Första doppet :)

Yes, idag blev det första doppet för iår.. Som vanligt kallt när man går i först men sen blev det riktigt skönt :) Det var underbart att gå upp sen och lägga sig och sola utan att det är stekhett.. Det fläkta sådär lagom också så det var bara underbart..
Undrar nu bara om jag fått vattenloppsbett eller om jag inbillar mig för jag tycker det kliar överallt.. Hoppas verkligen inte för sist gång jag hade det var jag tokig, det klia som fan!!

Ne nu ska jag kolla på Paradise Hotell Danmark.. Ganska löjligt men så roligt att kolla på..

Sov gott och njut av värmen.. det är Sverige vi lever i!

28 juni..

Idag har jag och älsklingen vart tsms i 6 år och 1 månad.. tänk va länge ändå.. Vi är ju så unga men ändå har vi hållt ihop så länge.. Jag älskar dig älskling <3

Idag har jag jobbat.. Fyfan vilken hemsk dag det var.. Tiden kunde inte gå långsammare samtidigt som det var massa folk och kokhett.. Det var riktigt jobbigt..
Fick jobba över till kl 6 idag för det var så mkt att göra..
Efter jobbet åkte jag hem och duscha sen tog jag på mig min nya klänning från Ullared :) åh mina nya solglasögon.. fick kolla vilken tid vi hade i tvättstugan imorgon också för det hade jag glömt..
Sen åkte vi till jobbet och åt lite mat.. Jenny är väl för rolig, jag bad om att få två chili cheese och två mozzarella sticks tror du inte jag fick 2 PAKET av varje alltså 8 chili cheese och 8 mozzarella sticks.. jag höll på att dö av skratt när hon gav mig det.. hon sa bara ååh jag fatta fel och småskratta.. haha

Sen efter maten åkte vi till banken och satte in pengar åt mamma och åkte till hemköp och köpte sköljdmedel, det måste man ha när man tvättar ju :)

Nu har jag suttit i köket med mamma, Gittan och Linda (Faster och kusin från sthlm) och tjötat med dom samtidigt som jag spelat Sims 3 och dom spelat 500..  Älsklingen sitter och spelar Fifa.. Ska strax plocka ihop tvätten inför imorgon och lägga mig.. Eller ändrade planer, ska spela lite kort med mamma..

Ha de göttans!


Lördag..

Ja idag är det lördag och det betyder i vanlig ordning jobba.. Jobbar VARJE helg.. Var nog ledig studenthelgen sist gång, innan de minns jag inte när jag heller var ledig en helg..
Känns så jävla tråkigt att aldrig få vara ledig en helg, nu sitter väl ni och säger:
Men vafan sluta gnäll och ta ledigt,
Jag svarar: Tänk om det vore såväl, tänk om jag bada i pengar, DÅ skulle jag kunna ta ledigt., Jag måste ta alla tider jag får.. Nu i Juli blir det mer tider för Jenny går på semester.. Men det är fof helger jag jobbar på,, jobbar två-tre dagar på veckorna också..
Jag ska vara glad att jag får tider över huvudtaget så egentligen ska jag inte gnälla men ibland är det skönt att gnälla av sig lite..

Idag jobba jag med Mona, vi hade en hel del att göra.. Mellan 12 och halv 3 vet jag fan inte vart tiden tog vägen.. kl gick så jävla fort.. FÖR EN GÅNGS SKULL, underbart.. så borde de vara varje gång..
Efter jobbet åkte jag hem och la mig och sov en stund, var så trött.. Bebis väckte mig vid 8 men jag kunde knappt hålla uppe ögonen men tillslut kom jag upp och då åt jag lite.. Sen har jag spelat The Sims 3 nu några timmar.. Håller på att bygga upp huset från grunden, är typ klar med allt så nu ska jag börja spela :D
'
Imorgon blir de jobba igen.. Efter jobbet blir det nog ett dopp någonstans.. Älsklingen ville åka idag men det blev lite för sent..

Ne nu ska jag fortsätta spela!

Ha de finfint"

ny mobil!

Nu har jag beställt en ny mobil som kommer på torsdag.. Elgiganten hade den inte inne.. Tog ett abonnemang hos tele2, 269:- i månaden och då får jag även ringa för dom pengarna..

Eftersom jag var så smart och tvättade min förra telefon så så fick det helt enkelt bli en ny.. Måste ha en telefon och jag kan inte ha mammas, den är värdelös.. En samsung som kostar typ 300 eller nått. Tar typ 100 år och skriva på och sånt..

Här kommer en bild på den iaf.. :)


Typ en sån jag hade innan men nyare och ny färg :)

The Proposal

Var på bio igår med Anki, vi såg the proposal. Den var ju konstant rolig, sjukt bra film.. skulle kunna åka hem direkt efter vi sett den på bio och se den igen.. Älsklingen och Daniel var på Transformers, sjukt tråkig film men dom tyckte den var bra..

Igår hade jag Albin mellan 11-15. Vi var på Ursand och bada, de blev inte så mkt bad för det blåste som bara den, vi spela lite minigolf sen hoppa Daniel o Robin och Albin i en stund.. Efter det blev det mcdonalds, jag fick knappt i mig nått, mådde jättekonstigt, mådde illa och hade ont i magen..  Efter mc hämta jag min bil, nu verkar det som den är hel, har ju haft en lånebil, en Hondai I30 Kombi, gud vilken underbar bil.. Sån vill jag ha i framtiden när man får pengar :P haha
När jag hade hämtat min bil åkte jag och älsklingen hem och sov, vi var så trötta båda två.
Sen gick vi upp och städa rummet och iväg och hämta daniel o anki och åkte till thn  på bio för the proposal gick inte i vbg..
Våran film var slut före killarnas så vi gick till Sibylla och satte oss..

I onsdags var jag, älsklingen och Sandra och hälsa på farmor på fossen, direkt när vi kom dit gick vi ner till stranden för farmor var där nere, Vi gick ner till vattnet men jag kunde inte hoppa i eftersom mina tatueringar inte är läkta men bebis hoppa i och doppa sig. Vid 4 åkte vi upp och beställde pizza, jag farmor o bebis åkte in till Rotan eller vad de hette och hämta pizzan, vi köpte jordgubbar och glass också :) medans Sandra fick stanna kvar med Vicky picky.. Vid 8 åkte vi hem, jag och älsklingen var väldigt röda när vi kom hem.. Det blev ännu värre nu när vi var ute igår också.. Jag kan knappt ta på axlarna..

Ne nu ska vi åka till stan och göra lite ärenden.. Åker nog till biltema och köper nya bromsklossar till min bil också..

Föressten, R.I.P Michael Jackson.

22 juni

Sitter just nu hos Daniel o Anki, är ganska trött.. Har jobbat idag, 10-17.. Det var sådär att göra, tiden gick väldigt långsamt som vanligt.. Det är det som är det värsta med dagtid..
Har fått reda på hur jag jobbar vid fallens dagar, jobbar fredag kväll och lör och sön dag.. Det är bara att jobba och se glad ut.. Det är ju iaf inte bara kvällstider..

Skönt nu är jag ledig några dagar.. På torsdag har jag Albin och i helgen jobbar jag på Sibylla..
Imorgon måste jag tvätta, sjukt mkt tvätt som vanligt..

Idag fick vi reda på att älsklingen kommit in på skolan., dom ringde honom och sa att han inte änns varit med i urvalet för att han var skriven i Vbg, men han ska ju skriva sig hos min farmor så får han plugga här sen.. Jag har inte fått reda på om jag kommit in än.. det är bara att vänta och se.. Hoppas verkligen att jag kommit in..

Annars imorgon utöver att tvätta ska vi kanske kolla när E-type kommer till Vbg.. Får se vilken tid det är och så..
Sen har vi inga andra planer, skönt det, att bara göra inget..

Ne nu ska jag spela the sims :)

Hade!

kort..

Skriver bara ett kort inlägg, måste lägga mig, ska upp och jobba imorgon, börjar kl 10..

Idag var det segare på jobbet än igår.. fyfan trodde dan aldrig skulle ta slut..

Nu ska jag kolla på desperate först

Natti

segt!

Gud vilken seg dag det var på jobbet idag, vi hade typ inget att göra fram till kl 4.. då var de en hel del att göra faktiskt.  Jag städa en del för vi måste ju alltid göra nått..

Imorgon ska jag jobba 11-17. Hoppas det är mer att göra då..

Nu ska vi strax åka till Daniel o Anki..

Här kommer en mening ifrån jennifer:
ja  mamma   ja   pappa    prutt

Tjingeling.

hemfärd..

Nu sitter vi hos Daniel o Anki.. Jag och Anki har suttit vid datan sen vi kom och spelat på king.com.. finns riktigt roliga spel där.. Bebis och Daniel har spelat fifa 09 och GTA. tråkiga spel :P

Nu är det dags för hemfärd, ska hämta mamma och pappa i Velanda och det tar nog en stund att hitta dit för jag har ingen aning om vart hon bor som dom är hos.. Hoppas pappa är någorlunda nykter och kan förklara vägen..

Skönt det känns att jag är en av dom få som är pigg och alert imorgon bitti lagom till jobbet.. Stackars dom dumma som dricker sig snör fulla idag och ska upp tidigt imorgon, inte allt för smart kanske? Haha

Ne nu ska vi åka..

Sov gott och ha en fortsatt trevlig midsommarafton..

Glad midsommar!

aa då undrar jag vilken midsommar? Som vanligt är det regn på svensk midsommar.. Ingen stämning alls..
Har inte sett något stånd med Jordgubbar någonstans.. Det gör ju att man få ännu mindre midsommarkänslor..

Ikväll blir det lungt.. är trött och vill bara ta det lungt.. får se när daniel o Anki kommer hem.. kanske kan käka lite pizza om det är öppet någonstans och kolla på film eller nått..  Börjar jobba 10 imorgon så..

Nu har jag precis städat rummet.. Funderar på vad jag och älsklingen ska äta.. mamma o pappa ska iväg till Velanda och äta med lite folk, gillar ändå inte sån äckelmat :P köttbullarna är det ända som är gott...

Ne nu ska vi laga ihop någon mat jag och sötnosen..

Ha en jätte trevlig midsommar!


Jobbat...

Idag har jag jobbat hela dagen.. Börja kl 11 imorse med att ha Albin till halv 3.. sen åkte vi till conny och sen hem så sov jag en stund och sen till Sibylla och jobba.. Kom inte hem förräm vid 1. Hade massor att göra idag också, Det var mer igår men mkt idag också.. Imorgon är jobbet stängt så då är jag ledig.. Får nog börja jobba lite tidigare än vanligt på lördag för vi har tagit bort en del grejer eftersom det är stängt.. Behöver göra såser och lök och tomater o lite sånt..

Imorgon ska vi nog vara med Daniel o Anki och bara ta det lungt.. Är så himla trött så det är skönt att bara ta det lungt..
Får se om vi kanske sover där också för mamma och pappa ska väl ha fest hemma tror jag och då blir det ingen lugn och ro för min del..

Iaf här kommer bilder på mina nya tatueringar :D



Nej hjärtat ser inte ut så det är bilden som är konstig..


har fler bilder om någon är nyfiken och vill se fler :)

Ullared :)

Då var allt man sett framemot över... :(
Tatueringarna i måndags och dom blev så himla bra :D och Ullared igår..

Jag köpte ny jacka, mjukisbrallor, tröjor, 4 st behåar (välbehövligt!!) ny väska, småplock, bebis köpte t-shirtar, simpsonskalsonger, strumpor, mjukisbrallor och småplock..

Jonas köpte t-shirtar, ny jacka, filmer till sin pappa sen minns jag inte mer :P

Daniel o Anki köpte massa bebisgrejer.. ååh vill ju också!! Sen köpte dom även lite grejer till sig själva också..
Kläder och så..

Sov bara 2 timmar på natten, jävla resfeber, och Mikael åkte aldrig med så jag fick köra hela vägen själv.. Men det gick allt bra ändå, påväg ner var jag pigg, men blev lite trött när vi kom fram men det gick över fort, sen påväg hem var jag ganska pigg till sista 4 milen, då blev jag jättetrött.. vi gick runt på ullared i typ 7 timmar, pappa hämta oss på onsjö vid halv 8 sen åkte vi hem, jag och bebis gick raka vägen till sängen och somna båda två. Sen vakna vi vid 22, då gick jag igenom våra grejer vi köpt och sen la jag mig och somna igen för natten..

Idag hämta jag bilen imorse, med min vanliga tur så var centrallåset sönder så dom fick kolla det och dom trodde mig inte först, så berätta jag det för mamma när jag kom hem och hon ringde till jävla motorcentrum och skällde på dom så dom skulle ordna det på onsdag nästa vecka, då får jag en lånebil över dagen..  Dom sa först att det skulle ta 4-5 dagar, så ringde jag i måndags och då sa dom att den inte var färdig förrän på måndag, så då ringde jag i måndags och då sa dom att den inte var färdig och att dom skulle höra av sig, så när mamma ringde imorse sa hon som hon prata med att dom hade smsat mig och sagt att den var färdig men sen när jag kom och hämta den säger dom att dom hade tappat bort mitt nummer :S Blir så irriterad, och sen när jag hade hämtat bilen sa han som hade grejat med den att han itne visste om centrallåset funka eller inte och sen när mamma prata med han på telefonen säger dom att centrallåset var sönder när dom fick den och det var det verkligen INTE för centrallåset har aldrig krånglat innan..

Iaf sen åkte jag hem och tvätta lite, inte nog med krångel med bilen, jag tvätta min mobil, jag blev så himla ledsen, har verkligen itne råd med en ny mobil just nu heller.. Får ta mammas så länge för hon använder inte den så mkt. Ska låta min ligga några dagar och torka och sen se om den startar.. Sen när vi skulle åka iväg behövde vi tanka, nä då kunde vi inte öppna tanklocket så då fick vi åka till motorcentrum så dom fick hjälpa oss..

Ne nu ska jag ta och lägga in lite bilder på mina tatueringar..

Sov gott allihopa..



Nytatuerad :D

Eller kan man kalla de nytatuerad? Tatuera mig nio imorse :P
Iaf två stycken som var planerat, dom blev så bra! Och det gjorde ont.. fast det var inte värre än ryggen eller så kanske det var för att det var första tatueringen på ryggen.. vem vet? :P

Nu är vi äntligen hemma hos Daniel o Anki. Jonas åker med istället för Mikael som också skulle följt med så nu får jag köra hela vägen iallafall. Borde egentligen sova nu men det kommer jag inte kunna göra eftersom jag har resfeber..
Har stressat typ sen i eftermiddags.. för jag och Anki skulle fixa lite frukost inför morgondagen och tanka så är det bara att åka imorgon, och för er som har missat att läsa mina typ 20 senaste inlägg ( :P ) så ska vi åka till Ullared! Det ska bli såå kul! :)

Hanna och Stina gummorna var med mig när jag tatuerade mig :) Sen åkte jag och Hanna och fika, gick till banken och kolla på lite kläder, jag köpte nya shorts och Hanna köpte två sånna shorts som jag köpte ett par svarta och ett par beige, jag köpte också beige och hon köpte även ett linne. Jag ska kolla efter lite kjolar och kanske något par shorts i ullared, ska även kolla efter bhåar, deras behåar är väldigt bra faktiskt.. och billiga, det kan ju inte bli bättre.. sen blir det väl någon tröja och lite sånt också.. ååh vill dit NU NU NU !!!!
Jag fattar inte folk som inte gillar Ullared, hur kan man INTE gilla Ullared?
Finns det nån som håller med mig??

Ne nu ska jag tjata lite på älsklingen att han ska pumpa upp madrassen som vi ska sova på. Kl är ju mkt nu och den låter ganska mycket när man blåser upp den..

Ska lägga in lite bilder på tatueringarna när jag har tatt bort plastfolien som sitter runt :P Ska göra det imorgon innan vi åker till Ullared men funderar på att ta bort det nu istället för annars kommer det vara massa äckel i hela sängen.. Kommer få springa in på toa på Ullared typ var 3:e timma och tvätta dom.. tur att det är lite lättare för mig att tvätta de själv, det var ju inte som när jag var tvungen att tvätta den på ryggen för den fick Robin hjälpa mig med hela tiden..

Ne nu får jag sluta tjata annars händer det ingenting..

Natti natti ( för er som kan sova ) sov lite åt mig med.....

14 juni

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Var en hel del att göra. Har duschat nu, får se om en stund om jag kan tvätta också.

Imorgon blir det tatuering kl 9.00 :) SMÄRTA!, men det blir fint som Albin brukar säga :P
Och på tisdag ( i övermorn ) blire Ullared.. Vill nu nu nu!

Ne ska spela lite sims nu.

Todiloo

Jobbat..

Jahapp då har man jobbat då. Det var riktigt mkt att göra. Är så trött i kroppen nu. Mina knän tar död på mig. Hann förbereda lite för morgondagen och Mona gör löken imorgon men får vara där lite tidigare ändå för jag behöver byta påsar utanför och fylla på glassmaskinen och lite sånt dära.

Nu är det bara 1 dag kvar till tatueringarna och 2 dagar kvar till Ullared.. ååh jag är så ivrig!!

Ne nu ska jag snart lägga mig.,
Ska kolla lite på the sims 3 som bebis har fixat till hans nya dator :)

natti natti..

Skolavslutning..

Idag var jag och Mamma på Jennifers skolavslutning. Det var på älvhögsborgs A-hall vid halv 9. Hon var så fin lilla gumman :) Åkte hem till Lotta sen och åt glass, bär och bullar. Var lite för tidigt på morgonen för att äta så mycket sötsaker så jag åt lite glass bara och en bulle också föressten :P

Sen åkte jag iväg och fika med Stina. Vi åt kladdkaka och grädde på restaurang Briggen. Det var mumsigt :)

Och efter det åkte jag hem och åt mat och sen städa jag mitt rum. Var grinig efter det för jag var så trött så jag fick lägga mig och sova en stund. Sen åkte vi till jobbet och köpte hel special till Conny och sen åkte vi upp med det till han.

Nu är vi hos Daniel o Anki. Tråkigt att bara sitta hemma. Jobbar sent imorgon så..

Och nu är det 2 dagar kvar till TATTOOOOO och 3 dagar till ULLARED !!!  Åååh vad jag längtar.
Ne nu ska jag vara lite social :)

Tjingeling.

Ny dator!

Wohoo, idag köpte min sötnos en ny bärbar dator :D Det behövdes verkligen.
Fick betala 6392 kr istället för 8000 kr. Fick 20 % rabatt på sibakortet så då var det bra att passa på :) så nu sitter jag vid den och knappar lite. Den är så fin datorn :) Hehe. Här är länken till datorn: HP DV6-1109EO

Gud va pinsamt ändå, ringde förut till rixfm för att rösta på en låt, då tror du inte dom spelar upp de i radion sen då. Två kompisar fråga mig idag om det var jag. Haha synd att jag inte hörde det själv.

Imorgon har Jennifer avslutning kl 9 i A- hallen. Får se om jag kommer upp till det. Vill ju se hennes första skolavslutning lilla gumman. Jösses va tiden har gått fort. Minns som igår när hon föddes.

Har precis kollat på filmen " vi hade iaf tur med vädret igen". den var ganska rolig, mamma o pappa tyckte ettan var bättre men jag kommer inte ihåg ettan så jag kan itne säga något om det.

Ne ska sova nu, mina ögon går i kors.

Sov gott.

Ååh inte många dagar kvar tills Hanna kommer hem!!

:)

Nu kom älsklingen och mamma hem för en stund sen ifrån handledarkursen, det var inget positivt att berätta. Hade han pratat om de han skulle skulle de vara färdiga 1 timma tidigare sa dom, haha.

Medans dom var där skulle jag egentligen ha Albin, jag hämta han som vanligt vid 4 men han var så grinig. Han hade sovit på nattugglan inatt för Lena jobba och då hade han inte varit hemma på ett tag. Han bara grät så jag fick köra hem han stackarn, han var så ledsen.
Men de är nog bättre tills på torsdag när jag ska ha han.

Ne nu ska vi kolla på "Vi hade iaf tur med vädret igen".

Ha de!

På måndag kommer Hanna hem en sväng, ååh det ska bli så kul att träffa henne och imorgon ska jag ev. träffa Stina :)
och gå på Jennifers skolavslutning.

1-2 dagar kvar!

Nu får jag min bil imorgon eller på fredag! åååh hoppas så innerligt att jag får den imorgon. Behöver den ju verkligen. Nu är det bara 5 dagar kvar till tatueringarna oh 6 dagar till ullared. Jag är som en unge, jag har resfeber nu när vi ska åka om 6 dagar. Jag är så glad att jag inte är den ända med körkort denna gången. Mikael Robin & Daniels kusin ska också med och han har också körkort. Så de blir full bil. Det ska bli så himla kul. Det är så kul att ha något att se fram emot. Tatueringarna kommer ju göra ont men det kommer bli SÅÅÅ snyggt :D

Ska försöka spara ihop lite pengar till älsklingen för han vill ju så gärna göra ett DIF märke på vaden. Hoppas det gör extra ont eftersom han gör ett sånt skitmärke på benet :P Han kommer ha ärr för livet, haha.
Bättre han hade gjort ett IFK märke eller nått :P

Idag börja jag med att tvätta kl 10. Det var ett under, endast en tvättkorg med tvätt. Kommer inte ihåg när jag tvätta så lite senast. Tvättade iof. för två dagar sen men :P Vi är ju 5 st i familjen så tvättkorgen blir fort full.
Sen åkte vi iväg och hämta pappas bil och kpte någon gasol eller vad fasiken det var han skulle ha, sen till vbg för bebis skulle till arbetsförmedlingen och fylla i papper. Sen åkte vi hem till Marie en stund, Leo och Helena var där så vi busa lite med han och med lilla tissetatten :) Hon är ju bara för sööt! Längtar tills våran kisse kommer. Typ 2 månader kvar. ÅH! Iaf sen körde vi pappa till garaget och sen hälsa vi på Conny en sväng. Vid 6 åkte vi ifrån Conny och hämta Daniel o Anki, åkte till mc och käka lite. Bebis blev överlycklig för hans favoritburgare har kommit tillbaka. Big Tasty, YAAAK! Förstår inte hur han orkar äta så mkt. jag äter som en happy meal men lite större pommes och mellan dricka. Och en glass till efterrätt, YAMMIE :)
Sen körde vi hem Robin och Daniel så åkte jag och Anki till willys och handla lite. Nu har vi spelat lite Skip-bo och jag förlora båda gångerna, jag som brukar vinna, hmm..

Nu snodde jag datan ifrån älsklingen, han och Daniel har spelat CS as usual :P

Ne nu ska jag vara lite social innan vi ska åka, ska åka strax. Börjar bli trött och vi ska upp tidigt imorgon för bebis ska till Siba och köpa en bärbar dator och vi har fått ett erbjudande på 20 % på valfri vara. Det värsta är att idioterna på Siba har bara beställt 2 datorer så vi måste vara där innan 10. Fast med våran vanliga tur så är dom väl slut när vi kommer.
Och sen ska jag städa rummet och vid 4 ska jag ha Albin, sen ska bebis o mamma till Elmbys trafikskola och gå handledarkursen. Så det är full rulle hela dagen. Har alltid nått att göra, fast det är ganska skönt ändå för då ligger man inte bara hemma och blir ännu tröttare.
Är så himla trött hela tiden. Måste börja äta lite frukt och grönt. Är så dålig på det. Äter bara morötter, gurka och isbergssallad. Frukt äter jag det mesta av så jag måste börja äta sånt.

Aja nu slutar jag annars blir sidan bara längre och längre, älsklingen fråga, hurfan mkt har du skrivit egentligen? haha

Ha de göttans!

Hejhopp!

MIN BIL :'(

Jag saknar min bil! Har vart utan den i en dag. Jag blir tokig. Klarar mig inte utan den! Pappa behöver ju sin bil själv. Igår låna jag mammas kompis bil till vbg men han kommer och hämtar den snart så den kan jag inte låna mer. Jag får inte tillbaka den förrän på torsdag eller fredag. När jag kom och skulle lämna den fråga dom mig direkt är det AOF? Jag bara ja, hon bara aa va bra mekanikern väntar på dig, eller min bil väntar han på. :P

Happ idag får vi se vad som händer. Jag hoppas att jag kommer någonstans. Skulle ev. till Daniel o Anki idag också men får se hur de blir om vi får tag på någon bil.

Ne  nu ska jag ta och äta lite frukost. Får se om bebis vill ha, han kan inte äta direkt när han har vaknat.

Todiloo!

Mycket att göra!

Imorgon känns det som att jag har sjukt mkt att göra.
 Först ska vi lämna in bilen vid 10 imorgon, sen gå till pappa och hämta hans bil, sen åka och lämna in datan på elektronikhuset, sen upp till överby och köpa ett batteri till Conny och även lämna de till han. Sen ska jag tvätta.

Skulle haft Albin imorgon men Lena ringde förut och fråga om jag kunde ha han på torsdag istället för dom skulle göra nått imorgon, hängde inte riktigt med vad det var men.. Ska ha han medans mamma och älsklingen är på dendär handledarkursen.

Nu är det bara 1 vecka kvar till tatueringarna :D ååh va jag längtar.

Jobbat idag, 11-17. Var inte så mkt att göra.
Jobba igår också 11-17. Var lite mer att göra igår.

Ne ska ta och sova nu. Är hur trött som helst.

Sleep well !


Ps. Robin Larsen <3 Ds.


Jobbat idag!

Kom hem från jobbet för en stund sen.. har duschat och nu kollar jag mina mejl.

Sov hos Daniel o Anki igår så jag fick gå upp tidigare imorse för jag skulle köra hem älsklingen först. Somna väl vid 2- halv 3, hade ställt kl på 9 men jag var så trött så jag somna om. Anki väckte mig strax innan kvart i 10 för jag hade ställt min mobil på kvart i.

Nu är jag jättetrött så jag ska lägga mig en stund. Ska se på fotbollen med älsklingen sen om jag inte slocknar!

Vi ses!

Äntligen! & Mamma 46 år!

Gud va skönt, nu är vi ÄNTLIGEN färdiga med dendär förbannade stugan. Det har varit bland det jobbigaste jag någonsin gjort. Trångt och litet, varmt och jävligt.  FYFAN! en gång och aldrig mer.
Jag skulle ta bort lite isolering innan vi var färdiga och vips ut kommer massor med humlor. Bebis blev bränd av 4 st,men ingen brände mig. Dom brände ändå igenom byxor och tröja på han. Han fick 2 i panna , ett på benet och ett på armbågen. Stackarn! I samma veva får jag en spik rätt i knät. Åh va ont det gjorde. Allt blev bara kaos! Vi strunta i isoleringen som var kvar, ville inte riskera att bli ännu mer brända.

Jösses! min mamma fyller 46 idag. Hjälp hon börjar bli gammal ju! Inte långt ifrån 50 nu :P
Grattis till dig mamma! Jag älskar dig.

Efter stugan åkte vi och lämna dammsugaren i garaget, sen åkte vi till överby, jag sprang in och köpte en tröja och ett par byxor till mamma i present och pappa och bebis gick in på maxi och handla lite.
Sen åkte vi och köpte familjepizza på Fontana och sen hem och käka o duscha.

Nu är vi hos Daniel och Anki. Ska sova här inatt. Var ju ett tag sen vi var här och umgicks med dom.

Ska tyvärr upp och jobba imorgon men men.. Börjar vid halv 11 så vi får väl gå upp vid halv 10. Ska lämna bebis hemma innan jag åker till jobbet.

Ne nu ska jag vara lite social!

Tjingeling.

Studenten!

Idag har vi vart på Zebbans student :) Vilken tur att vädret höll sig. Det kom några droppar men inte alls farligt.
Vi var i Uddevalla vid kvart i ungefär.. Han sprang ut vid 20 - 25 över. Sen åkte vi hem till Zebban och åt lite mat, smörgås rostbiff och potatissallad.  Zebban kom inte förrän efter kl 4 för dom skulle åka lite vagn eftersom man inte får åka vagn på morgonen längre. Jag och Bebis åkte efter en stund för vi skulle kolla efter ett nytt mobilbatteri till Conny. Skulle kollat efter en present till mamma för hon fyller år imorgon men det glömde jag. Får se om jag hinner det imorgon.

Imorgon bitti kommer Tomas Carina och Zebban och hämtar mig för vi ska åka till mellerud och hämta Zebbans nya bil. Eftersom Zebban dricker idag får han nog inte köra imorgon bitti så då får jag åka med :)
Efter det ska jag och älsklingen ut till jävla öresjö och göra färdigt där ute. Måste bli färdiga imorgon.

Nu har bebis hittat en dator som han ska köpa. 7000 kr, tack gud för krediter :P

Ne nu ska mamma ha datan en stund. Ska nog göra hennes tårta tror jag.

Ha de gott!

Tvätt & städ!

Har precis städat rummet. Ska strax gå ner och tvätta också. Skönt att ha allt gjort.
Imorgon blir de att åka till Uddevalla, lilla Zebban tar ju studenten :D
Åååh jag vill också! Det var så himla kul!

Funderar på att dra till jobbet och käka nått. E hungrig!
Får se hur vi gör!

Ne ska dra mig neråt till tvättstugan nu.

Tjingtjong.

- Rubrik -

Idag har jag och älsklingen vart ute i den förbannade jävla stugan. Var ute i 5 timmar men det kändes som att vi inte fick något gjort. Ska ut imorgon också men vi blir nog inte klara imorgon. Får se om vi åker ut på fredag också ev.
När vi kom hem från stugan duscha vi och åt lite mat sen åkte vi en sväng till Conny. När vi var hemma igen vid 8 tiden kolla jag på Paris hiltons nya program "Be my new BFF" tror jag det heter. Så jävla löjligt men ändå roligt att kolla på  :P
Sen efter det var de två avsnitt av Hells Kitchen. Har är ju för jävla rolig den gubben :P
Mamma fick spela i Desperate Hoousewives för Hells kitchen var samtidigt som det. Har inte sett förra veckans avsnitt av depserate än.. har inte hunnit.. Får ta mig tid till det nu nån dag.

Imorgon ska jag besikta bilen kl 16. Ska fixa två nya framdäck annars går den la aldrig igenom.

Igårkväll satt jag ute med Martina och hennes mamma Lotta och prata i typ 3 timmar. Vi skratta och prata lite gamla minnen o.s.v. Mysigt :)

Den 15:e blir de två nya tatueringar :D Spännande!!

Ne nu slocknar jag snart. Måste borsta nötterna som pappa alltid säger...

Natti natti...

En fullspäckad dag!

Nu har vi vaknat och det är dags att börja göra ärenden.
Ska åka till banken, arbetsförmedlingen, försäkringskassan, elektronikhuset och vid 16 ska jag ha Albin. Så det är fullt upp.

Ringde motorcentrum förut, ska lämna in bilen på måndag nästa vecka. De skulle ta 4-5 dagar. PANIK! ingen bil på flera dagar. Får se om jag kan sno pappas bil.

Ne ska hoppa in i duschen och fixa iordning lite i rummet.

Ha de gottans!

Crusing och lite sånt...

Hallo allihopa!

Har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp!
Igår var det crusing här i stan. Gick runt där nere och kolla på lite bilar och prata med lite folk. Var nere vid 9 och kom hem vid 2. Var en ganska lugn kväll. Tycker inte det var så himla mycket bilar ändå, har vart mycket mer. 
Jobba igår mellan 11-18 innan vi gick ner. Åkte hem och duscha och åt, var färdig vid 8 men dom andra var inte färdiga förrän vid 9 så jag la mig i sängen och somna en stund. Var så trött.
Det var en lyckad kväll iaf :)

Idag har jag och bebis kollat efter en morsdagpresent till Marie. Jag köpte en pyamaj till mamma från Maxi som det stog världens bästa mamma på förra veckan. Bebis är ute i sista minuten som vanligt :P Det blev ett presentkort på överby , hon hade kollat på nån ny jacka hon ville ha så då passa ett presentkort bra.
Vid 17 börja jag jobba, jobba med Jenny idag. Hade sista kunden vid typ kvart över 12. Vi bara flumma oss, var så jävla trötta. Kunderna trodde la vi gick på nått. haha :P
Inte bra inte bra...

Imorgon har jag Albin mellan 16-20. Vettefan vad vi ska hitta på. Var och bada på vattenpalatset med han i fredags. Det var riktigt kul faktiskt. Var så länge sen man bada på ett badhus. Badhuset i Trollhättan är sämst. Det är verkligen skit tråkigt där. Har hört att dom håller på att bygga om där. Får se hur det blir sen.

På tisdag ska vi ut till öresjö. Måste bli färdiga där nu. Vi har ju inga andra planer då så då är det bara att stanna där ute tills vi är färdiga.

Ne nu ska jag lägga mig.

Tjingeling!

RSS 2.0