15 dagar kvar !!!!!

Nu är det bara 15 dagar kvar till min semester och tripp till Hanna :) Ska bli så underbart att bara få vara ledig.. bara vara jag och göra vad jag vill.. inte behöva lägga mig tidigt för att jag ska upp och jobba eller stressa halva dagen för att jag senare på eftermiddagen ska jobba.. Bara inte ha nått planerat som jag läst på Facebook ibland, vissa skriver "vad ska man hitta på idag då?" och jag tänker bara jag önskar att jag bara får vara ledig utan att ha något att göra.. jag har alltid nått att göra.. Det ska verkligen bli skönt..

Idag har jag faktiskt varit ledig från jobbet men har hämtat Elina och Bebis från BB då lillan har kommit till världen, en underbar liten flicka som ser ut precis som sin storasyster Bella. Har även tränat en stund med älskling och sen har jag bara umgåtts med Elina och bebis och Bella :) Fick med mig Bella hem idag också så nu sover hon gott i våran säng.. Hon tar ju så mkt plats men det gör ingenting för hon sover inte här så ofta och det är ändå bara mysigt att ha henne här hos oss <3

Imorgon blir det jobba kväll.. usch vad jag inte vill men vad ska man göra??

Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen, hade tänkt att se Lost men kanske är bäst att sova eftersom skruttan är här.. :)

Så godnatt gott folk!

12 Juni

Jösses, 12 Juni, det är sjukt! Kändes som att det var några dagar sen jag och älsk fira 7 år..
Jag gillar inte att tiden går så fort, det skrämmer mig!

Som vanligt är det full rulle här.. Mitt liv består just nu av jobba, träna, sova.. det är typ det enda jag har tid med..
Känns såå himla bra med träningen, jag tycker det är så himla kul och älskling är med också så då kan vi peppa varandra.. Just nu väger jag 67,9 kg och vill komma under 65 kg iallafall.. Har redan gått ner ca. 2 kg på nån månad fast det är väl så i början att man går ner och sen så tar det ett tag att gå ner igen.. Men det är ju bara att kämpa på så ska de nog lösa sig :)

Inatt sov Bella här hos oss igen, hon har sovit hos oss 3 dagar på 2 veckor, det är så himla mysigt.. tycker verkligen om den lilla ungen.. hon är så himla go.. kramas och pussas och myser :) hon älskar verkligen katter, så fort hon ser Gumman så gapskrattar hon.. underbara unge! På natten ligger hon inte still heller, inatt gjorde hon en karatespark mot älskling, han fick änna ta skydd :P haha

Ne nu ska jag kolla runt lite här..

Tjingtjong luftballong..

RSS 2.0