V 20 = halvvägs :)

Hallå, vart tog tiden vägen? V 20, redan? Kan säga att dom allra första veckorna fram till v 12 gick sjukt långsamt men nu fram till idag springer tiden iväg. Nu känner man verkligen att man är gravid. Det börjar synas mer och mer och jag känner varje dag hur det bubblar och gurglar i magen. Längtar så tills vi får känna de första sparkarna :)
Förra fredagen (23/12) var vi på ultraljud, det var det bästa jag har varit med om, jag är så lycklig. Att få se det lilla livet ligga där inne och sparka och röra på sig och få veta att bebis mår bra gjorde mig så glad och lycklig. H*n låg och tittade på oss, jag kan inte förstå att den lilla vackra underbara fina lilla bebis ligger i mig. Jag längtar så tills vi får träffa vårat lilla hjärta, få se hur h*n ser ut, få hålla om dig och bara få ha dig hos oss!

Nu har vi börjat packa en del här hemma, 1:a feb flyttar vi till en trea på karlstorp. Känns både kul och tråkigt. Vill på ett sätt inte lämna våran lägenhet som vi tillsammans har byggt upp men vi behöver ändå större när bebis kommer. Ska tapetsera om i hallen, vardagsrummet och köket då katterna har haft kul och rivit på väggarna. Går tiden såhär fort som den gjort det sista så kommer februari vara här innan vi änns har hunnit att blinka.

Nu ska vi ta och greja lite här, slänger in bild från ultraljudet :)


Hjärtat tittar på oss <3

Mamma och pappa längtar efter att få träffa dig, våran fina <3

V 16+3 <3

Idag fredag är det 1 vecka kvar till rutinultraljud och jag längtar som en tok! Ska bli så kul att få se våran lilla bebis!
Hörde bebis hjärtslag häromdagen, åh vilken underbar lycka!
V 17 har vi gått in i nu, lr om man går efter min senaste mens v 18. Vi får se på rul vilket bfdatum vi får, nu har vi annars 22 eller 29 maj. Men allt däremellan kan ju hända :)

Idag har vi varit och träna för första gången på ca 3-4 månader och det var riktigt skönt faktiskt. Efter träningen åkte vi och hämta Bellis som sover hos oss inatt, ska strax lägga mig inne hos henne, mys! Vi har bakat lussebullar och ja det blev en hel del, hennes tålamod = 0 så hon gjorde endast två stycken men det är ju alltid nått :) Lägger in en bild på hennes små konstverk :)

Nästa lördag är det julafton och nån julstämning finns inte för fem öre, varför kan vi inte bara få snö! Det lilla vi fått har ju regnat bort lika fort :(
Ne fy nu mår jag småilla så jag ska göra mig klar för natten.
Sov gott!




V 14+6

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Men här kommer en magbild iaf. Har inte kräkts på iallafall 2 veckor nu! Illamåendet är inte helt borta och jag gissar på att det är för att jag har denhär fruktansvärda magkatarren som inte ger sig :(
23 december ska vi få se vårat lilla liv, hoppas så innerligt att bebis mår bra. Världens bästa julklapp :) Ska jag verkligen bli mamma? Ska Robin verkligen bli pappa? Är det verkligen våran tur att få barn? Har sååå svårt att förstå men är ändå så lycklig :)
Igår låg vi och diskutera lite namn, pojknamn har vi 3 st, flicknamn har vi 5 st men oj va svårt det är när man väl är gravid själv, innan var jag helt säker när det gäller tjejnamn men nu är jag så osäker!

Det närmar sig jul och nu idag har det äntligen börjat snöa, kanske julstämningen kan sätta lite fart för här finns det ingen alls! Nu är det bara 2 månader kvar till flytten, längtar :) Även efter flytten ska vi försöka ta oss en tripp till Ullared för att köpa alla bebisgrejer som vi behöver.. Åh va jag ser fram emot detta!
Nej fy nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, nattinatt!


Vårat hjärta <3

RSS 2.0