V 14+6

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Men här kommer en magbild iaf. Har inte kräkts på iallafall 2 veckor nu! Illamåendet är inte helt borta och jag gissar på att det är för att jag har denhär fruktansvärda magkatarren som inte ger sig :(
23 december ska vi få se vårat lilla liv, hoppas så innerligt att bebis mår bra. Världens bästa julklapp :) Ska jag verkligen bli mamma? Ska Robin verkligen bli pappa? Är det verkligen våran tur att få barn? Har sååå svårt att förstå men är ändå så lycklig :)
Igår låg vi och diskutera lite namn, pojknamn har vi 3 st, flicknamn har vi 5 st men oj va svårt det är när man väl är gravid själv, innan var jag helt säker när det gäller tjejnamn men nu är jag så osäker!

Det närmar sig jul och nu idag har det äntligen börjat snöa, kanske julstämningen kan sätta lite fart för här finns det ingen alls! Nu är det bara 2 månader kvar till flytten, längtar :) Även efter flytten ska vi försöka ta oss en tripp till Ullared för att köpa alla bebisgrejer som vi behöver.. Åh va jag ser fram emot detta!
Nej fy nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna, nattinatt!


Vårat hjärta <3

Kommentarer
Postat av: Novembersara.

SV; Nej jag har inte känt den än, har du? =) Tycker det är konstigt! Men jag tror att jag har känt den, men jag är inte säker! Vill vara säker =D



Vad kul med RUL! Ni ska dit samma dag som jag ska träffa specialistläkaren på mödravårdscentralen! Har RUL precis en vecka innan er, den 16 =)

2011-12-06 @ 10:17:25
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0