Va gulligt :)

blev väldigt rörd förut idag, Albin hade köpt en blomma till mig och ett kort som det stog till världens bästa kontaktperson på, jag blev verkligen jätte rörd.. han är verkligen snäll den lillen. :)
Vi gick på bio och kolla på Ice age 3 jag, Albin, Jennifere, Jonathan och Erik. Albin hade ingen ro att sitta där, han tjata hela tiden, jag vill hem, är den slut snart.. men men det var bara att prata med han så gick de bra en stund..
Sen efter bion åkte vi hem till mig så fick dom spela lite buzz.. Albin vann och var överlycklig för det :)

Nu håller jag faktiskt på att tvätta, är strax färdig.. usch va tvätt det var nu.. har inte haft ork eller tid att tvätta men nu var det nöd, har egentligen tvättid imorgon bitti kl 10 men jag kände att jag ville göra det nu istället så får  jag lite sovmorgon om inte det kommer in en viss kissekatt och väcker en :P

Annars imorgon ska jag förbi motorcentrum för min bil krånglar och sen vid 5 ska jag jobba.. usch va tråkigt!!

Nu börjar mina ögon gå i kors.. är så trött.. träffa Hanna imorse också, vi fika lite på strandgatan och sen kolla vi efter en present till Stini, en väldigt bra 20-års present men säger inget här ifall hon läser :P

Jo föressten alla tjejer!! Kompisar med kompisar o.s.v. Jag ska ha sexparty den 18 september, alla som vill komma får jättegärna komma, säg bara till så skriver jag upp er. Det blir en kväll med bara tjejer lite alkohol och massa SEX :P Ju fler desto roligare :) Vill ha så många som möjligt!! :D

Ne ska ta och dra mig ner till tvättstugan nu!
Pussokram
Tjingeling


Work work ....

Idag fick jag en riktig överraskning på jobbet :) Hanna kom och hälsa på, visste inte att hon var i Sverige synd att vi inte hann att prata så mkt för vi hade en del att göra men ska fika med henne en stund imorgon :)

Annars idag vakna jag tidigt imorse och kunde inte somna om, busa med lilla pissen. Älsklingen fortsatte sova så jag gick in och la mig efter en stund i pappas säng, han hade åkt till skolan så jag snodde hans säng :) Mamma och gizmo kom också så stenslockna vi allihopa i typ 2 timmar eller nått :P Senare så åkte vi till Conny en sväng, sen till överby och köpte kattmjölk till Gizmo och sen var kl redan så mkt när vi kom hem att det var dags att åka till jobbet. Nu är jag ledig imorgon från Sibylla men har Albin imorgon, jag, han, Jennifer och Jonathan ska gå och kolla på Ice Age 3 på bio imorgon.. Den filmen är nog bra :) Dom andra filmerna är ju bra.. hehe
Det är jag och dom små barnen, haha

Ne nu ska jag ta och lägga mig, jag är så trött efter jobbet, ska se om Gizmo lägger sig vid mina fötter eller om han lägger sig på Robins plats :P hihi

Ha de gott!

Sleep well!

Gizmo :)

Igår kom söta lilla Gizmo :) Han har sovit med mig och älsklingen inatt, jag har sovit typ 3 timmar eller nått. Nu är jag så trött så jag kan inte sova.. Då är man övertrött, får försöka sova en stund sen.. Ska jobba idag 17-0030.

Ne ska busa med pissen lite :)

Ha de gött!

Usch, blä, fy för urinvägsinfektion!

Jag undrar om jag någonsin blir frisk igen, har så ont i magen hela tiden. Fick gå hem en timma tidigare från jobbet idag, jag orkade inte mer, var helt slut när jag kom hem. La mig och sov en stund, känns bättre nu men har ont i magen fof..
Ska jobba imorgon och tisdag också. får se hur det kommer gå :/ .

Ne ska kolla på en film nu tror jag.

Pussokram

Trött och skakig :(

Usch va jag är trött och skakig, kom hem från jobbet för en stund sen. har gått runt på jobbet skakig, så himla jobbigt!
Dagen har gått någorlunda fort, skönt de!
Som vanligt kommer jag med en jävligt dum kommentar som jag kommer på efteråt att jag inte skulle sagt, jag frågade Ralph om han var snorig för det lät som det och det skulle jag ju aldrig gjort! det kan ju finnas sånna som äcklas av sånt, nu minns jag inte om det var nån kund där men fan att jag aldrig kan använda det lilla jag har där uppe! Försöker verkligen skärpa mig men jag är sån, det är så svårt att ändra på sig.. Försöker verkligen!!

Nu ska jag strax duscha och fixa lite mat till mig och älsklingen, måste vila också, vet inte om det är pencillinet som gör mig så skakig och trött. Önska jag hade fått bli sjukskriven så jag slipper jobba så jag kan bli frisk men blir jag inte frisk denna gången av pencillinet så kommer jag sjukskriva mig själv.. Mår ju dåligt av att jobba!
Kanske åker till Daniel o Anki en stund sen men får se hur jag känner mig,

Pussokram!

Liseberg, urinvägsinfektion o.s.v.

Förlåt mig, jag har inte haft ork eller hunnit skriva sen i söndags.. Är helt slut i kroppen.. I onsdags var jag, älsklingen, Marie, Emma och Kevin på Liseberg. Vi åkte dit vid 9 tiden, påväg dit var jag så himla trött.. Jag SOMNA bakom ratten! Hur fan kan jag låta det hända?!?! Jag hade så dåligt samvete efter det. Vi höll ju på att köra av vägen! Tack gode gud för att Robin var med annars hade vi åkt ner i diket. Jag var klarvaken efter det, men fick stanna en bit bort och gå ut och röra mig lite, det blev bättre efter det..
Väl på Liseberg var det sjukt mkt folk.. Köerna var typ 30 min överallt.. Det är verkligen jätte tråkigt när det är så.. Och sen så regna det ganska mkt också, vi trodde att folk skulle börja dra sig hemåt vid 8-9 tiden, men nejdå det var massa folk kvar ända till 10. Vi åkte vid halv 10. Påväg hem stanna vi i Alé och åt lite på MC. Behövde sträcka på bena så man inte somna igen! Vi var hemma strax efter 12. Både jag och älsklingen var så trötta så vi la oss och stensomna båda två.
När vi var på Liseberg fick jag väldigt ont i sidan, fick ta värktablett så blev det bättre. Dagen sluta bra, jag vann stjärnvinst på plopp :D och även två chokladkakor. Jag var så glad som en unge i en godisaffär. Haha

Igår morse var jag på vårdcentralen, hade ont i sidan igen så jag var tvungen att kolla upp det. När jag var på vårdcentralen i måndags fick jag lämna ett kisseprov så tog dom odling på det så när jag kom igår så såg dom att jag hade kraftig urinvägsinfektion, pencillinet jag åt sist hade hjälpt någonting. Så det var inte konstigt att jag hade så ont.. Väl igår var jag tvungen att jobba, fanns ingen annan som kunde jobba.. Kunde knappt stå upp när jag kom till jobbet men det blev bättre sen, tog värktablett så blev det bättre.
Så nu äter jag 4 tabletter om dagen, 2 morgon 2 kväll i en vecka.

I helgen kommer det nog vara mkt folk, det är lönehelg. Skulle egentligen jobba idag men jag kände att jag behövde ta det lite lungt så jag kan bli av med denhär jävla urinvägsinfektionen.

ne nu ska jag ta och åka iväg..

Ha de gott allihopa!

Fyrverkerier mm.

Vakna nästan nyss efter 1-2 timmars sömn.. Jag är helt slut när jag kommer hem ifrån jobbet.. Vi hade massor att göra idag också.. Ska strax göra iordning mig och äta lite sen ska vi tilll stan och se EMD och fyrverkerierna.. Lova Albin att träffa han där så jag ska möta han och Lena i stan också.. Daniel o Anki skulle  väl med också..

ne nu får jag sätta fart..

Tjingeling..

En sväng..

Det blev en sväng till stan ändå.. Kolla bara lite, träffa inte en enda som jag kände där nere :/ undra vart alla dom var! Dom var la ute igår :P Det regna ju som attan så vi åkte hem efter bara 1 timma typ..

Nu har jag kollat på film med pappa.. vi kolla på dumpad, den är så rolig :P haha.

Nu måste jag sova för jag ska ju jobba imorgon.. så mkt vila som möjligt behöver jag! Är helt slut.. Sov ändå 1-2 timmar förut och ändå är jag tröttare nu.. Mina ögon hänger känns det som..

Sov gott!


Jag älskar min Robin (L)


Trött!

Fyfan va trött jag är.. hade massor att göra på jobbet idag också.. Christer erbjöd sig att komma och hjälpa oss men då var kl halv 4 så då var det ingen ide.. Dom andra kommer ju kl 5 så då hann vi städa och så..
Vi fick beröm för igår också.. "Bra jobbat igår kväll" det är ju alltid roligt :)

Skiter nog i att åka ner till stan idag.. Eller vi kanske åker ner en stund och kollar lite men vi ska nog inte festa.. Är inte alls sugen idag!

Ne ha de gottans

FYFAN!!

Fyfan vilken helvetes dag det var på jobbet idag..  Vi hade hur mkt som helst att göra.. Jag är så himla trött.. Var inte hemma förrän efter halv 2. Vi hade folk ända till kvart över 12.  Sen hade vi inte hunnit fylla på drickakylen ordentligt, städa mosmaskinen, torka hyllorna + att vi skulle städa allt annat.. Det har ALDRIG vart så mkt folk som idag.. Ändå har jag jobbat där i över 1 år nu.. Vi hade verkligen behövt vara 3 idag..

Nu har jag duschat av mig.. Har vart jätte varm och svettig och äcklig och det är inte speciellt fräscht att lägga sig i sängen och lukta fett o.s.v.
Imorgon får jag vara på jobbet halv 11 absolut senast! Har inte hunnit förbereda någonting, Nisse skulle komma lite tidigare också, vi måste göra såser, tomater, lök och lite sånt som man alltid gör, vi kan nog räkna med att ha mkt att göra imorgon också..

Så nu är det bara att hoppa i säng och sova, imorgon ska vi ner till stan förmodlingen, som jag känner nu så har jag ingen lust alls men får se hur jag känner imorgon..

Ha de gott allihopa och sov gott!

Fallens dagar

Idag (fredag) börjar fallens dagar.. eller det börja väl lite smått igår (torsdag) men idag börjar det på riktigt eller vad man ska säga :P
Gissa vem som jobbar kväll? Jo jag! Bebis ska väl till stan med hans kusin och några till.. Får väl vara fyllechaffis imorgon efter jobbet.. slutar ju halv 1..

Jo fick en kommentar av en person i mitt förra inlägg om jag ska vara med min syster på förlossningen, personen som kommenterat tycker jag ska det, skulle vara kul om jag kunde få lite mer tips.. så skriv jättegärna vad ni tycker..
Jag är så himla rädd för förlossning när det gäller mig själv.. Varje gång jag tänker på att jag en dag ska föda barn blir jag helt skakig, jag är så fruktansvärt rädd men ändå vill jag så himla gärna ha barn..
Tycker ni att jag ska följa med på förlossning och se hur det verkligen går till eller ska jag strunta i det? Det kanske gör mig ännu räddare? Vad tror ni?

Ne ska ta och lägga mig nu, är jättetrött..

Sov gott allihopa!

Jobba :(

Nu är det snart dags att jobba.. Åh fy fan va tråkigt!! Känner verkligen inte för att jobba, kanske borde ha semester.. Ne behöver pengar..

Var iväg med storasyster, hon skulle göra en viktblabla vad de nu hette, bebisen vägde ca 2800 g .. en normalstor bebis sa hon.. det var ju bra de.. Syster fråga även om jag ville vara med på förlossningen men vet inte om jag klarar av sånt.. Tycker sånt är så himla intressant men lite rädd är jag allt..

Ne ska vila lite nu innan jobbet..

ha de förjävligt!

Yrsel :S

Jag har sån yrsel.. fy det är obehagligt.. det typ kommer och går hela tiden.. hoppas det är bättre tills imorgon.. Måste verkligen jobba nu.. behöver ju pengar..

Kollar på lyxfällan nu så jag kan inte koncentrera mig nu :P

Hejhopp!

sjukskrivning!

Sjukskrev mig från jobbet idag.. Känner mig fof inte helt ok efter urinvägsinfektionen.. Pencillinet gör att jag blir trött, vet inte om jag får ont i magen och mår illa av det också eller om jag får det av nån annan anledning..
Köpte iaf actimel och den andra yoghurten som går på reklam på tv:n för att se om jag får bättre ordning på magen..

Nu har jag sovit en stund.. Mår fof illa och har ont i magen men det är bättre nu..

Imorgon har jag Albin mellan 11-halv 3-3. Sen är jag ledig.. Och sen är det jobb tors-sön..

På onsdag nästa vecka åker jag,älsklingen, marie, emma och kevin till liseberg :D Wiiiie! Hoppas bara på fint väder!

Ne ska se om jag kan hitta nått att stoppa i magen!

Hejhopp!

Packat

Har precis hjälpt Daniel o Anki att packa lite porslin-- eller lite o lite.. det blev väl 4-5 lådor med grejer..
En bit på vägen..

Var med mamma och pappa imorse och handla på maxi.. Sen tvätta jag lite och sen åkte vi till överby jag och bebis. vi kolla efter skivor som vi behöver och ett paket med grejer som man behöver till Sports active.. skivor hitta vi inte.. det fanns inte dom som vi ville ha.. men paketet till sports active hitta vi på game stop.. passa på att köpa en klösbräda till våran pissekatt som kommer inom 2 veckor.. Nu har vi allt förutom transport som är bra att ha men det tar vi lite längre fram..
Ååh söta lilla pissemiss :)

Imorgon är det jobba igen som gäller :( Blää va tråkigt men men måste ju..

Ska ta mitt pencillin nu..

Tjingtjong!

Kul då.. NOT

Va tråkiga alla är, har inte fått en enda fråga :( Jag måste vara riktigt tråkig :(

-Frågestund-

Nu tänkte jag ha en frågestund för första gången.  :)

Fråga mig vad ni vill!

Klara färdiga gå! ;)


Jobbigt!

Usch vilken jobbig dag jag hade på jobbet idag.. Kände ingenting först men när Nathalie märkte att jag inte mådde bra så märkte jag det själv.. Hade feber och ont överallt.. Det är så jobbigt på jobbet nu för Jenny har semester, Mona var barnvakt, Nisse hade jobbat massa dagar och behövde vara ledig och Sirja och Ralph skulle redan jobba på kvällen så det fanns ingen att ringa heller.. Det var bara att ta alvedon och bita ihop.. Ville bara gå hem men nejdå!
Kände igår också att jag var hängig men idag var det riktigt jobbigt..

När jag kom hem från jobbet duscha jag och la mig och sov.. Var helt slut i hela kroppen.. skulle kunna sova i timmar men fick gå upp vid 8, eller skulle vaknat då men jag somna om och vakna vid 10 i 9 igen..  Hoppas bara jag kan somna sen.. kan jag säkert.. sover som en björn som ligger i ide..

Imorgon är jag ledig så då får jag bara vila..

Ne nu ska jag göra nått annat.. vettefan vad men det märker vi..

Ha de gott!


Myspys!

Hemkommen från en myskväll med kusinvitamin :)
Åt godis, drack cola, prata massa minnen och lite nya nyheter och kolla på film :) Kolla på She´s the man, skratta fanemej hela filmen, den är ju så grymt rolig, hon är ju så grymt bra skådespelar Amanda Bynes.. Har en film till med henne: Temptation Island heter den, den är också sjukt bra..
Jessica ska ha barn snart :) Eller typ 3 månader kvar :P Men det e ganska snart :)

Har fått pencillin för urinvägsinfektion idag också, :/ börja med det idag.. Hoppas det inte är några jobbiga biverkningar på skiten..

Ne nu ska jag leka slav till min kära pojkvän och göra en macka till honom.. Han är hungrig stackarn :P



Tjingeling!

RIP MICHAEL JACKSON!

VILA I FRID MICKAEL JACKSON!
1958 - 2009
THE KING OF POP




God morgon!

Vakna för en stund sen.. Är fof lite småtrött men kan inte sova bort hela dagen..
Ska strax iväg med pappa o älsklingen till garaget, måste städa bilen och sätta in klädseln och pappa ska även byta bromsklossar på min bil..
Jobba kl 17 så det blir inte så mkt annat att göra idag.

Ha de gott!

Nu börjar det..

Nu börjar jag jobba som attan.. Jag jobbar lör,sö,mån och tis sen ledig några dagar sen jobba några dagar ledig några dagar o.s.v.... Jenny har gått på semester så då blir det mkt jobb för mig.. Jag tänker bara på pengarna!

Idag på jobbet var det massor att göra.. Var så trött när jag kom hem så jag duscha och la mig och sov en stund.. Vakna för en liten stund sen.. Nu vet jag inte vad vi ska göra.. Egentligen vill jag inte sitta hemma.. Vill göra nått men får se vad som händer..

Imorgon ska jag iväg med Lotta o Jennifer till Näl, Jennifer ska kolla sina polenyper eller vad fasen det heter :P
Sen blir det jobba men världens gladaste (NOT) pucko.. USCH!

Ne nu ska jag göra nått annat..

Hejdå!

Brännmärke och kladdkaka!

Fan brände mig precis när jag skulle känna om kladdkakan var färdig.. åh det gör ju så jävla ont.. hatar att bränna mig!
Ska jobba imorn och då kan jag inte ha fingret över stekbordet för då gör det ju jätteont!

Tvätta hela morgonen, tvätta först vanlig tvätt sen tvätta jag alla täcke och kuddar.. det känns så fräscht och rent..
Sen åkte jag Sandra Gittan och Linda till överby och kolla lite.. Jag och sandra åt lite glass..

Ne ska äta kladdkaka nu.. ska nog se en shopaholiks bekännelser (?)..

kram o puss!

Shopaholic!!!!

Hjälp! Jag börjar bli shopping alkolist! Köper grejer hela tiden.. Jag måste sluta.. Igår köpte jag hårfärg, nya skor 2 par till mig och 1 par till Jennifer.. Idag köpte jag en ny väska och lite smågrejer..

Imorgon ska jag tvätta.. sen tror jag det blir bada, ska försöka umgås lite med Linda och Gittan, dom åker ju på lördag..
Hoppas på att vi kan åka till stockholm snart och hälsa på dom.. Men får se hur det blir..

Ne nu ska jag lägga in mina grejer i min nya väska :)

Tjingeling..

Pill pill :)

har precis pillat lite med mobilen :) Lagt in lite nr o.s.v. Imorgon ska jag lägga in musik och lite sånt :)

Var trött på jobbet som vanligt, det är väl värmen.. Det är så jävla sjukt varmt.. Känns ibland som man ska kollapsa.. Måste dricka som en häst.. 

ne nu ska jag lägga mig..

Nattiii

Ny mobil och nytt nr...

Idag var jag och hämta min nya mobil, den skulle komma imorgon men när vi ändå var på överby svängde vi in på Elgiganten och kolla och den hade kommit :D så nu ligger den och laddar för fulla muggar.. Får ta älsklingens mobil till jobbet sen så den får ladda ordentligt..
imorgon sätter jag in det nya numret också.. Får se hur lång tid det tar innan man lär sig det..

Annars idag var jag och söt på överby och kolla lite.. köpte två par nya skor till mig och ett par till Jennifer, det var ju ta tre betala för två och jag hitta inget mer jag ville ha.. så då fick de bli ett par till fennifer :)
Köpte även hårfärg, (VÄLBEHÖVLIGT) och ett nytt USB- minne till min bilstereo..
Kolla på bekinis också men hitta ingen som föll mig i smaken..

Ne nu ska jag ta och vila en stund innan det är dags att jobba.. Blir så trött av värmen..

Ha en fortsatt trevlig dag så höres vi!

Puss o kram!

Semesterersättning :)

Idag kom semesterersättningen in på kontot! Jodå det var en del pengar :) Åh gissa om det var skönt att få in extra pengar.. En del gick till lånet på bilen men ville spara lite till mig själv också :) Vill köpa Wiifit och det nya spelet till det också.. 1500 blir de då.. Så mkt pengar på en gång.. Får se hur jag gör..

Idag var jag, älsklingen, gittan och Linda på Torp, jag var på biltema och kolla på bromsklossar (äntligen) och sen kolla vi på lite grejer.. Linda köpte massa filmer as usual :P gittan köpte nått PC spel..

Jag köpte bara det på biltema..

Imorgon ska jag jobba.. Jenny skulle iväg med sin hund imorgon så då fick jag hoppa in åt henne.. Skadar inte att jobba lite.. Börjar ju jobba 4-5 dar i veckan nästa vecka men det är bra att börja lite smått så :)

Jag är så grymt sugen på att åka till Liseberg.. ÅÅh va roligt! Får se även när det blir av.. Inte kul om bara jag och älsklingen åker..

Ne nu ska jag lägga mig, är så jäkla trött!

sov gott!

RSS 2.0