Oj!

Oj, jag skrev fel i mitt förra inlägg, skrev att soffan kommer ifrån Ikea men det gör den ju inte, den kommer ju ifrån Jysk, jag vettefan vad jag tänkte på när jag skrev det, tänkte nog inte alls..

Idag är jag ledig, hur underbart som helst.. Känns som att jag jobbar mer än vad jag är hemma och är ledig.. Fyfan!
Jobbar tors-fre och sen är jag ledig 4 dagar.. Skönt!

Nu ska jag snart se på idol och mysa med min älskling.. vi har aldrig tid till det längre för jag jobbar typ alltid kväll och han går i skolan på dagen.. så när jag kommer hem är det bara godnatt och ses imorgon..
Har köpt en stoor godispåse på hemmakväll så den ska jag smaska lite på :)
Ska se på The Proposal sen efter Idol,  grymt bra film :)

Tjingeling!

1 månad

Imorgon har jag och älskling bott i lägenheten i 1 månad! Jösses redan 1 månad!
Vi har fått istortsett allt vi vill ha, ny tv, vitrinskåp,soffan från ikea, mm...
Vi behöver ingenting mer nu.. :)
Det är inte många som har det så bra som vi :D

Igår var vi på kalas hemma hos Marie, sen jobba jag.. var inte hemma förrän efter halv 2.. vi hade en del att göra på jobbet..
Idag ska jag strax åka hem till mamma och pappa och äta middag.. sen blir det till jobbet

Ne ska göra iordning mig nu..

Fullt upp som vanligt!

Ja som vanligt har jag haft fullt upp hela dagen, gick upp imorse vid halv 8, åkte till trollvagnen och hjälpte dom att städa ur lite vagnar, var färdig vid 1, då åkte vi iväg och käka på fontana med Lasse i verkstan och två till.. dom bjöd på pizza.. jag och älskling dela på en för jag orka inte en hel..
Älskling gick också upp imorse vid halv åtta och åkte till skolan, jag åkte hem en sväng vid halv 12 och då var han hemma så då fick han åka med tillbaka till trollvagnen..
Efter det åkte vi hem eller först köpte vi pizza till mamma o pappa o sandra och lämna det hemma hos dom sen åkte vi hem till oss.. Jag hoppa in i duschen och skulle lägga mig och sova en stund för jag var så trött, när jag hade legat i 5 min ringer pappa och frågar om jag kan hämta han i garaget och köra honom till sin bil som stod på krg..
Direkt efter det åkte jag och älsk till överby och kolla efter presenter till Emma Kevin och Marie.. skriver inte vad här för dom kanske läser.. iaf dom ska ha kalas imorgon så vi ska dit innan jag ska jobba kl 5..
Vi passa på att handla också när vi ändå var där..
När vi kom hem var kl efter 7.. Jag ställde mig och laga lite middag, stuvade makaroner och köttbullar, lyckades riktigt bra med makaronerna, första gången jag gjort det :)
Hade besök en kortis av Mia (kusin) och hennes kompis..
Har kollat på Idol och nu är Jonas här och spelar lite NHL 10 med Robin, får se om jag kanske lägger mig inne i sovrummet en stund och kollar på film.. kommer inte på nått bättre att göra..

Som sagt jobba imorgon och på söndag.. minns inte om jag jobbar måndag, får kolla i kalendern :P

Ha de bra!

Tandläkaren!

Nu har jag kommit hem från Tandläkaren.. Det gick jättebra, mkt bättre än jag förväntat mig.. sitter här nu och är helt bedövad, fyfan!! släpper väl om några timmar.. så är det!

Älskling ligger och sover, han mår inte så bra.. han har ont i hela kroppen och har sovit dåligt inatt så han får stanna hemma ifrån skolan idag..
Vi ska ju åka till mediamarkt idag och kolla på tv men vi får se om han kan följa med eller inte, han får nog stanna hemma och vila idag.. om han inte mår bättre sen iof.

Annars idag är jag ledig från båda jobben. Gud va skönt! :) Skulle behöva städa idag men jag vet inte om jag orkar.. ska vila idag också..

Är lite trött fortfarande så jag ska nog gå och lägga mig en stund till..

natti!

3 veckor!

Igår har jag och älsklingen bott i våran lägenhet i 3 veckor! Shit det har redan gått 3 veckor!! Kändes som vi flytta förra veckan, det är ju det jag säger, tiden går skit fort!!

Snart är det dags att tvätta.. usch blä och fy.. ska städa lite här idag också tänkte jag..
Funderar även på om jag ska klippa mig, tror jag klipper mig ganska kort om jag vågar!!!! Men är så sugen ändå, är jättetrött på mitt hår, har istortsett alltid toffs.. tråkigt!!

Ikväll jobbar jag med Jenny och den nya tjejen.. Hon var med oss igår också, de gick väldigt bra faktiskt..
Är ledig på onsdag men då ska jag till tandläkaren.. hjääälp!
och på Torsdag har jag Albin direkt efter Sibylla! Så det är bara full rulle hela tiden..

Funderar på om jag ska ta och lägga in lite bilder på datan.. Tog lite kort på sexpartyt och så..
Men får se om jag hinner, ska tvätta om en halvtimma så..

Ska ta och kolla efter nr till frisören, måste göra något åt mitt förbannade jävla skit hår!!

Ha de gott allihopa!

Tid?!

Vart fan tar tiden vägen? Seriöst! Det är redan en ny vecka tyckte det känns som att det är onsdag idag.. Blir änna rädd när tiden går så fort.. Känns som att man inte hinner med någonting för tiden bara flyger iväg..

Har jobbat typ hela veckan.. Var dålig mån-ons.. Var helt slö orkade knappt stå.. Kändes som att jag hade influensa men jag var inte förkyld.. jag vettefan var det var men det var bättre på torsdagen så jag gick till jobbet..

I fredags hade jag och mamma sexparty här hemma hos mig! Riktigt trevligt var det :) jag köpte ett jättegulligt nattline, svart/rosa jag blev helt förälskad i det :) kosta 249 kr men då fick man med trosor också.. bra pris tycker jag, så köpte jag också ett bra medel mot finnar.. Älsk tyckte jag skulle köpa dildosar och grejer men nej tack jag håller mig bara till riktiga grejer :P

Nu jobbar jag mån och tis med Jenny och den nya tjejen som vi ska lära upp.. det ska bli riktigt kul.. mohaha!
Onsdag ska jag till tandläkaren och laga ett hål, jag hatar tandläkaren..
På torsdag ska jag jobba först på Sibylla till 5 sen Albin direkt efter..

Ne nu är jag jättetrött.. ska lägga mig strax!

Sov gott allihopa.

Sjuk?!

Jag vettefan vad det är men nått är fel på mig.. Det börja på jobbet igår.. Illamående orkar knappt stå jätte hängig..
Tog alvedon och då blev det bättre tills jag kom hem.. Då fick jag världens huvudvärk som sluta med migrän, låg i sovrummet allt släkt och grät, ringde mamma så kom hon med Ibumetin, alvedonen hjälper ju inte, det gick inte över så det ända som hjälpte var att sova, vakna imorse och det kändes fof som att huvudvärken var påväg att komma tillbaka.. jag gick upp vid halv 8 och åkte och lämna in bilen på motorcentrum pappa hämta mig där och körde hem mig.. då berätta han att Patrik min systerson hade fått åka ambulans inatt för han hade inte kunnat andas riktigt, Christer, storasysters pojkvän fick göra munmotmun metoden på honom, han hade varit stel som en docka och inte haft någon färg på kroppen stackars liten.. Nu ligger han inne på näl med massa slangar på sig som är kopplade så Gbg ser hur hans hjärna fungera eller hur det nu var.. Dom trodde att det kunde vara eplepsi för han hade krampat och så hade det kommit upp skum av nått slag ur munnen på honom :( Hoppas det inte är nått fel på dig min söta lilla Knorr!! Jag älskar dig lillen! Mosters lilla kille!!

Åkte iaf hem sen och sov en stund till.. sen ringde dom från motorcentrum och sa att bilen var klar och blablabla så kom mamma och hämta mig och körde mig till motorcentrum.. Det var fördelarlocket som var sönder (tror det var locket) dom förstod inte hur bilen kunde gå överhuvudtaget, men den har varit sån sen jag köpte den så.. Fick beställa tid till det i slutet av månaden, sen iaf åkte jag och mamma och handla på Willys, var typ 100 år sen sist :P Mamma var så gullig och betala mina grejer med.. även om hon inte behövde så är hon alldeles för snäll och gjorde det ändå.. Jag älskar min mamma!!! <3 Klarar mig inte utan henne!
Åkte med mamma hem och hjälpte henne att packa upp sen tog jag med mig Jennifer hem för hon ville vara med mig och Albin idag men när jag kom hem blev jag jättedålig igen.. Fick skit ont i magen mådde illa så jag trodde jag skulle kräkas, blev trött orkade knappt stå, fick i mig 2 köttbullar och lite mackaroner sen gick jag och Jennifer och la oss i sängen och vi somnade båda två.. mamma kom och hämta jennifer sen för jag fick ringa Lena och säga att jag inte kunde ha Albin eftersom jag var så dålig.. Jag hatar när jag inte kan göra mitt jobb! Det känns inte bra alls.. Mamma försökte iaf fixa tvn i sovrummet så jag kunde ligga där och kolla för jag hade ingen ork att sitta uppe och kolla men hon fick bara in kanal 6 så jag låg och titta på det och somna någon timma till.. När jag vakna var jag dysvett så jag fick hoppa in i duschen.. Pappa kom förbi med lite mat från jobbet till mig för jag orkade inte göra någonting, fick i mig lite pommes och en halv hamburgare sen fick älsk resten..Sen vid 8 kolla jag på idol och nu har jag kollat på Hells kitchen.. ska strax lägga mig i sängen och kolla på film.. Har tagit en xanor för jag fick så svårt för att andas så jag kommer nog stenslockna snart för jag blir så jäkla trött av den tabletten..

Imorgon är det meningen att jag ska jobba men mår jag som jag mår idag kommer det aldrig funka men får se imorgon.. ska bara vila.. älsklingen är ledig så han får hjälpa mig här hemma.. Ska försöka få upp grejer i mina vitrinskåp som jag skulle fått för länge sen..

Ne nu går jag och lägger mig..
Hoppas jag mår bättre imorgon!

Natti natti

Ikea och så.

Hello allihopa!
Har haft en ledig helg vilket jag inte har haft på hur länge som helst :)
Igår var jag, älsk och Hanna på Ikea, åkte dit typ halv 10 på morgonen tyckte det var bra att komma iväg i tid.. Vi åkte därifrån vid en halv 2 tror jag kl va..
Jag och älsk köpte 2 vitrinskåp, Berty heter dom förövrigt :P 699 kr st! Köpte spotlights till dom också, Såå himla fina, köpte några fler galgar, glas till Marie och en tång typ..
Hanna köpte massa vinglas till sin pappa som han skulle ha till en lokal, aa och lite smågrejer..

Direkt efter Ikea åkte vi till Kexfabriken, Hanna ville åka dit hon köpte en hel stor påse med kakor :P vi köpte lite mariekex, ballerina och Remi som älsklingen älskar!!
När vi kom hem gick jag och la mig, jag var så jävla trött.. när jag vakna satte älsklingen ihop skåpena så fråga vi grannen om han kunde hjälpa oss att borra upp dom på väggen så de gjorde han.. det tog nån timma sen vid 8-9 kom stina och Hanna, vi åkte och hyrde en film och köpte lite godis på hemma kväll.. vi titta på filmen, prata lite och spela lite kort.. det var riktigt mysigt! Saknar er tjejer!!!!

Idag har jag tvättat, passat Ajax (grannens hund) bakat äpplekaka som jag skulle gjort igår som jag inte hann, haft mamma,pappa och sandra på besök och sovit :P Var i vbg hos Conny en sväng och sen åkte vi till Maxi och handla lite mjölk och bröd och sen åkte jag hem till mamma och pappa en stund.. Satt och prata med dom och busa lite med Gizmo, han har blivit så stor.. han e ju så söt!

Nu har jag ätit lite kvällsmat, macka och kräm :) mums! Snart dags att sova, är så trött! ska jobba 10.30- 1700 imorgon så då är det skönt att vara utvilad!

Sov gott på er!

Natti

Älskar min sötnos Robin Larsen mest av allt!! <3

Ingen tid över!

Hallo,
har inte haft tid över att skriva nu de sista.. har haft fullt upp varenda dag, diska,städa,laga mat, handla mm. mm.
Har itne hänt nått speciellt ändå så..
Nu har jag och älsk bott i lägenheten i 1 och en halv vecka typ.. det går jättebra.. skönt att kunna göra som man vill men ibland får man sån hemlängtan, nu när vi skaffat hemtelefon är det lättare att ringa hem och så

Älskling gick upp halv 8 imorse och då var det kört, kan inte sova så nu ligger jag i soffan och halvsover.

Ne ska kolla på Idol nu!

Hejhopp!

Grejat!

Nu har jag grejat och haft mig sen halv 10 imorse.. Börja med att hämta mamma efter halv 10.. Vi gick raka vägen till tvättstugan.. Så där har vi sprungit fram och tillbaka hela dagen.. håller på att torka massa tvätt nu..
Har dammsugit hela lägenheten.. det tyckte jag behövdes.. mamma torka av golvena dom ser så smutsiga ut hela tiden! störande!! Har bytt sängkläder och nu har jag precis vart och handlat mjölk, har ju en pojkvän som dricker lika mycket mjölk som en kalv!! eller mer nästan!! haha

Nu är mamma ute och går med Susannes vovve Ajax när hon kommer tillbaka ska vi gå till tvättstugan och kolla tvätten och sen göra fiskbullar, potatis och lingonsylt!! Muums!  Får passa på när mamma är här det är ju bara jag som äter det!

Ska vila lite nu.. är helt slut, nu har jag bara 4 dagar kvar till jag är ledig! Bläääää!

Hejhopp

Ännu en jobbdag!

Ja då har ännu en dag gått, nu är det bara 5 dagar kvar innan man är ledig igen.. Ska bli kul att vara ledig en helg för en gång skull.. Får nog städa lite här hemma när båda två är lediga.. älsklingen ville hitta på nått men vi har inte kommit på vad bara.. Får se vad som händer..

Sitter och kollar på filmen på 3:an "Kärleken checkar in" så himla bra film!!
Har precis ätit och duschat ska nog försöka hoppa i säng snart.. ska upp och jobba kl halv 11 imorgon förmiddag..
Åkte hem till mamma och pappa en stund efter jobbet, dom ringde igår och ville att jag skulle komma igår men Zebban och hans tjej var ju här på besök så det fick bli idag istället.. Dom följde med hem en stund förut för mamma skulle kolla om hon kunde fixa tvn vi har lånat av farmor men det gick inte.. får se om vi kan låna farmors andra tv istället.. Iaf så åt vi lite glass och chokladsås :) och sen hjälpte mamma mig att olja in bordet för det var så otroligt torrt så nu kan vi inte använda bordet på ett dygn men det är det värt för man vill ju gärna att bordet ska hålla..

Ne ska fortsätta kolla på filmen nu..

Tjingeling.

< 3 Mamma Pappa Sandra < 3

Mamma ringde förut och ville att jag skulle komma hem.. hörde pappa i bakrunden "kom hem" blir jätteglad när dom säger så men ibland blir det lite svårt för mig för då får jag sån hemlängtan!
Bestämde att jag skulle komma hem imorgon efter jobbet en stund!

Jag älskar min mamma, min pappa och min lillasyster så himla mycket, det är inte förrän nu man verkligen förstår det! Varje gång jag kommer hem får jag kramar och pussar och då förstår man verkligen att man är omtyckt, det är ju inte så att man inte var omtyckt innan så, men jag tror mamma,pappa o sandra också förstår nu hur mkt man tycker om nån när den försvinner.
Ligger varje kväll innan jag ska sova och tänker att jag bara vill åka hem! Jag längtar hem så himla mkt men jag kan inte åka hem.. jag kommer aldrig lära mig annars!
Jag trivs jättebra i lägenheten det är absolut inte det men jag är så hemmakär! Önska jag inte var det för då hade det varit mycket enklare för mig..

Jag älskar även min storasyster och min storebror men mamma pappa och sandra har jag bott med i så många år så det känns lite annorlunda!

Mamma, Pappa och Sandra ni betyder allt för mig! Jag älskar er innerligt!

Personalmöte mm..

Kom hem från jobbet för nån timma sen.. snart dags att gå upp ingen, vi har personalmöte kl 10 sen jobbar jag till 17.. Efter det ska ja och älsklingen åka och handla lite och sen kommer Zebban och hans tjej och hälsar på.. trevligt :)

Har precis plockat bort tvätten som hängt här i 2 dagar och torkat.. Diska lite sen fick älsklingen ta över det för jag hoppa in i duschen.. nu ska vi gå och lägga oss.. vi är trötta båda två..

Sov gott!

Jobbat idag..

Kom hem från jobbet för en stund sen.. har duschat och ätit lite kräm.. snart dags att sova.. mina ögon går i kors!
Seg dag på jobbet.. inte så värst mkt folk.. Imorgon ska jag till tandläkaren å fyfan vad jag hatar det!
Får väl passa på nu när man har gratis tandvård..
Jobbar 8 dagar till tills jag är ledig!!

Igår var vi på Ikea med älskade Famor.. Kolla efter ett badrumsskåp, hitta ett för 600 vi ville ha och det fick vi sen passa vi på att köpa tusen galgar typ :P och en matta till för 379 som vi har i storarummet nu och den betala Farmor också, vi sa att hon inte änns behövde betala allt på badrumsskåpet men hon var envis som min farfar alltid var :P
Världens bästa farmor :)

Ne nu ska vi lägga oss här.. är grymt trött..

Sov gott allihopa!

Baka bullar

God morgon allihopa!
Håller på att baka bullar, degen jäser nu..
Sitter här i min ensamhet men måste ha tv på och musik på datorn annars får jag panik.. Annars är det helt Ok att sitta här ensam.. Klarar inte av hela dagen ensam men några timmar på morgonen är okej :)
Ska baka ut degen om 10-15 minuter..Då har jag att göra en stund för jag ska göra typ 100 bullar :P Blir la en del besök nu i början så det är bra att ha lite fika..

Älsklingen har cyklat till skolan, han slutar 1130 idag.. Farmor kommer nog hit idag och sen ska vi iväg och hämta Connys katt.. Imorgon börjar jag jobba igen.. har varit ledig i 3 dagar nu.. gud va skönt det är med ledighet med det ser jag inget mer av dom 9 kommande dagarna..

höres ikväll tror jag :P

Ha de!

Flyttat!

Så nu har man flyttat och allt är klart.. har fått upp alla tavlor vi har och städat och haft oss idag..
Imorgon ska jag ta och baka bullar, tänkte göra det idag men vi fick finbesök av Stina och Alex så vi tar det imorgon istället.. Eller jag gör nog det medans Robin är i skolan, ska bjuda hem farmor imorgon också på lite fika.. sen på kvällen ska Conny ha sin katt så vi ska hämta den till honom.. Gustav ska han heta :P

På torsdag börjar mitt 9-dagars pass.. usch va jobbigt!!

Ne ska ta och duscha och äta lite kvällsmat nu..
Vi är lite trötta!
Älskling ska ju upp imorgon också så..

Natti!!

Höres!!

RSS 2.0