30 November- redan!!

Shit, det är redan den 30 November, jag har inte köpt en enda julklapp!!! Jag och älskling har tänkt att vi ska åka till Ullared och köpa julklappar men det har blivit lite strul.. Ska prata med Lotta och Robins mamma, har även pratat med Daniel och Anki så det kanske blir en tur ändå.. :) Hoppas hoppas! Skulle vilja åka på lördag helst för jag är ledig hela helgen, känns skönt att vara ledig dagen efter för oftast är man trött i fötterna efteråt :) Men det är det värt :D Glömmer aldrig den gången vi åkte samma dag som jag sen skulle jobba kl 5.. var så himla trött på jobbet.. gör aldrig om det igen!!Tur var att mamma var med så hon fick köra typ hela vägen..
Hade varit väldigt skönt om någon mer som hade körkort kunde följt med eftersom jag sover så dåligt på natten p.g.a. resfeber, jag blir så trött först för att jag sovit dåligt och sen så blir man trött när man gått där hela dagen..
Om vi åker med Daniel och Anki skulle kanske Alexandra följa med och hon har ju körkort men får se hur det blir..

Idag har jag plockat iordning här hemma, har även vart på överby och kollat lite, köpte ett underställ på Stadium som jag ska ha nu i vinter på jobbet eftersom jag fryser så lätt, sen så köpte jag också en plattong på Siba också som jag har velat ha länge..
Vi kolla lite på kläder till älskling också men han hitta inget som intresserade honom, eller jo ett par byxor men hans storlek fanns inte inne..

Imorgon ska jag passa Patrik och Jennifer medans Lotta flyttar, sen efter det blir det jobba!
På tisdag börjar både jag och Jenny kl 3 för Christer och Pierre skulle iväg på möte, fluuumdag tror jag det kommer sluta med :P  Kul kul :)

Ne nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa lite tänkte jag, är trött som vanligt!!

Natti natti.

Love you Robin och Gumman <3

Hanna :)

Imorgon fyller Hanna 20 år :D
Grattis i tusen bitch ;D

Idag har jag vart ute hela dan, var på u-mottagningen vid 9- åkte sen hem till Lotta, vi åkte till överby och kolla på kläder till dopet, jag hitta en jättefin långskjorta som jag ska ha leggings till och jennifer hitta en jättefin svart lång klänning, efter det åkte jag och Jennifer och hämta Albin, vi hämta Anna också :) Vi åkte sen till thn och hämta Jonathan så åkte vi till Buddys och spela lite bowling, sen lämna vi jennifer hemma och så åkte vi hem till mamma och griljera(?) skinka till Conny som vi sedan lämna till honom när vi lämnat Albin..

Nu har vi suttit hos oss och spelat, Anna och Andreas åkte för typ 1 timma sen..
Imorgon är jag ledig, ska tvätta och sätta upp lite julpynt :) Mysigt!!

Ne ska ta och hoppa i säng och läsa lite strax, mina ögon går i kors!!
Natti natti

Jobb jobb jobb..

Fyfan va tråkigt det är att jobba, jag vill plugga! Jag vill sluta jobba och börja skolan igen och sen när jag gått i skolan i 1,5 år vill jag börja jobba med det jag tycker är kul! Vill jobba inom vården, vill hjälpa sjuka folk, jag vill åka hem till folk och hjälpa dom!
Så fort Robin har fått ett jobb så ska jag börja plugga. ååh gud vad roligt, dom flesta tycker väl att jag är knäpp men jag gillar skolan, och ännu mer nu när man inte har varit i skolan på över 1 år.. Saknar det att veta att man kommer träffa folk varje dag.. ååh jag vill!

Har för övrigt jobbat idag, jobba igår och ska jobba mån och tis, sen är jag ledig ons-fre, gud va skönt!!
Imorgon ska jag ta och försöka plocka iordning här, plocka bort tvätt och dammsuga lite och så..

Igår var vi på dop, lilla Ella döptes, hon fick namnet Ella Alexandra Lena Kristiansson..
Efter dopet åkte jag hem till mamma och pappa och åt lite prinsesstårta, pappa fyllde ju 45 i fredags så hade dom kalaset igår och direkt efter det åkte jag och jobba, var stressad hela dan..
När jag kom hem kom Anna och Andreas en stund, vi åt lite kvällsmat och spela lite :)
I fredags var Anna och Andreas här även då och kolla på Idol, vi åt hemmagjord pizza och spela lite också :)
Kul att vi har fått så bra kontakt, har riktigt kul med dom två puckona :D

Nu ska jag ta och hoppa i säng, ska ta och läsa lite tänkte jag, har börjat på en ny bok, Carolina Gynnings bok, "Ego Girl" väldigt bra än så länge :) Skönt att bara lägga sig och ta det lugnt innan man ska sova..

Sov gott allihopa!

Älskar min Robin och våran tissebebis Gumman <3

Pappa <3

Tony Karlsson
Idag fyller min älskade pappa 45 år <3
Älskar dig massooooor pappa, hoppas du får en jättebra dag!!

Tony Karlsson

3 dagar kvar...

Hallå,
var ett tag sen jag skrev, har haft varken ork eller tid..
i lördags var Anna och Andreas här typ hela dan och kvällen :P Andreas hjälpte mig att byta däck på bilen och byta lite lampor som var sönder, sen efter det åt vi lite mat ifrån jobbet :)
Sen kolla vi på dansbandskampen och efter det spela vi :) Har inte använt wii så mkt förrän vi har bröjat umgås med dom två :P Spelnöööördar!! haha :P
Förresten så blev jag grymt sugen på att spela bara för de :P Ska jag spela crash på xboxet eller ska jag spela super mario på wiit? hmm svårt! Hinner nog spela lite av båda :P
Jo sen åkte Anna och Andreas hem vid typ 4 halv 5 nånting :P
Nu har vi planer på att åka till Ullared i början av december :D köpa julklappar och sånt :D Gud va skönt det ska bli att en till har körkort så slipper jag köra hela vägen själv speciellt eftersom jag får resfeber och då inte kan sova!!
ÅÅÅÅh va kul det ska bli :)

Ikväll blir det jobba och sen är jag ledig 3 dagar förutom att jag har Albin på torsdag, har precis varit ledig i helgen men det är aldrig fel med lite ledighet :P

Om 3 dagar fyller min pappa 45 år.. Gammal gubbe :)
Grattis i förskott älskade pappa <3 I loooove you!

Ha de gottans allihopa!

Hanna, mm.

Hallo,
Har inte suttit vid datan på ett tag, Hanna har varit hemma :)

I måndags jobba jag och sov hela dagen innan det :P

Igår ringde Hanna mig halv 9, jag låg och sov och jag tror det hördes också :P, hon hade varit iväg med bilen för att byta däck men dom hade ingen tid så hon skulle tillbaka kl 11 och hade då inget att göra innan dess, så hon kom hem till mig, jag gick upp och gjorde iordning mig så åkte vi förbi måg en sväng och sa hej..
Sen efter det var kl 11 så då åkte vi till firman som skulle byta hennes däck, där tog det typ 10 min..
Efter det åkte vi in till stan för att kolla på lite kläder, men så börja prata på om Hanna skulle tatuera sig så jag ringde Micke så vi fick åka dit, innan vi åkte köpte jag en hamburgare till frukost och Hanna åt sallad till lunch för hon hade redan ätit frukost :P, sen när vi kom till micke prata vi lite och kom fram till en jättesöt tatuering på foten som hon fick tid att göra idag..
När vi var färdiga där åkte vi till överby för att kolla på lite kläder, jag hitta inte nått men Hanna köpte en bolero som hon skulle ha till sin outfit (?) till kvällen.. vid 2 tiden åkte vi till bilprovningen för hon hade tid halv 3 att besikta bilen, den gick inte igenom, hon var tvungen att spänna åt handbromsen så det blev omprov på det, tråkigt tråkigt..
Efter besiktningen åkte vi tillbaka till stan och kolla på skor och kläder :P Hanna köpte ett par skor, jag hitta inget :(
Innan vi åkte var vi på bolaget och köpte lite alkohol :) Första gången för mig :)
Vi åkte hem till Hanna för hon skulle hämta sina grejer sen åkte vi hem till mamma och pappa så fick pappa ta min bil och köra hem oss till mig, mamma fick köra oss och hämta oss och deras bil var sönder så de var tvugna att låna min bil.. Vi var hemma hos mig vid 5, då var vi så hungriga och trötta båda två så vi gjorde köttbullar och makaroner som vi åt och drack lite cider till :P
Sen var det dags att göra iordning sig för kvällen, mamma hämta oss halv 7.
Vi var på Buddys kanske jag ska säga :)

Vi börja med att bowla, enligt pappret vann Hanna och enligt tv:n vann jag :P
Sen åt vi lite mat och hade trevligt, det blev bara jag, Hanna, Stina sen vid 9 kom Sabajet också, Stina åkte vid 10 för hon skulle jobba dagen efter och Sabajet åkte vid halv 11 eller nått sen var det bara jag och Hanna kvar, vi åkte hem till mig och kolla på The Proposal, vi var helt slut båda två!
Somna inte förrän 3 eller nått, jag var övertrött..

Även imorse ringde Hanna och väckte mig, hon skulle tatuera sig kl 9 så det var bara att gå upp, hennes tatuering blev grymt snygg iaf :) Sen blev det lite fika och sen handla vi lite.. när jag kom hem gjorde jag och älsk lite mat sen la jag mig och sov en stund, var så trött.. Sen åkte jag till jobbet och nu är jag hemma igen :P har vart det en stund också :P
Imorgon åker Hanna hem igen :( tråkigt!! Hon hade gärna fått stanna hemma för min del :)

Tack för 2 sjukt kul dagar :) Saknar dig redan!!
Love you bitch!

MIN FÖDELSEDAG :D

Idag är det min födelsedag, jag fyller hela 20 år :)
Systembolagsmyndig och sånt :D wiiiie!

Kom hem från jobbet för en stund sen, har badat en liten stund och duschat, ska strax lägga mig, ska nog läsa lite innan också..

God natt gott folk!

Doktorn

God morgon,
har varit hos doktorn och tagit prover, dom såg bra ut skönt de!
Idag ska jag faktiskt försöka ta mig till jobbet, känner mig bättre idag..

Ska försöka sätta igång med städningen här så man blir färdig med den idag inte nästa liv!

Ska hämta Marie om 2 timmar också.

Ne ska nog ta och läsa några rader innan jag börjar städa, har en busig katt här som vill leka får väl busa lite med henne också, hon är en väldigt krävande liten bebis! :)

1 dag kvar!!

Nu är kl över 00.00 så nu är det 1 dag kvar till min födelsedag!!! Wiiiie :D

Fick sjukskriva mig från jobbet idag också! När jag vakna imorse hade jag knappt någon röst så när jag försökte prata med Jenny så fick jag fram lite ord som hon förstod!Fan va jobbigt det är att vara förkyld, men heller det är magsjuka! usch!!

Imorgon ska jag verkligen försöka gå till jobbet, får se hur jag mår men måste verkligen jobba.. fick ringa in nisse som gick i skolan mellan 20 över 8 och kl 5, stackarn :/ fanns ingen annan som kunde jobba så han var snäll och ställde upp!
Marie kommer imorgon också och ska hjälpa mig att göra smörgåstårtan som vi ska ha på Lördag (imorgon :D)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa lite..

Ha de gott!!

2 dagar kvar!

Hej hej!

Här är det inget vidare alls, är så jävla förkyld, jag nyser och nyser hela tiden! Inatt kunde jag knappt sova för jag var så tät i näsan, tog tillochmed nässpray som jag annars vägrar!
Ringde tandläkaren och avboka tiden idag fick en ny tid, ringde även jobbet och sjukskrev mig för jag mår inge vidare alls! Hade hoppats på att kunna jobba imorgon men det blir nog inget jobb för min del imorgon heller.. ganska skönt att bara vara hemma men pengar behöver man ju! Men jag känner att jag mår inte alls bra och då orkar jag inte gå runt på jobbet!

Var hemma hos mamma och pappa förut.. jag och Sandra låg i hennes säng och mamma och pappa satt i hennes "fåtöljer", vi kolla på Wrong turn 3, playstationet orkade inte läsa av skivan så vi fick sitta i Sandras rum men det funka bra det med :P

Nu har jag läst lite i min bok som jag börja med igår, " 14 år till Salu" heter den, väldigt bra bok! Den tycker jag ni ska läsa!
Älskling sitter här bredvid mig i sängen och spelar Lost på sitt xbox och lilla Gumman ligger och sover vid Robins fot.. ska ta och lägga henne på kudden mellan oss som hon brukar ligga..Hon är ju så himla söt!

Ja som rubriken säger då, 2 dagar kvar tills min 20-årsdag :D Ska ha kalas här hemma på lördag, släkten kommer och även Robins mamma och Syster +systerson :) Så kul att även dom vill komma ! :)

Tänk att det redan är November, 1 månad och 19 dagar kvar till julafton, helt sjukt!
Kom lite snöflingor idag också.. Hatar snö men ska det komma så kan det komma ordentligt tycker jag!

Nej nu ska jag ta och läsa några sidor till i min bok sen ska jag försöka sova! Lycka till med denhär förkylningen säger jag bara! USCH

Älskar min babe och våran tisse!!!! <3

1 nov

Idag är det redan 1 november, helt sjukt va tiden går fort!
Om 6 dagar fyller jag 20, wiiiiie :D
Ska ha lite släktkalas på lördag, sen på tisdag den 10:e blir det utgång med Hanna och Stina som jag vet än så länge :) ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det!

Är jäkligt irriterad på våran katt, hon förstör fan allt, jag vet hon är en liten kattunge som är busig och vill leka men hon leker sönder allt, nu har hon börjat riva i sängen också.. ååååh!!! (men jag älskar henne ändå :P )

Min älskling är sjuk! Han är så himla förkyld och har feber, ont i halsen och hostar, får ta hand om min sötnos <3

Imorgon jobbar jag dag sen är jag ledig mån-tis har Albin på tisdag några timmar :)
Tänkte ta och kolla igenom garderoben som vi har slängt in massa grejer i och ta upp grejer på vinden som vi inte behöver, tar så mkt plats! Annars imorgon är deet One tree hill 5 över 6 och sen ska jag hem till Mamma och se Desperate Housewives som hon ska spela in till mig imoron eftersom jag missa de i tisdags när jag jobba..
Missar ju även reprisen eftersom jag jobbar då med! Tacka gud för inspelning!!
Kl 20 imorgon är det "vem kan slå Filip och Fredrik" det är ju så jäkla kul, det är ju även "hål i väggen" också men får ladda ner det sen :P

Ne ska sova nu, är trött!

Älskar Robin Larsen <3

RSS 2.0