31 januari 2009

Kalas

Hej,

Idag har jobbat mellan 12-17 med Mona. Vi har haft jättemkt att göra. Åkte direkt efter jobbet till Jennifers kalas. Hon fyller 7 år idag. Var där i en timma kanske lite mer.

Nu sitter jag och kollar lite på tv och kollar lite på facebook och bilddagboken.
Ska kolla på körslaget sen, heja Erik :P

Ne ska nog duscha nu. Måste tvätta tatueringen och smörja in den, inte så lätt nu när jag jobbat att göra de.

Hejdå!

30 januari 2009

Jobba

Tja,

imorgon e de dags för jobb igen. Jobbar 12-17 imorgon. För en gångs skull öppnar inte jag :P
Kom hem från Daniel o Anki för en stund sen. Har hjälpt han att städa och tvätta lite. Hallen och köket blev riktigt fint nu. Får se om jag kan hjälpa honom med storarummet och lilla sovrummet imorgon kanske. Anki jobbar ju men hon har ju jobbat idag också. Åt lite mcdonalds förut, mums :)

Nu smörjer Robin in min tatuering igen. Måste smörja smörja smörja, den blir torr så fort nu. Den har börjat klia nu också, antagligen så börjar den läka nu. Micke sa förut när jag var där att den läker precis så den ska. Jag tar jättebra hand om den. Eller Robin gör det för jag kan inte tvätta mig och smörja själv :P Når ju änna inte :P

Får gå upp tidigare imorgon och tvätta och smörja innan jag åker till jobbet. Finns en stor risk att jag inte hinner få hjälp av Mona som jag jobbar med att smörja in den för de blir nog en del folk imorgon. Brukar vara mycket på dagarna på helgerna.

Ne ska nog kolla på en film eller nåt, känner mig inte jättetrött faktiskt, men de kommer väl när jag väl har lagt mig.

Ha de gott så höres vi.

Köss på röööva!

Smörja

Tja,

Robin sitter och smörjer in mig just nu. Måste smörja smörja smörja. Den blir torr väldigt fort.
Var hemma hos tatueraren förut med pappa o Robin. Pappa vill ha en pinuppa på armen så vi var där och titta lite.

Innan vi åkte till micke var jag och Robin och åt på baggis. Det var gott. Jag åt en macka med bara köttbullar på och Robin åt skagenröra. Usch jag hatar sånna röror.

Nu ska vi strax äta.
Ha de gott så länge.

Pillevipp.

29 Januari 2009

Holabadola,


Idag har jag jobbat mellan 17-2230. Skulle egentligen vara ledig men Jenny ringde mig förut och fråga om jag och hon kunde byta dag för hennes hund är sjuk. Så hon tog min dag på söndag och jag hennes dag idag. Det var väldigt mycket folk idag.

Innan jobbet städa jag rummet. Rensa lite i lådorna. Det behövdes verkligen. Sen åka vi upp och hälsa på Conny en stund.

Imorgon har vi inga planer som vanligt. Får se vad som händer.

Ne ska kolla på lost nu, tror jag :P

Hejsvejs

28 januari 2009

Tjolahopp

Hallå där,

Sitter just nu hemma hos Daniel och Anki. Ska snart åka hem. Har hjälpt Daniel med lite tvätt och hjälpt dom att stryka gardiner.

Idag har jag vart på mötet, det gick bra. Tog ca 20 minuter. Prata lite vad som händer och sker.
Vid halv 4 körde mamma mig till doktorn och hämta Daniel och Anki för vi skulle åka till Ikea. Och för att det skulle gå fortare fick Robin visa vägen eftersom mamma inte visste vart dom bor. Mamma släppte av Robin hemma hos sig för han skulle greja med deras dator. Sandra åkte med också. Mamma fick köra dit så körde jag hem. Vi gick runt där i ca 2 timmar ungefär. Mamma köpte två mattor och en lampa till Sandra. Daniel o Anki köpte lite små grejer.
Jag köpte chokladbollar och en låda till Robin.
När vi var klara åkte vi och åt på Mcdonalds. Vi var så hungriga. Satt där i ca 1 timma.
Sen körde jag hem mamma och Sandra så åkte jag, Daniel och Anki till Maxi och köpte lite grejer. Jag köpte tre pocketböcker, en tröja till Jennifer, dricka lite godis och en räksmörgås till Robin.
Sen körde jag hem Daniel och Anki till sig så hämta jag Robin och nu har vi som sagt grejat lite här.

Har änna inte hunnit tvätta tatueringen så bra idag. Tvätta den imorse och när vi kom till Daniel o Anki. Har smörjt in den några gånger. Måste bättra mig, vill ju att den ska hålla sig fin :)

Ne nu står Robin och gäspar bakom mig. Vi får väl dra oss hemåt. Kl är ju änna 1 och Anki har typ somnat.

Puss o kram ses på stan.

Hello

Tja,

Det går bra med tatueringen, det gör lite ont när jag ska smörja in den. Duscha av den imorse. De lossna massa överbliven färg, såg lite roligt ut :P Måste smörja in den ofta nu så den håller sig fräsch :P.

Ska nog ev åka med mamma till Ikea, hon ska köpa två mattor. Fråga mig inte varför hon måste köpa dom där men :P

Ne ska göra lite annat nu,

Ha de gott.

27 januari 2009

tatueringen

Nu är den på, fan va ont de gjorde. Men det var värt det :)
De tog nästan exakt 3 timmar. 1200 kr :)
Nu äter jag ska snart lägga mig. får se hur den ser ut imorgon.

Jag blev iaf jättenöjd :)

Skriver imorgon :)

Sov gott!

Så här blev den:


Tatuering

Hjälp idag gäller det. Tatuering om 2 och en halv timma. E så jäåäävla nervös.

Ne måste äta nu.

HJÄLP!!

26 januari 2009

Tvättat

Tja,

Nu är jag färdig med tvätten. Eller jag var färdig för länge sen men. Jag gick upp vid kvart i tio och gick ner och börja tvätta. vid 12 hade inte 60 tvätten torkat så jag slängde in lite i båda torktumlarna så det skulle torka fortare och jag var så jävla trött så jag gick hem och la mig. Ställde kl på 13 men vakna inte förrän 13.50. Ooops, det var en surkärringen där nere och vänta på mig. Jag tog mina grejer och stack därifrån fort som fan. Har varit med om henne förut och hon är verkligen sur kärring.

Nu har jag ätit lite pannkakor. Ska strax åka och handla åt mamma. Sen ska jag till tatueraren vid 5 tiden. ska lämna in min tatuering så han vet hur stor han ska skriva ut. Imorgon är det dags. Då ska jag tatuera mig :) Funderar på att göra tatueringen något mindre. Det är inga problem sa han när jag prata med han nyss. Jag skiter nog i bedövningssalvan. Jag får bita ihop helt enkelt :P

Ikväll vettefan vad som händer. Får se helt enkelt.

Tjingeling.

25 januari 2009

Hallo,

Kom hem från jobbet för en stund sen, fick hoppa in för Jenny idag. Jobba 11-17 med Mona. Vi hade en del att göra idag så nu är jag helt slut. Hämta pappa och Leif förut efter jobbet, dom hade grejat med en bil så jag körde hem Leif och sen handla jag lite åt mamma på hemköp och nu har jag kommit hem.

Ska nog duscha och vila en stund eller om jag vilar först och duschar sen, så får det nog bli. Orkar inte stå i duschen iaf. Vet inte om bebis sover en stund också för han ligger och håller om mig nu och verkar trött. Nu jobbar jag inte förrän på lördag nästa gång om ingen ringer. På tisdag åker jag och mamma nog till morfar Lennart en sväng och sen vid 7 tiden ska jag tatuera mig :) Är lite små rädd faktiskt. Har problem också, en säger att jag ska ta bedövningssalva och en säger att jag inte ska göra de, hur ska jag göra? Har ingen aning verkligen. Det är ju trottsallt första gången jag tatuerar mig.

På onsdag ska jag till doktorn och sen på möte angående pojken som jag ska ta hand om. Får se hur det går. Ska nog inte vara nåra problem.

Ne ska vila lite nu.

Ha de gott.

Tjingtjong!

24 januari 2009

Lost och så.

Hej alla glada människor,

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, jobba med Jenny 17-2230. Har varit en del att göra idag. De kom en och skulle ha 200 g drömmen kl 2200 när vi typ stängt, sjukt störande!!
I drömmen igår bacon,svamp och ost och sen ska man steka upp burgaren också och det tar en stund. Sjukt jobbigt. Vi hade förberett en del så vi hann ikapp lite.

Innan jobbet hjälpte jag, bebis, pappa, farmor och jennifer farmor att köra hem hennes nya tvättmaskin, det blev aldrig av igår. Sen åkte jag hem och sov en stund, Vid 4 tiden åkte vi till Conny och hälsa på honom en sväng.

Nu ska jag strax gå och duscha sen fixa något att äta och se på lost :) Spännande :P

Ha de gott.

23 januari 2009

23 jan

Hej

idag ska jennifer sova här. Vet inte vad som händer annars idag, ska hjälpa farmor att köra hem hennes tvättmaskin som har kommit. Sen blir de väl att se Lets dance.

Ska vila nu.

Hejhopp.

22 januari 2009

soffa.

Hallo,

E hemma hos Daniel och Anki nu. Anki jobbar men jag daniel och robin håller på att sätta ihop deras nya soffa. Körde fram och tillbaka till överby typ 5 ggr eller nåt. Först åkte jag och Robin och hämta Daniel, sen hämta vi kärran på coop sen hämta vi soffan så fick inte fåtöljen plats så vi fick åka en gång till sen lämna vi den sen åkte vi tillbaka igen och lämna kärran. Jag köpte mcdonalds på vägen för jag var så hungrig, dom andra ska köpa pizza om en stund.

Innan jag åkte iväg med Daniel var jag ute på överby och handla lite med farmor. Hon handla lite mat, beställde en tvättmaskin och en lampa på nattinatti. Eller en hylla typ med lampor i. Den skulle komma om typ 3 veckor och tvättmaskinen kommer imorn eller på måndag.
Vi åt lite mat på coop också. Jättemysigt :)
Sen kolla vi på farfars grav men de lös inte. Farmor hade de andra gravljusen i sin bil så vi kunde aldrig tända något. Får åka dit snart och göra det.
Har städat mitt rum en snabbis idag också :P

Ne nu ropar dom på mig att jag ska hjälpa till. Får gå nu då :)

Ha de gott.

tjingeling.

21 januari 2009

dagen!

Tja,

kom hem för någon timma sen, har varit och hälsat på Conny och sen hem till Marie. David och Elina (Robins bror och hans flickvän) åkte också med. Vi var hos Conny i ungefär 1 och en halv timme. Sen var vi hos Marie typ 3 timmar. Åt lite Tacos som Marie hade gjort iordning. Muums, jag var så himla hungrig. Helena och Leo var där också. Leo var så söt, han satt och dansa och när musiken tog slut så satt han där och tänkte, men vafan :P Han hade nog roligt :) Han skratta massor. :)

Innan vi körde hem David och Elina åkte vi till coop och köpte lite godis, det var billigt denna veckan. Elina och David hittade en barnvagn som dom ville köpa. Får se vad dom kommer fram till :P. Dom ska ju ha en bebis om ca en månad.

Nu ska jag kolla på hem till midgård. E trött som vanligt, jag e väldigt trött på kvällarna nu för tiden.

Hejdå!


21 Jan

Hej,

Vaknade för 20 min sen eller nåt. Somna vid 3- halv 4 tiden. Kolla på hem till midgård innan jag somna, de e ju bara så roligt :P

Igår var vi hemma hos Daniel och Anki efter träningen. Jag hjälpte till att göra iordning lite i köket och sen kolla jag och anki på top model. När de var slut var de en dokumentär på 5 om en liten tjej som föddes med två ansikten. Hon dog :(

Idag ska vi ev. åka hem till Robin. Han ska hjälpa han med datorn hemma. Får se om han får ordning på den.

Ne ska ta på mig nu.

ha de gott!

20 Januari 2009

träningen.

Ja då har man tränat idag då, hann inte träna så länge för anki skulle ivög med sin mamma vid halv 5 så vi var tvungna att vara klara till då. Jag sola en stund också, fan va skönt de e. Ska nog börja sola en del nu, e så blek. har ju solkort hos min frisör. På tal om frisör, mitt hår e så risigt, måste klippa mig. Har inga pengar till de denna månaden, har räkningar för typ 3000 och sen ska jag tatuera mig för 1200. Får ta de nästa månad.

Tatueringen gör jag på tisdag nästa vecka, hjälp mig! Sjukt nervös. Måste köpa bedövningssalva och sätta på. :P.

Och onsdag nästa vecka ska jag på möte angående pojken som jag ska ta hand om. Ska vara där kl 13. Sen kl 15.45 ska jag till doktorn också. Har lite planer nästa vecka.

Nu jobbar jag inte förrän på lördag tror jag det var. Segt att bara gå hemma men skönt också.

Ne ska sova nu.

Nattinatti.



Träna.

Nu e jag och älsklingen påväg strax och träna på sportlife. Gott o röra sig lite de händer ju inte allt för ofta :P

Skriver lite sen om jag hinner!

Puss o kram!

19 januari 2009

trött

Hej,

ligger just nu i sängen och är skit trött. Har varit vaken sen halv 9 imorse. Har inte varit vaken så tidigt på länge, jag menar jag har ju egentligen ingen anledning till att gå upp så tidigt om jag inte ska tvätta eller gå till doktorn eller nåt..
Jag tvätta mellan 10-13 idag, blev klar vid 12 tiden. Hade en del tvätt som vanligt.

Vid halv 2 åkte vi och hämta Lotta på sylte, vi skulle till Micke, tatueraren som ska göra min tatuering på tisdag nästa vecka. E sjukt nervös, måste köpa salva som bedövar för jag e så känslig. Men jag e lite orolig att jag ska få nån allergichock eller nåt för mamma säger eftersom jag e så känslig så vet man inte hur jag reagerar. Micke sa att om jag inte har någon nickelallergi lr nåt så ska de gå bra . Hoppas på de bästa. Försöker få bebis och skanna in den så jag kan lägga in den så ni får se hur den ser ut. Ska ha den i mitten bak på ryggen en liten bit upp i nacken. Den är till min farfar som dog för 1 år sen.

Annars idag har vi hälsat på Robins pappa och sen bjöd Tommy oss på mcdonalds :) Mums! Bakade blåbärspaj också, jättegott med vaniljsås till. Väldigt lyckat.

Ne ska nog sova nu.
GOD NATT!

18 Januari 2009

Stallet.

Hello,

Kom hem från jobbet vid halv 11- kvart i 11. Var jätte lugnt idag. Så segt att jobba när man inte jobbat på några dagar. Har duschat och ätit smörgås.

Jag kände nu när jag såg en reklam med massa hästar att jag saknar stallet. Var ju där jätte ofta förut när jag gick i skolan. Jag var skötare åt en Nordsvensk häst som heter Lisa. Så himla fin, hade henne varje måndag förut och någon gång i veckan när Sandra (ägaren) behövde extra hjälp.
Hanna och hennes föräldrar äger stallet, Hanna själv har en häst, en travare som heter Chrissie. Vi var alltid ute och red. Nu när Hanna har flyttat till Norge så känner jag att jag inte vill rida. Så tråkigt att rida själv och sen när jag rider själv så trillar jag typ alltid av och Lisa springer hem även om hon springer på vägen och jag känner att det är en väldigt stor risk som man tar när de kan hända. Skulle ju kunna rida i paddocken men det e så tråkigt att rida runt runt och sick sack.
Men de var så skönt på sommaren när man red med shorts och linne och man kunde känna sin kropp mot hästens kropp och det var varmt och skönt. Då slapp man även att mocka :P.
De e lite krångligare på vintern för då måste man ha så mycket kläder, broddar så att hästarna får bättre fäste när det e halt, reflexer eftersom de blir mörkt så fort, man måste mocka och göra massa mat, fast att göra mat e ganska kul om man har mycket olika man ska göra :)
Ska lägga in en bild på Lisafisa och på Chrissie så ska ni få se på nått fint :)

Skriver mer imorgon.
Chrissie <3


Lisa <3

Sötnosar :)


Jobba

Hejhej,

Idag ska jag jobba mellan 17-2230. Jag hade skrivit i kalendern att jag skulle jobba dag men var förbi jobbet en sväng och då kom vi fram till att jag skulle jobba kväll. Tur de annars hade jag vart där i onödan :P

Jag vakna sent idag, typ 1-halv 2. De e fan inte bra att sova så länge. Måste skärpa mig.

Ska göra lite annat nu, som att städa mitt rum.. ser ut som *PIIIIIIIP*

Hejdåå.

17 januari 2009

farfar.....

Nu är det värsta över. Att åka till farfars grav. Vi samlades där vid halv 3. Jag kände när vi närmade oss att hjärtat börja slå fort. Fick typ panik. Jag tycker det är så jobbigt så jag brukar inte vara där så ofta. Ska försöka åka dit lite oftare. Jag måste acceptera att han e borta och inte kommer tillbaka. Kan vara skönt att åka dit och gråta lite. Kanske är bra.
Iallafall här kommer några bilder på hans fina grav.
Jag älskar dig farfar!!




16 januari 2009

17 januari farfar....

Idag är det den 17 januari. Precis ett år sen farfar dog. En MYCKET sorglig dag för alla mina nära. Vi ska vid 12- tiden imorgon åka alla till farfars grav. Dagen har nästan precis börjat och jag har redan gråtit. Alla kommer gråta och det är så jobbigt. Vi alla älskade farfar så mycket så allas hjärtan brast när han dog. Vill att han ska komma tillbaka till oss. Saknar honom så fruktansvärt mycket. Jag har två bilder i huvudet på honom. Ena är när han går runt och småhaltar som han alltid gjorde eftersom han hade ont i sina knän, och andra när han låg så fridfullt på bädden.
Jag har fortfarande svårt att tänka mig att han verkligen låg i kistan där framme på begravningen. Alla fina blommor han hade fått. Han var värd 10000000 - tals fler blommor. Så många som var med på begravningen, så många som sörjer honom.
Jag har ångest, kan inte andas. Måste ta en tablett som hjälper mig. Vill bara somna och vakna upp på söndag och gå upp till jobbet och ha något annat att tänka på. Har planer på att åka till överby efter vi har vart vid graven och kolla på de ifrån idol. Får se vad som händer.
Jag känner hur gråten sitter i bröstet och trycks upp. Jag vill inte gråta igen. Hela dagen kommer gå åt till tårar. Farfar var världens bästa, alltid så glad, visa aldrig när han hade ont eller när han mådde dåligt. Hade alltid ett leende på läpparna i vilken situation som helst.
Farfar jag älskar dig så det gör ont! Åååh kom tillbaka!!

Farfar jag hoppas du har de bra där uppe. Var min lilla skyddsängel! Var farmors skyddsängel, var alla mina och dina nära skyddsänglar. Jag har dig i mina tankar hela tiden.
Sov gott farfar, vila i frid. Jag älskar dig!

R.I.P. Reidar Karlsson, min ÄLSKADE farfar. 17 Januari 2008
PS. ska lägga in bilder under dagen. DS.




1 år.....

Tjena,

idag fyller min brors körkort 1 år :D. Finns både bra och dåliga tider med denna dagen.
Fredriks körkort är bra, men farfar dog för ett år sen imorgon.
Jag vill inte att det ska bli den 17 januari. Jag känner att det är så jobbigt. Jag vill bara att han ska finnas här med oss. Jag tror inte att jag har fattat riktigt att han verkligen är borta. Detta året som han har varit borta har gått för fort. Tror att jag inte har bearbetet sorgen ordentligt än.

Ne ska duscha och göra iordning mig nu.

Ses!

15 januari 2009

19:52

Hallå,

sitter just nu hemma hos Daniel o Anki. Ska snart spela skip-bo med Anki. Har precis varit på hemköp och köpt lite smått och gott. :)
Har haft lite krångel hemma. Så jobbigt... men de löser sig nog.

Har varit på arbetsförmedlingen idag. Satt och lyssna på en när han prata lite om vad deras skyldigheter på arbetsförmedlingen e o.s.v. Tiden gick ganska fort faktiskt.

Åkte till jobbet innan vi åkte till vbg. Jag hade fått mer tider nu på det nya schemat. Asså jag blir så trött på dom. Ena stunden massa tider andra stunden ingenting och nu massa tider igen.. Får jag ett annat jobb säger jag upp mig. Nu gnäller jag på att jag har fått tider jag e aldrig nöjd :P
Jodå de e allt skönt att få tider.. nu har jag tillochmed gått till arbetsförmedlingen, får se om jag kan få någon a-kassa.Vet inte riktigt hur de e med reglerna där och så får gå dit och prata med dom.

Ne ska spela kort nu.

Hejdå!

14 januari 2009

19:48

Tja,

sitter just nu hos Daniel o Anki. Körde Daniel så han kunde kolla på soffan på Jysk som han o Anki har planerat att köpa. Jävligt fin e den. En hörnsoffa för 5500, Kostar egentligen 9000.
Sen gick vi till elgiganten för daniel skulle hämta ut ankis mobil som har varit på lagning. Sen gick vi till Maxi och köpte dricka. Vi tog en sväng förbi mcdonalds också. köpte två cheeseburgare och en mcflurry med smarties. Muuums :) Robin fick ta den e cheeseburgaren för jag orka inte båda :P. Daniel o jonas köpte mat till dom och till Anki. Jag och bebis hade nästa precis ätit så vi var inte hungriga. Bara lite sugna :) De e farligt för de de då man lägger på sig nåra kilon :P

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen kl 13. Ska på nån basinformation. Skit tråkigt måste få med Robin för jag vill inte sitta där själv. Tar ju typ 1 timma där. Sen efter de har jag inte planer som vanligt när man inte jobbar. E ju ledig tills på söndag. Lite skönt e de allt att vara ledig men de e ju så fruktansvärt tråkigt att gå föööör många dagar hemma.

Prata med pappa nyss. Roger hade fixat avgasröret på min bil men nu går det inte att lägga i växlarna eller nått sa han så Roger e påväg hem igen. Hoppas han får ordning på den för jag vill ha min bil. Får panik utan den.

Jaja, ska nog spela lite på King nu.

Tjingtjong


Åååh

Hej.

Min bil e sönder som vanligt. Avgasröret hänger typ i marken nästan. Vill inte sitta här får panik!!! Roger ska kolla på den mellan 5-6 och jag vill inte vänta så länge. Pappa behöver sin bil så jag kan inte sno hans.

BORING!!!!

13 januari 2009

Jobbat.

Tjao,

Har gjort en hel del idag.
Gick upp vid 12 tiden, tog på mig och gjorde iordning mig, åkte iväg till jobbet och köpte en korv med bröd. Tänkte att jag får ha nått i magen.
Sen åkte jag hem till Daniel för att lämna Ankis The Hills box som jag låna av henne igår. Sjukt bra serie :P . Vid kvart i två åkte jag till mötet som jag skulle på. Hon fråga mig massor fråga om mig och mitt liv.
Allt var positivt enligt henne så jag e typ 100 på att jag får detta uppdrag som hon kallar det :P

Åkte sen hem och skrev om lite i mitt personliga brev som Robin sen skrev ut.
Vi åt lite mat och åkte sen till jobbet för att köpa kebabtallrik till Conny. Han e ju helt beroende av den maten :P. När vi kom upp till näl lämna jag in ansökan till en som jobba där så nu får jag vänta och se om jag får nått svar.
Vi stanna hos Conny en liten stund men sen var jag tvungen att åka till jobbet. Jenny ringde igår och fråga om jag kunde ta hennes tid idag för hon skulle hjälpa sin pappa att flytta så jag tog passet. Jag måste verkligen ta alla tider jag får eftersom jag bara har en tid i veckan.
Nu ska jag inte jobba förrän på söndag om inte nån blir sjuk eller nått och ringer in mig.

På lördag ska alla samlas vid farfars grav för på lördag är det ett år sen han gick bort. Fan va fort det har gått, det känns som att det var några månader sen bara.
Saknar honom så himla mkt. Har inte varit vid hans grav på jättelänge. Vill helst inte åka dit för det är så jobbigt att se hans namn på stenen och bara veta att han aldrig kommer tillbaka.

A, nu ska jag iaf kolla på Hem till midgård. Kanske får mig ett gott skratt. Annars ligger jag väl bara o tänker på farfar, vilket jag inte vill. Har inte tagit mina antideprissiva på två dagar nu. Har glömt att hämta ut nya tabletter. Risken finns ju att jag hamnar i en djup depprition igen så jag måste hämta ut dom imorgon.

God natt då allihopa.

12 januari 2009

Måndag.

Hello,

Idag har jag tvättat mellan 10-13. Som vanligt hade vi sjukt mkt tvätt. 1 tvättkorg och 1 säck. Sista torra tvätten var klar vid halv 2. Vi får ha torktumlarna 1 timma efter tvättiden e slut.
Under tiden jag tvätta städa jag irodning mitt rum, bädda sängen, plocka undan lite grejer och dammsög lite. När jag var klar med tvätten plocka jag in alla kläder och städa sen pippifåglarnas bur. Tro mig de behövdes. :P Har änna haft fullt upp idag.

Nu sitter jag hemma hos Marie (Robins mamma) och väntar på att Robin ska bli klar med vad de nu än e han gör. Han och Daniel pratar om nåt till Wiit. Lägger mig inte i de fattar noll ändå.
Robin har vart på arbetsförmedlingen och försäkringskassan idag också. Känns faktiskt att man har gjort en del idag för en gångs skull.

Imorgon ska jag på möte i vbg. Ska prata med någon socialtant tror jag de e angående ledsagning kan man säga. Ska ev. ha hand om en pojke 4timmar i veckan. Ska med mamma och handla innan också. Annars har jag inga andra planer.

Ne ska hitta på nått annat nu.

Tjingeling.

11 januari 2009

Nu skriver jag igen.

Hejhopp,

skriver lite igen,
kom hem från jobbet för en stund sen, hade massor med folk. Jag har jätteont i magen och det var ännu jobbigare att jobba när man har så ont.

Imorgon har jag tvättid mellan 10-13. Har en hel del tvätt så de behövdes nu. Kan ju iof tvätta i tvättmaskinen där uppe men kan passa på när jag ändå har tid. Annars inget annat bestämt imorgon.
Får se vad som händer.

Nu ska jag sova en stund, eller kanske kolla på körslaget först som jag missa igår.

natti natti.

God morgon,

Vakna vid 8- halv 9 ganska pigg. Låg och försökte sova men jag gick upp på toa och tog datorn och gick ut och satte mig i storarummet så att jag inte skulle väcka bebis men han vakna efter en stund ändå.
Så nu ligger han här och berättar om någon film han såg inatt när jag sov. Får väl lägga mig bredvid honom så han somnar igen.

Börjar jobba kl 11.
Får se om jag hinner skriva nåt mer idag.

See ya!

10 januari 2009

Tja,


idag sov jag aldeles för länge, vakna vid halv 2 tiden. Somna inte förrän 4 lr nåt. Jag måste skärpa mig med det. Jag ställde kl vid 12 idag för att jag inte skulle sova för länge men jag somna om ändå. Jag o bebis gick upp och duscha och åka sen till överby en sväng. Robin fråga flera gånger, ska du kolla något? Nej nej sa jag, men självklart var jag bara TVUNGEN att gå in på Gina Tricot och kolla lite bara. Hitta ett par jeans och en skön stickad tröja. 500 spänn bara sådär. Tur att jag bara har typ hmmm.. 500 kr kvar tills den 27 :P . Aja de löser sig nog. Har lite pengar som jag stoppat undan men helst inte vill ta. Tar bara i nödfall.

Bebis kollar efter en intern hårddisk till sitt PS3. Någon som vet någon bra?
Efter överby körde jag hem bebis till mig och sen åkte jag raka vägen till jobbet. Jobba med nils idag 17-22.30. Gick bra faktiskt. Imorgon jobbar med Mona 11-17.
Nästa vecka börjar de dåliga tiderna. 1 dag i veckan.

Var på arbetsförmedlingen igår. Sjukt mkt folk. Känns lite pinsamt att gå dit, vet inte varför. Jag tog en kölapp, nummer 65 fick jag och det var 50 på tur. Jag skulle träffa stina vid 12-13 tiden och jag var på arbetsförmedlingen vid 12. Jag tänkte att det kanske går fort. Jag satte mig vid en dator och skrev in mig sen var de min tur. Jag hade inte fyllt i allting så jag var tvungen att göra om allt och ta en ny lapp. Jag tog en nummerlapp direkt och det var tur de annars hade jag fått vänta i hundra år till. När jag kom in igen fråga han mig lite olika frågor. Jag var klar vid 10 över 1. Då åkte jag direkt till Stina sen skicka bebis vid 20 över att han var tvungen att vara i vbg 20 över 2 så jag hann inte stanna länge hos Stina. Vi åt ballerinakakor och prata lite. Får snart åka till henne igen.

På tisdag ska jag på möte i vbg angående ledsagning med Albin. De blev flyttat från måndag till tisdag. På torsdag ska jag på basinformation på arbetsförmedlungen. Bebis får följa med vill inte gå dit själv :P

Ne nu ska jag lägga mig, e trött som vanligt och jag har ont i magen som vanligt.

God natt allihopa.

9 januari 2009

Ont ont ont....

Hej hej,

har så fruktansvärt ont i magen, mår illa också. De e ioförsig inte ovanligt men jag har inte haft såhär ont i magen på länge. Mamma o pappa tjatar på att jag ska köra dom som vanligt men de gör jag inte idag. Orkar inte de.
Ska nog försöka sova snart så jag slipper denna smärtan. Fan om jag har såhär ont i magen imorgon när jag ska jobba. Jag måste verkligen ta alla tider jag får.

Ne orkar inte skriva mer nu.

Hejdå.


arbetsförmedlingen.

Tjing tjong,

Nu ska jag snart åka till Stina. Men tänkte åka till arbetsförmedlingen först, har fof inte varit där. Har kommit nåt i vägen hela tiden. Jag var på arbetsförmedlingen en gång då jag blev intervjuad av Max Hamburgerrestaurang men det var ju inte så att jag skrev in mig där :P
Eftersom jag har fått så lite tider nu på Sibylla måste jag skriva in mig.

Annars idag har jag fof inga planer. Får sitta hemma och tråka. Ska jobba imoron men börjar inte förrän 17.

Ne ska klä på mig och åka nu.

Tjingeling.

8 januari 2009

städa :(

TJENIXEN,

nu e strax dax att städa mitt smutsiga rum. Har mått jättekonstigt idag. Hjärtat slår fort typ hela tiden och jag e helt trött i kroppen. Väldigt tur att jag inte ska jobba. Funderar på vad det kan vara, e lite orolig :/ . Mamma brukar kunna sånt men hon e osäker också. Får åka med henne till doktorn på tisdag.

Imorgon ska jag hem och hälsa på Stina i hennes och Alex nya lägenhet :) Ska bli riktigt kul att se hur dom har de. Får se om Robin följer med. Ska byta julklappar med henne också. Har inte hunnit träffa henne nu innan jul för vi har jobbat massor båda två. Sabajet kanske skulle följa med också. Synd att inte Hanna kunde följa med så vi kunde vara de gamla gänget som i skolan. Saknar det så himla mkt.

Annars inga andra planer imorgon. Får se vad som händer och sker.

Ne nu ropar trasan på mig :P

Tjao.

7 januari 2009

Dumma internet.

Hejsan gott folk.

Internet har krånglat nu i flera dagar så jag har inte kunnat skriva på ett tag. Det har iof inte hänt speciellt mkt. Har jobbat tisdag och onsdag.

Jag har faktiskt inte så mkt att säga konstigt nog.

Ska snart lägga mig. ska upp till arbetsförmedlingen imorgon.

Hejdåå.

4 januari 2009

Jobbat.

Hejhopp,

idag har jag jobbat mellan 11-17. Det var jättelungt så vi fick städa en del. Direkt efter jobbet åkte jag och handla lite åt Conny och sen upp och hälsa på honom. Stanna där en liten stund.
Nu e vi hemma hos Marie. Robin skulle hjälpa Marie med hennes nya säng men hon hade löst det ändå.

Hade planerat att åka hem till Daniel o Anki men de blir så sent nu för Anki ska jobba imorgon så då ska hon lägga sig tidigt. Men vi åker hem till mig iställset, jag är ändå trött. Kanske slänger på en maskin med tvätt. Får se om jag orkar.

Hejhopp.

3 januari 2009

Ikea.

Hejsan,

Idag har jag jobbat och vart på Ikea.

Gick upp kl 9 imorse och gjorde iordning mig. Åkte och hämta Marie,Helena och Leo. När vi är påväg till coop kommer Helena på att hon glömt nåt så jag fick vända och köra tillbaka. Sen gjorde vi ett till försök att komma till coop och hämta släpkärran som Marie hade hyrt av Coop, denna gången om vi fram. Det är ju typ 2:a eller 3:e gången jag kör med släp. Att köra rakt fram e ju inte alls svårt men backa med vagnen sugen jag på. Inte för att jag behövde backa med den på Ikea men. Iaf vi var framme runt halv 12 - 12 tiden. Jag och Robin skulle inte köpa något men vi hitta små handdukar och en ny papperskorg. Marie köpte en ny sängstomme och Helena köpte lite grejer till Leo och lite grejer till hemmet. De hade ju aldrig fått plats i bilen så :P

Vi gick runt där och kolla lite så sa vi ibland att ne nu måste vi skynda oss lite, så tog de 5 sekunder så sega vi igen :P Jag gick mest runt o busa med Leo så Helena kunde kolla i lugn och ro. Jag mata honom också :D Han e så himla sööt. Han hade mkt energi eftersom han sov i bilen dit. Han satt och hoppa och prata och busa. :) Fick Robin att köra han lite också ;P

När vi var klara så satte vi oss och åt lite. Vi visste inte om vi skulle ta mcdonalds eller på Ikearestaurangen. Vi kom fram till att vi åt på Ikea. De va så mkt folk men vi tänkte att de e säkert lika mkt på Mc. Vi hade krånglat med att köra vagnarna fram och tillbaka så då tänkte vi att när vi ändå har kommit upp till andra våningen så kan vi äta där.

När vi var färdiga var kl redan 4. Jag börja jobba kl 5 jag tänkte att jag aldrig kommer hinna i tid så jag ringde jobbet och kolla om någon kunde jobba över en stund åt mig så Sirja stanna kvar. Jag var på jobbet vid 6 tiden. Det var typ inget att göra, de var typ inga kunder så jag passa på att förbereda för imorgon. Jag öppnar imorgon så då kan de vara skönt att ha grejer färdigt.

Nu ska jag gå upp till andra lägenheter och duscha. Sen ska jag sova för jag är jätte trött. Först flera timmar på Ikea sen nåra timmar på jobbet. Det tar på krafterna. :P

see ya!

den 18 december 2008

Skriver igen.

Heej,

Nu har jag gjort en hel del. Först jobba jag mellan 5 och 11. Det var mycket folk. Folk har väl fått pension idag och sånt. Många får nog lönerna lite tidigare nu också eftersom det är jul.
Sen åkte jag hem och duscha och nu har jag slått in massa massa julklappar.

Imorgon är jag ledig, ska försöka städa ordentligt imorgon. Bebis ska till högskolan en sväng imorgon. Vet inte riktigt vad han ska göra där. Ska försöka få honom att fixa sandras data också för den e helt cp.

Ne fick precis reda på att en kompis och hennes kille gjort slut så nu måste jag skriva lite med henne på msn.

Skriver imorgon.

God natt.

Robin <3



Dagen idag.

Hej hopp.

Nu ska jag och bebis åka till överby en sväng och kolla. Åkte aldrig med mamma och handla för jag var så jäävla trött. Hjälpte henne att plocka in och upp varorna när hon kom hem. Hon hade handlat för runt 4000. Allt till julafton förutom ris a la malta för de köper Lotta och dricka köper Tommy. Jennifer och Lotta kommer ju till oss också iår. Fan va många vi blir. Men de e kul när vi är så många.

Ne nu väntar bebis på mig.
Kanske skriver lite efter jobbet.

BYE

1 januari 2009

Nytt år nya problem??

tjenixen,

Nu är vi inne på år 2009. Hoppas så innerligt på ett så mkt bättre år än 2008. Kände att det var ett mycket tragiskt år. Det börjar den 17 januari med att farfar dör. Vi sörjer farfar till Juli då även Snuttan min katt går bort. Året fortsätter med att Farmor har så jäävla svårt att få sålt huset. Massa kommer och kollar på huset de finns några intresserade men ingen som vill ha de till slut ändå. Farmor har ett helvete, hon gråter hela tiden istort sett. Hon har inga pengar kvar till mat efter att alla räkningarna e betalda. Alla i min familj lider med farmor. Det blir november två dagar efter min födelsedag dör Robins katt, Musse. Vi sörjer ännu en gång. Tiden går och farmor får äntligen sålt huset. Äntligen lyckan vänder tänker jag. Dagen efter kommer jag till jobbet, helvetes jävla skiit, typ inga tider alls på jobbet. Så länge vara den lyckan. Förstår ni nu varför jag känner sånt helvete för 2008?

Jag kan berätta nått roligt som hänt 2008. 28 mars får jag körkort. 15 juli tar jag studenten.
Min älskade farfar som älskar sina barnbarn mest av allt får självklart inte uppleva nått av de roliga så det finns ändå inga roligheter i de roliga.

Snälla 2009 låt mig och hela min familj och släkt som har haft ett helvetes år 2008 bli ett underbart år med bara roligheter. Jag tycker vi är så himla värda det.

Jag hoppas detta är starten på ett nytt bra år !

31 december

Nytt år.

Hallo,

kom precis hem ifrån Robins mormor o morfar, har vart där en stund och titta på lite smällare och så. Jag snodde nåra från Jonas och smällde :P , den jäveln smällde en raket på mina byxor fast inte med flit. Blev ett litet märke.

Nu äter jag o bebis lite mat, ska nog kolla på en film lr nåt. E ganska trött.


Idag har jag och bebis vart ute hela dan istort sett. Börja med att åka till farmor, köpte lite fika och åkte dit en stund, sen körde jag hem Sandra för hon var också med. Jag och bebis åkte hem till Marie en stund, jag gick upp o busa lite med Leo också när jag ändå var i vbg. Jag är så sugen på en bebis men jag tycker inte jag själv är riktigt mogen för det än.
Anw sen åkte vi hem till Conny och var hos han i några timmar. Och som sagt var så åkte vi en stund till Lisbeth o Göte.

Ne nu ska jag lägga mig i min varma o sköna säng, jag fryser arslet av mig, haha.

Gott nytt år !!

hejsvejs.

30 december 2008

Arg o besviken

Hej,

Kom hem från jobbet för en stund sen, är så arg o besviken. Har fått typ 1 dag i veckan att jobba på nu istället för 2. Jag som har jobbat och slitit som ett as och sen får jag detta beskedet. Jag vill inte vara kvar där längre men jag måste tills jag fått ett annat jobb. Ska ringa Netto imorgon tänkte jag och kolla om deras chef är där. Ska skriva lite ansökningar och lämna in på några ställen, jag vill bara därifrån nu. Jag är så besviken.

Ska nog gå upp och ta mig en dusch tror jag. Behöver lugna nerverna lite. E så jävla trött också. Ska nog äta min köttfärspaj som jag köpte förut.

Ne orkar inte skriva mer nu.

Gott nytt år på er!


Hard work work.

Tja,

Nu är det snart dax för jobbet. Usch va jag e trött på att jobba nu. Behöver ta semester men jag har inte råd att göra de. Ska försöka i sommar att ta semester, kanske åka till sthlm en eller två veckor. Idag jobbar jag min 6:e dag irad sen e jag ledig tre dagar. Min chef jobbar sin första dag idag efter sin semester. Tre veckor i thailand, e inte alls avundsjuk lr så :P
Hoppas jag och Jenny städa bra igår så vi inte får massa klagomål.
E inte alls sugen på att jobba idag, Skulle egentligen vara ledig men Nisse fråga mig om jag kunde ta hans pass så jag tog det. Eftersom chefen e tillbaka så börjar mina dåliga tider igen. Varje lördag och söndag. Kanske nån gång i veckan. De e ju skönt eftersom jag e så trött efter allt jobb men jag behöver verkligen alla tider jag kan få.

Just nu håller Bebis på att packa upp Wiit som vi fått tillbaka från Robins syster. Hon har haft de i typ 1 månad eller nåt :P . Robin var sugen på Mario Kart sa han så vi hämta de igår.

Ne nu ska jag äta en glass och vila innan jag åker till jobbet.

Byebye.

29 december 2008

Hmm...

Hej hopp tjing tjong.

Ni kan aldrig gissa vilken låt jag lyssnar på just nu. Kan ju inte alls vara Lady GaGa - pokerface :P hihi. Hörde den på radion på jobbet förut mot slutet av kvällen när vi hade stängt serveringen så jag skruvade upp volymen och sjöng ut av bara *PIIIIP*. haha
Har som sagt jobbat med Jenny idag. Vi blev inte klara förrän efter halv 11 p.g.a. alla kunder som kommer typ 5 min innan vi stänger och ska ha typ halva Sibylla. Sjukt irriterande. Vi kan ju inte neka dom heller så. Skulle aldrig neka någon kund hur sur jag än är. Det e ju faktiskt mitt jobb.

Jag har precis kollat på filmen Barnhemmet med mamma. Fatta inte filmens slut riktigt men e de så som jag tror att de är så förstörde slutet hela filmen. Säger inget eftersom de kanske e någon som läser som inte sett den men som tänker göra de. :P

Nu har jag kollat lite på Bdb och Facebook. Tänkte att jag får gå in o skriva några rader här inne också. Jag o bebis ska kolla på Prison Break på våran nya tv :)

Just de ja, var ju på överby med Emma idag. Prova en tröja men den var inte fin på så jag köpte den inte. Emma hitta ett linne som hon köpte. Åkte upp en sväng till Conny o hälsa på han också Hade bråttom till jobbet så vi stanna inte länge.

Min bror var hemma och hälsa på idag men jag var ju som sagt inte hemma på typ hela dan. Jag prata med pappa och bad han säga till Fredrik att han skulle komma förbi jobbet en sväng så jag fick säga hej och se hans söta hund. Han hade köpt en ny bil igen, typ hans 5:e bil för i år :P.
Han ville att jag skulle komma upp o hälsa på han eller om de ligger neråt, jag har ingen aning men han ville att jag skulle hälsa på iaf. Får försöka ta och åka dit kanske nån dag i veckan när jag är ledig. Jobbar imorgon sen e jag ledig ond,tors och fre.

Har inga planer alls på nyår. Känner inte för att festa, vill bara ta det lungt. Jag e så trött för jag har jobbat så mkt de sista så jag vill bara ligga hemma o ta det lungt. Kolla på film o myspysa bara. Får väl se de kanske blir ändrade planer man vet aldrig.

Ne ska kolla på Prison Break nu och sen sova. E så trött.

Tjingtjong som min chef brukar säga :P

28 december

Pokerface!

Hallo,

Lyssnar just nu på en sjukt bra låt - Lady GaGa - pokerface. Lyssnar om och om igen. Kan inte tröttna på den :P Robin tycker den e kass :P

Läste på en blogg att det är en 24 åring som gott bort i cancer. Tråkigt när sånt händer. Förstår inte varför? Min barndomskompis gick också bort i cancer för ett tag sen och han var ungefär samma ålder. Jag förstår verkligen inte. Dom har ju lixom hela livet framför sig. Man bir så rädd för världen, för att leva. Man vet aldrig vad som kan hända. Helt plötsligt bara nån dör som farfar, den får cancer och dör och den får cancer men överlever den. Det är så skrämmande.

Ne fy nu vill jag inte prata mer om de.

Håller på och tvätta lite grann nu. Så jävkla mkt tvätt efter att sthlmarna var här. Sängkläder och handdukar och lite kläder. Börjar ju inte förrän kl 17 imorgon så de gör inget om de blir lite sent i säng idag. Ska iväg med Robins lillasyster till överby och kolla efter en klänning. Hon ville ha med mig tydligen :P Får väl ställa upp :)
Bebis sitter och spelar på sitt älskade PS3 på våran nya TV.
- Det är så jävla kul att spela på en stor tv säger han :) aja skönt att han e nöjd med tv iaf. Jag e lite missnöjd med bilden men de kan man fixa säger bebis. Nya kablar eller vad fan man ska ha. Men de uppgifterna lämnar jag över till honom så får han lösa de för jag fattar nada :P

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Var mkt folk mot slutet. Åkte och beställde pizza sen hem och käka, sen duscha och upp och häls på Conny en stund. Efter de åkte vi till Maxi för att köpa dricka till pappa. Ringde mamma o sa att dom hade julskinka för 29.90 kr kg så jag köpte en sån och fyra drickor för 38 kr. Robin hitta spindelmannen 2 & 3 tror jag de va så jag köpte dom till han för han har ettan. Sen hitta jag 2 scoobi doo filmer som jag köpte. Dels för att jag älskar scooby doo och dels för att Jennifer också älskar scooby så hon har nått att kolla på när hon sover här :) Köpte en liten chokladpudding som jag strax ska smaska i mig :) Hör hur den ropar på mig, hihi.

Imorgon blir de ju till överby med Emma sen jobba. Jobbar med Jenny så jag e la hemma tidigt om inte vi har massa folk.

Ne nu ska jag hämta puddingen. Muums :)

Höres!

26 december 2008

Lipz.

Tja,

e på G till Lipz, väntar på snabba Hanna.
Blir inte länge på Lipz eftersom de stänger kl 2. Ska ändå upp o jobba imorgon så.

Ne skriver nog imorgon.

tjingeling.

25 december 2008

Hemma igen.

Tja,

Nu e jag hemma igen från jobbet. Eller jag har vart hemma sen halv 11. Jag och Jenny var snabba idag. Som vanligt ska allt folk komma typ tio minuter innan man stänger och när man inte har nåt upstekt så tar det massa tid att göra iordning meal och sånt. Sjukt irriterande. Vi hade förberett en hel del innan så det gick ganska snabbt att stänga ändå.

Jag och Jenny hade lite damp förut. Vi hade lite vatten krig :P. Jag hällde lite ifrån en mugg på hennes rygg. Sen kommer hon med en stor hink som hon fyllt till hälften och bara slänger över hela mig. Det var bara att gå in och byta om och då hade vi självklart inga tjocka tröjor kvar så jag fick ta en tunn tröja och en stickad väst över. Höll på att frysa ihjäl. Men så går de. Vi får typ aldrig jobba ihop för vi e så busiga :P haha.

Fick min lön idag också. Kunde lägga undan lite för en gång skull och ändå ha en del pengar över . Måste spara nu och inte slösa så jäävla mkt som jag gör. Imorgon ska jag till överby och kolla efter julklapp till Stina O Sabajet. Ska träffa Hanna o Sabajet imorgon en stund och fika o byta julklappar. Stina kunde inte vara med för hon skulle iväg med sin pojkvän till hans mormor. Eller ska jag kanske säga Stinas Sambo eftersom dom flyttat ihop nu. Får ta och åka hem till dom o kolla hur dom har de. Ska nog kolla efter något till mig också på mellandags rean. Jag o bebis var på Siba och det förut men hitta inget. Men imorgon e ju alla affärer öppet så då kanske man hittar något. Ska jobba imorgon mellan 17-2230 med Nils.

Vi ska ge en present till Hanna också. Hon fyllde ju den 27:e November men vi har inte kunnat ge henne nåt eftersom hon bor i Norge så vi får passa på nu. Sabajet hade någon servis som vi skulle ge henne. Hoppas hon blir nöjd. :)

Ne nu ska jag spela lite på king och sen lägga mig.

Ha de gott.


Jobba.

Hallå där,

Ska åka iväg till jobbet nu. Jag o bebis har varit o kollat på Siba och expert. Hitta inget,

Ne har lite bråttom nu.

Kanske skriver sen.

Tjao.

24 december 2008

Julafton.

Tjenixen,

Nu var julen snart över då. Dagen har ju gått sjukt fort. Har ju vart lite överallt idag så det är väl anledningen till att dagen gått så fort. Var ju hos Marie vid halv 12-12 tiden. Vi åt lite, eller dom åt lite, jag åt bara en macka, HATAR verkligen julmat. :P Jag mata Leo med lite fruktpuré tror jag det var. Varje gång han ätit upp det jag hade gett han så blev han arg för han skulle ha mer och han försökte äta själv. Men inte idag för han hade ju så otroligt söta kläder på sig idag. Ska se om jag kan lägga in nån bild på han här om jag vet hur man gör :P Annars får ni kolla min Bilddagbok. Användarnamn : Cathrin :P
När vi hade ätit var de julklappsutdelning. Jag fick väldigt många julklappar va dom faktiskt :) Nästan mer än Robin :P Fick en jäätte fin tavla, bordstabletter, salt & peppar grej :P , jättesöta små slags tallrikar. Tror de var de annars e de pinsamt om jag glömt nåt :P Vid 2-halv 3 tiden åkte vi till thn. Körde Marie,Kevin o Emma till deras mamma/mormor. Så åkte jag och Robin hem till mig.

Väl hemma satt dom o kolla på Kalle Anka. Dom hade redan ätit. Dom åt runt 2 tiden. Jag tog lite mos o köttbullar som mamma hade gjort iordning. Eller pappa hade gjort köttbullarna men mamma hade gjort moset. Eller det tror jag iaf :P eeh skit samma. :P .
Efter Kalle Anka dela Sandra och Jennifer ut julklappar. Vi hade ingen tomte iår för pappa hittade inte tomtedräkten :P. Jag fick pengar, en jättecool typ fillt som man sätter runt en som en slags poncho, bäddset, rattmuff, grejer som man sätter på bältena, muff till växelspaken och mobilhållare, allt i rosa :D passar inte bäst in på den röda bilen men det e tufft ;P, Säsong 3 av prison break, choklad kanske glömt nåt :P.

Men jag fick ju de bästa av allt av Bebis. Säsong 5 av One tree hill. Har önskat mig det mest av allt :) och jag fick även PS. I love you. Den e sjukt bra och sjukt sorglig :P
Av mig fick bebis En tröja, Guitar Hero, Batman Begins, James Bond spelet. Tror han e nöjd iaf :P Det e iaf jag :) .

Efter julklappsutdelningen åt vi Ris a la malta. Det är så jäävla gott. Efter det blev jag så sjukt trött så jag somna. Vid 8 tiden åkte jag och bebis till Conny o hälsa på han en stund. Och nu när vi kom hem gjorde vi några mackor som vi precis ätit. Nu väntar Ris a la maltan på att hamna i min mage.

Nu avslutar jag med:

GOD JUL ALLIHOPA! :)

Tack Robin Larsen för att du finns !

23 december 2008

Hej igen :)

God Jul :)

Nu skriver jag igen. Nu är det julafton. Har öppnat en julklapp. Tog en liten liten. Det var en skrubbkräm till ansiktet. Det behövs verkligen till mitt fula ansikte. Jag och Robin fick ett presentkort på överby på 100 kr av Tommy också. Tjatar på bebis att han ska öppna en julklapp ifrån mig.
- Varför vill du att jag ska öppna en julklapp? , säger han.
Det e ju bara en liten julklapp ändå ju :P
Ne han får väl öppna den sen istället då.
Ska gå upp vid halv 10. Jag och bebis ska hem till hans mamma imorgon förmiddag. Sen vid 1-2 tiden åker vi hem till mig och firar med mamma o pappa och Co. Senare på kvällen åker vi nog till Conny också. Han ska ju inte sitta ensam på jul. Det ska inte nån behöva.

Ska nog försöka sova nu. Kl e ju redan tjugo i 2. Ska upp snart ju. Ska sminka mig o platta håret o.s.v. så då har jag inte tid att sega på morgonen. :P

God Jul på er allihopa.

Pussokram

Jul jul jul..

Hallå där kööpb blåbäär :)

Har precis kommit hem från jobbet, hade lite att göra idag. Igår hade dom rekord e kassan. Skönt att jag inte jobba då. :P
Väntar på min lööön. Får den ju aldrig. Köpte en till julklapp till Robin idag men lånade pengar så får han tillbaka de när lönen kommer. Hoppas han blir nöjd. Det blir han nog :)..
Imorgon e de julafton och då är jobbet stängt. Pierre åker dit imorgon, vet inte riktigt vad han ska göra där men. :P Fick 500 kr i julklapp av Sibylla idag också .

Ne nu ska jag äta kebab med mos från jobbet :)

GOD JUL

22 december 2008

NY TV!

Nu har jag och söt köpt en ny tv:). En 32 tums platttv. Kan inte ha så mkt större i mitt rum eftersom det är så litet. Det blev verkligen stor skillnad :). Nu kan jag ite spela in alla mina serier o filmer som kommer på tv men då spelar jag bara in på i Sandras rum för hon tar min gamla tv.

Jag var uppe vid 10 över 7 imorse. Körde Lotta o Jennifer till uddevalla. Var hemma vid 11 tiden. Åkte till Uddevalla igen för att köpa tvn vid 12 tiden. Vi var inte hemma förräm 4-5 nån gång. Vi börja greja med tvn direkt när vi kom hem. Pappa fråga om jag kunde köra han till ÖB för han orka inte köra själv. Han skulle köpa sladdar eller nåt. Passa på att köpa pizza till mig o bebis. Robin tog kebabpizza och jag inbakad med köttfärs. Var jätte sugen på pizza idag.

Nu tjatar mamma på mig att jag ska åka till Cheapy och köpa lampor.
Åååh får väl åka då.

Hejhopp.

21 december 2008

Sjuk

Hej,

Kom hem från jobbet och börja känna mig dålig. Illamående och fryser som fan. Jag och bebis gick upp och duscha och sen när vi kom ner igen hade jag feber. Antagligen därför jag mår illa. Har tagit en alvedon så febern har väl sjunkit lite men mår fortfarande skit. Trodde jag var på bättringsvägen nu, det var inte alls länge sen jag hade feber. Typ 1 vecka sen lr nåt. Har fått i mig 2 smörgåsar och det är ju bra. Jag har väl jobbat för mkt så jag har inte kunnat vila plus att det drar som fan när man står i luckan och tar beställningar. Tur att jag är ledig imorgon men ska köra Lotta o Jennifer till Uddevalla imorgon bitti för Jennifer ska till nån special tandläkare där. Får se om jag orkar det. Har ju lovat :/.

Något annat kul som händer imoron är ännu en tripp till Uddevalla fast lite senare på dagen. Jag och bebis ska köp en 32 tums LCD tv på Siba. Dom hade den inte på lager på Siba här i trollhättan så jag får köra till Uddevalla. Mamma ska ta de på sitt Siba-kort så vi kan delbetala den. Ska bli kul med lite förändringar i detta LILLA FULA rum. Sandra har precis gjort om i sitt rum. Så nu ska jag köpa en tv. Kan ju inte göra så mkt i mitt rum för det e så litet.

Nu måste jag försöka sova, hade tänkt att bebis skulle klia mig lite på ryggen för jag somnar mkt lättare då men han sitter och spelar GTA på sitt älskade PS3. Får försöka somna ändå.

Ska försöka skriva imorgon om jag inte är allt för upptagen med min nya TV :)

Tjingeling.


Mamma mia :D

Hallå där,

Imorse gick jag och älsklingen upp halv 8. Ni tänker jävla nötter varför gå upp så tidigt när ni inte behöver.
Jo det är såhär va att jag läste i Maxi reklamen förra veckan att dom hade Mamma mia filmen och Sex and the city the movie för 99 kr. Det fanns ju andra filmer också men de var dom filmerna jag var sugen på. Sist gång jag skulle köpa Mamma mia så hade dom den på Elgiganten för 99 kr. Men då var den slut. Jag prata med personalen på elgiganten och dom sa att folk hade köat utanför för den filmen så jag tänkte att jag får gå upp med tuppen och åka dit innan dom tar slut. Men självklart för att jag hade gått upp så tidigt så fanns de ju gott om filmerna och inga köer. Men aja jag fick ju filmerna iaf. Det var två till som kolla samtidigt som oss. Vi fick fråga efter Sex and the city för den fanns bara med förlängd version. Men det var den som vi fick ta. Jag tror att dom inte hade hunnit ta fram den filmen än eftersom vi var där kl 8.
Jag tänkte lånat pengar av bebis tills jag fick min lön men när vi kom hem sa han att jag fick dom i julklapp :) . Bara väntar på att lönen ska komma så jag kan köpa den julklappen jag har tänkt mig till honom. Jag köpte ju Guitar Hero Aerosmith och James Bond spelet på PS3 till han i för tidig julklapp. Jag hoppas han blir glad för den julklappen jag ska köpa när lönen kommit.
Det är något jag vet att han vill ha.

Iaf vi passa på att köpa nybakade tekakor på Maxi som vi åt när vi kom hem. Sen var vi så himla trötta så vi somna. Pappa väckte oss först vid 1 och fråga om vi skulle ha mat. Sen väckte han oss vid 2 när maten var klar. Har fof inte ätit. Funderar på att ta med mig maten till jobbet.
Jag jobbar 17-2230 med Nils idag. Hoppas att han inte e grinig för då går det ut över mig.

Ne nu ska jag göra nåt annat än att sitta här och skriva. :P

Ha de!

20 december 2008

Jobbig dag.

Hej hopp.

Har precis kommit hem från jobbet. Fyfan va mkt folk. Jag jobba med Mona idag. Vi hade folk hela dagen. Det var ju inga som åt hemma idag. Jag är helt slut. Nu har jag ätit också. Ska strax duscha och sen åka till vänersborg. Bilen har ju gått sönder IGEN. man kan nästa tro att jag kör värsta raggarbilen. Ljuddämparen har gått sönder. Man får änna hålla för örona inne i bilen för de låter så mkt.

Ne nu ska jag duscha.

See you later aligator.

19 december 2008

Nu skriver jag igen.

Hej hej,
Nu e jag klar med städningen, eller jag har varit det en stund :P , vi har klätt julgranen nu också.
Tvättar sista tvätten nu. Det går så himla segt när man bara har en maskin och varje maskin tar typ 1 timma. Men de e ganska gött att slippa gå ner till tvättstugan.
Vi har läcka inne i vårat badrum så vi får inte duscha där eller använda tvättmaskinen så några gubbar har flyttat upp maskinen till lägenheten bredvid så vi tvättar gratis :P.
Vi brukar alltid tvätta i tvättstugan annars. Mamma tvättar väl någon gång ibland hemma. Nu utnyttjar vi att tvätta gratis :P Har tvättat typ 4-5 maskiner.

Ska snart hänga upp sista maskinen och sen spela lite kort med mamma. Prison Break har kommit ut nu så jag och bebis ska kolla på de lite senare. Ska jobba 11-17 imorgon sen vet jag inte vad som händer efter det. Har inga planer iaf. Jobbar lördag och söndag. Ledig måndag jobba tisdag ledig onsdag. Jobba torsdag. Får bra betalt de röda dagarna :P.

Ne nu ska jag spela kort en liten stund.
Skriver nog några rader imorgon.

Pusshej!

Ps. Robin Larsen <3 Ds.


städ och tvätt.

Helloj,

Håller på att städa och tvätta nu. Robin tjatar på mig att jag ska städa klart. Skriver när jag e klar.

köss

den 17 december 2008

Dagen.

Tjenis penis jan banan.
Idag har jag jobbat dag för en gångs skull. Det kändes jättekonstigt att jobba dag med Piär på en vardag. Men det var väldigt skönt att gå hem tidigt.
När jag kom hem la jag mig och sov i nästan två timmar. Jag var så jäävla trött.
Åkte hem till Conny en sväng och sen hem till Daniel och Anki.
Nu ligger jag här trött som attan, tänkte kolla på Tilatequila programmet och sen sova.
Kanske åker med mamma o Siw och handlar imorgon vid 9-tiden. De kommer ta hundra år och handla för Siw är så fruktanvärt långsam när hon handlar. Det kan ta typ 2 timmar på bara willys för henne att handla. Sen ska dom till Lidl och jätten också. Jag och mamma handlar på typ 5 sekunder. Vi hinner handla de vi ska åka hem och packa upp allt sen åka tillbaka och Siw är fortfarande inte klar. Den människan e så låååångsam. Vi lämnar aldrig Siw där men vi skulle hinna de. :P

Ne nu ska jag kolla på Tila och sen sova.
Ska jobba kväll imorgon och ledig på fredag.
Skriver imorgon innan jobbet eller kanske efter jobbet. Får se.

Köss på rumpan.

den 16 december 2008

Ikea

Hallojsan,

Idag har jag,bebis. mamma, farmor och Sandra varit på Ikea. Mamma skulle kolla efter två fåtöljer till sandras rum så passa hon på att fråga farmor om hon skulle med så hon kom hemifrån lite.
Mamma hitta två fåtöljer till sandras rum och ett bord till det. Jag e så jääävla avundsjuk för det går fan inte att göra någonting i mitt rum för det är så jävla litet. Farmor hitta en pall och en dörrmatta. Jag hitta varma innetofflor, tegrejer. Robin köpte lite julklappar till sin pappa. Han har så dåligt med bestick, tallrikar och glas så Robin köpte lite sånt till honom. Vi köpte några glas till Marie (Robins mamma) också som hon ville ha. Faan va trångt det var i bilen. Vi la in en fåtölj i bagagen och så hade jag och Sandra den andra i knät. Dom var ju inte små heller.

När vi kom hem hjälpte vi Sandra ut med hennes fula bäddsoffa så hon fick in de nya. Sen åkte jag och Robin till ÖB för att kolla efter en julklapp till Daniel och Anki. Vi hitta en ganska snabbt för jag har kollat på den saken länge nu fast jag hade tänkt köpa de till Helena men hon har så mkt sånt hemma. Hoppas Anki o Daniel gillar de :P. Efter det åkte vi till överby och gick runt med Marie och kolla på lite mer julklappar. Jag hitta julklapp till Hanna som jag köpte. Kan ju inte säga vad jag köpt ifall dom läser :P. Anki vet jag läser iaf. hihi

Vi åkte hem till Marie en stund sen och jag busa lite med Leo. Jag och Robin köpte mat på mcdonalds på vägen hem. Jag köpte milkshake till så Leo fick smaka. Han tyckte om det. Jag skulle bara vända mig lite mot bordet när jag hade Leo i knät så åkte milkshaken ner i golvet med botten före så de skvätte upp i ansiktet på Leo och på min väska och mina byxor. Emma hämta Laia så hon fick slicka upp det på golvet. Guud va söt han e Leo, han satt i mitt knä och peka och sa däär. Ville bara äta upp honom. :)

Just nu är vi hemma hos Daniel O Anki. Vi har nästan precis spelat Cluedo. Anki vann.
Imorgon jobbar jag dag, börjar kl 10 så jag kan inte komma hem allt för sent idag.
Fick tillbaka min bil igår. Gud va skönt det e att ha den igen. Det är så jobbigt för pappa behöver oftast sin bil.

Jösses va mycket jag har skrivit, hoppas ni orkar läsa allt.
Ska gå in på King.com och spela lite. Anki spelar redan. :)

Skriver imorgon igen.

Todiloo.

PS. Jag älskar Robin Larsen så fruktansvärt mycket. DS.

15 december 2008

hmmm...

Hallå,

Kom hem från jobbet vid 11 tiden. Kolla lite på datan medans bebis åt sen gick jag och bebis upp till andra lägenheten och duscha för dom håller på å greja i vårat badrum så vi får inte duscha där.
Just nu har jag precis ätit smörgås. Vörtbröd och ost.. Muums :) Bebis kollar i reklamen och jag skriver några rader här. Vi ska snart kolla på Björn Gustafssonfilmen. Den e nog rolig :).
På tal om roligt, har ni sett filmen Lösvikt med Robert Gustavsson? Har ni inte gjort så måste ni se den. Den e så jäävla rolig. Jag, bebis, pappa o Sandra satt o kolla på den för ett tag sen och vi satt allihopa och skratta så vi fick ont i magen. Så den rekomenderar jag att ni ska få se.

Nu tjatar bebis om att han vill ha en 32 tums Tv här inne i detta pyttelilla rummet. Han får väldigt gärna köpa en om han vill, Haha. Då kan vi ha den i sovrummet när vi flyttar hemifrån. Jag e så sugen på att flytta men vill gärna att bebis ska ha ett jobb så man vet att man alltid har råd med allt som ska betalas o.s.v. Vi har ju köpt en del grejer redan. Ett köksbord för 3000 kr bland annat :P. Massa massa porslin till köket, talrikar, glas mm. Bebis säger alltid fan man kan tro att man ska öppna en hel jävla restaurang med all skit du köper. Hahaha
Jag tycker sånt e så himla roligt. Har köpt påslakan och sånt också men det kommer vi behöva mer av.

Ne nu har jag tjatat tillräckligt här :P
Skriver imorgon igen.
God natt.


Tvätt, tvätt, tvätt

Heejhopp.

Nu håller jag på att tvätta. 1 hel korg och 1 hel stor svart säck. Sjukt mkt tvätt. Tro mig när jag säger att vi behövde tvätta :P
Igår åkte jag och Anki till Mcdonalds på kvällen. Det börja ju väldigt bra redan vid beställningen. Jag sa att jag ville göra 2 beställningar. SÅ börja jag först med Ankis beställning och sa allt hon skulle ha. Sen när jag skulle börja på mig beställning så sa hon vänta lite så kom de en annan och tog över. Så säger hon, vad behöver du hjälp med, jag bara jag behöver inte hjälp med något jag vill bara beställa mat jag förstår inte vad det är som är så svårt. haha.
Sen så löste de sig så åkte vi fram och betala och sen till nästa lucka. Då får vi reda på att vi måste vänta på maten och framför mig står en biljävel ivägen och bakom mig är det sjukt mycket andra bilar så jag tänkte hur fan ska jag komma ut härifrån. Det är en bit bak till bilen bakom jag kan nog backa lite. Paaang jag backar in i bilen bakom. Jag kör iväg och ställer mig på parkeringen för att vänta men jag tänkte att jag måste gå dit och prata med dom. Det är en kille och en tjej som sitter i bilen. Jag fråga om de blev nåra skador. så svarar dom tyket så kan du väl förfan inte göra. Jag bara men vadfan skulle jag göra då? Jag kom ju ingenstans. Har du fått ditt körkort i present eller säger kärringen, jag bara nee de har jag inte. Jag blev så jävla förbannad så jag gick därifrån till bilen. Sen när maten väl kom efter typ 20 min lr nåt så fick jag inte min milkshake. Jag sa de när vi fick drickorna att jag inte ville ha milkshaken förrän maten kom annars smälter den så då fick jag gå in och hämta den.

Sen spela jag och Anki skip-bo och bowlade lite på wiit. Det var ju ett tag sen nu.
Ne, nu ska jag strax gå ner till tvättstugan igen så jag får avlsuta här.
Ska jobba ikväll. Imorgon är jag ledig och på onsdag jobbar jag dag. Skönt att jobba dag för en gång skull på en vardag.

Skriver mer imorgon.

Tjingeling.

14 december 2008

Jobb.

Heej.

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Det var ganska lungt till en början men sen hade vi en del att göra. Vet inte riktigt hur det är med förkylningen, känner mig lite småhängig på kvällarna. Hoppas det är borta till julafton. Det är ju bara 10 dagar kvar dit. Det är helt sjukt va tiden går fort. Vi blir en hel del hemma hos oss på jul. Mamma,pappa,jag,sandra,robin,farmor,gammelfarmor,tommy,gittan och linda sen vet jag inte hur det blir med morfar. Detta är ju första julen utan farfar och det kommer bli jättejobbigt.
Farmor har de jätte jobbigt nu. Hon bara gråter efter farfar hela tiden och det gör så ont i mig. Vill bara att han ska komma tillbaka så att allt kan bli som vanligt igen. Tyvärr så kommer det aldrig bli så. :(

Nu e jag och bebis hemma hos Daniel o Anki. Jag och Anki och Alexandra har spelat spelet Cluedo. De e så jäkla roligt . Robin verkligen avskyr de :P.
Ne funderar på vad vi ska äta för bebis e hungrig. Daniel o anki också.
Bebis ska väl sätta sig här och spela CS med Daniel.

Skriver nåra rader imorgon medans jag tvättar.
Puss o kram ses på stan :)

den 13 december 2008

Första inlägg

Hejhej allihopa,
Detta är mitt första inlägg. Har tänkt många gånger på att skaffa en blogg men har aldrig blivit av. Sitter just nu hos Daniel och Anki och spelar lite på king.com och såg att Anki greja inne på bloggsidan, tänkte då passa på att bli medlem när jag ändå har det i tanken.

Jag kan ju börja med att skriva lite som hänt idag. Har jobbat mellan 11-17, det var sjukt mkt folk. För er som inte vet vem jag är eller vart jag jobbar så jobbar jag på Sibylla. Det var jättejobbigt för jag är så himla förkyld så får man stressa på det. Jag var så trött när jag kom hem så jag la mig en timma. Skulle egentligen jobbat torsdag och fredag men jag var tvungen att sjukanmäla mig för jag var så himla dålig. Hög feber och jäätte förkyld. Det är ju bättre nu, febern är borta men förkylningen är kvar. Jobbar idag, imorn och på måndag sen är jag ledig en dag.

Ne nu ska jag spela lite på king igen. Skriver nog några rader imorgon.

Puss och Kram ses på stan :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0