V 12+6 <3

Snart är vi inne i v 14 :) Tiden går både fort och långsamt tycker jag. Vill bara komma till de veckorna man börjar känna bebis, få göra ultraljud och få se hur lill*n har det där inne.. Det är just dessa veckor som känns så långt bort.

Jag mår fortfarande illa, nu har jag även börjat spy också..Det konstiga är att jag spyr när jag kommer hem från jobbet på kvällarna.. har ju illamående även under dagarna men det kommer bara upp på kvällen. Hade hoppats på att det skulle vara över nu efter v 12 men icke sa nicke, det är bara värre..
Men vad gör man inte för sitt lilla mirakel i magen :)

Här kommer veckans magbild, är så fruktansvärt svullen bara :/

<3

Bebis <3


V 7+0

V 8+6


Har skrivit fel detta är v 10+1


V 11+1

V. 11 + födelsedagskalas!

Hmm, jag är verkligen inte bra på dethär med att blogga. Ääh, jag skriver när jag känner för det så enkelt är det :)

Idag är vi i v 10+5 (10+6 efter kl 24), alltså går vi in i v 12 på tisdag. Åh som jag längtat dit. Tänk att vi kommit såhär långt denna gången. Det känns som att det är våran tur nu att få en liten :) Risker finns och kommer finnas hela tiden men så är det och man kan ju inte gå och tänka så negativt heller, då mår man bara dåligt.

I går (lördags) hade vi födelsedagskalas här hemma för mig, fyller 22 imorgon men jag jobbar så jag passa på att ha kalaset när jag var ledig. Var massor med folk här hemma och jag är så nöjd med allt fint jag fick. Tack ännu en gång alla som kom och tack för alla presenter :)

Nu har jag planer på att hoppa i säng, ska orka jobba mellan 10-17 imorgon. Sen på kvällen får vi se vad jag och älskling hittar på. Blir nog bara mys i soffan med någon bra film och lite gott :)

Ha de!

RSS 2.0