Älsklings födelsedag och så..

Igår (lördag) var det älsklings födelsedag :) Hela 22 år är han nu min babe. På dagen hade vi lite kalas, Helena och Marie, Leo och Kristian åkte vid 1-halv 2, Anna och Andreas åkte vid 3 och sen vid 5 gjorde jag och mamma fiskbullar, ååh va gott det var, var länge sen vi åt det.. Vi kolla på tvn en stund sen åkte dom också hem..
En stund innan 10 köpte vi pizza och sen åkte vi till stan och gick på Lipz med Hanna som kommiy hem från Norge och Stina. Det var jättekul faktiskt, drack bara 3 cider men det räckte.. :) Det är så kul att komma ut och dansa lite ibland :)

Idag kom anna och andreas hit vid 4-tiden.. Vi gjorde lite pommes och Lövbit.. var så gott så.. Vid 7 kom Hanna också och då blev det Bingolotto, ingen vinst idag.. men man kan ju inte alltid vinna..
Efter Bingolotto kolla vi på "Vi hade iaf tur med vädret 2" och sen åkte alla hem..
Nu har jag duschat, ska slänga i mig nått litet innan jag ska sova..

Nu är Hanna hemma tills på Tisdag, hoppas på att vi kan ses en del av dom få dagarna som är kvar.. Jobbar dagtid imorgon och på tisdag så vi får väl ses på kvällen..
Vill bara säga att det är jättekul att du är hemma Hanna :) Love you bitch :D

Ska kolla på hockeyn nu, 2-2, spännande!

Sov gott!!

Baka bullar :D

Idag (måndag) baka jag och älsklingen lite bullar, blev typ 100 st :P börja göra degen runt 10 på kvällen :P
Var klara runt halv 1-1.. Dom blev väldigt goda iaf :)

Försöker övertala min man att vi ska ha ett litet kalas på lördag, han fyller ju 22 år då.. Får se om de blir nått isåfall blir det väl att baka lite annat också, roligast att bjuda på hembakat tycker jag :)
Blir väl smörgåstårta om han får bestämma :P Jag bakar nog en vanlig tårta också så jag kan käka nått annat än bullar och smått :P

Idag har jag varit ledig, vi har städat här hemma idag.. har varit iväg och handlat lite och var på ÖB med storasyster och systerbarn för att kolla på krukor mm, men det fanns inget för mig.. får kolla lite på överby imorgon, är ledig imorgon också :) Gud va skönt!
Jobbar ons-fre och sen ledig helgen :D underbart!!
Imorgon ska vi bowla på Buddys med några ifrån Robins släkt, ska bli så kul så :)

Ne nu ska jag ta och sova, börjar bli trött nu!

Tjingtjong!

19 februari

Hallå hallå,
var ett tag sen jag skrev, sist gång jag skulle skriva så kom jag inte in så jag sket i det..
Om 8 dagar fyller min älskling 22 år. Har ingen aning om vad jag ska köpa! Jobbigt jobbigt!

Var på Ikea i tisdags med Anna och Andreas, jag köpte en byrå (bild kommer nedan) och en till sån dvd-hylla som vi har i storarummet, (bild kommer nedan).. blev ganska trångt i sovrummet för byrån var väldigt mkt större än vi trodde, men det blev fint :) Måste tillbaka till Ikea för hyllplanen som man får köpa till dvd-hyllan var slut i den färgen så det ser helt knas ut.. fattas typ 3-4 st.. Robin ville gärna ha glasskivan som man kan köpa till och ha uppepå byrån så den måste vi köpa också..Jag köpte även lite smågrejer..
Anna och Andreas köpte en tvbänk, en byrå (inte sån som vi), dvd-hylla och lite småplock..
Vi hade pappas bil dit, den var helt knökad när vi åkte hem :P
Vi hann inte åka och lämna alla grejer innan jag och Anna började jobba så vi fick göra det efter jobbet, jag var inte hemma förrän vi 1, jag var så jävla trött så jag slockna nästan direkt när jag kom hem..

Nu har vi fått iordning här hemma, ska bara dammsuga lite och så.. det blev så fint så :)

Ikväll blir de jobba, är inte ledig förrän på måndag..

Ha de gott allihopa!

dvd-hyllan
byrån

:) - :(

:)
Ja, de var ett tag sen man skrev nu.. har aldrig ork..
antigen jobbar jag eller så sover jag :P

Har jobbat dag hela veckan, men är ledig nu i helgen! fyfan va skönt de ska bli!
Imorgon ska jag på kalas hos Evve :) Hon och Matilda fyller ju år snart så de ska vi fira :)
Sen på kvällen kommer nog Anna och Andreas hit, vi ska planera lite inför söndag då det är Alla hjärtans dag.. Vi ska äta lite god mat här hemma hos oss och sen gå på bio på kvällen, blir Farsan, den är nog grymt bra :D
Iaf imorgon kväll då ska vi kolla på melodifestivalen, vi slänger säkert ihop nått gott att äta och sen lite spel :)

Fick mitt "pris" ifrån bingolotto i onsdags, åkte direkt till Kappahl och handla för 1200, tur att man fick 5000 :P
Ska åka dit med älskling nån dag och kolla efter lite grejer till honom också.. jag köpte iof bara en tröja till mig, det andra var lite presenter och så..

Ne nu ska jag ta och kolla på Lost och sen sova, ska hem till Evve när jag vaknar och gjort mig iordning imorgon..

Ha de bäst :)

:(
Reidar Karlsson
Igår (fredag) skulle min älskade farfar fyllt 70 år! Du är så saknad farfar, önska du kunde komma tillbaka!
Saknar dig så de gör ont! Jag älskar dig <3
Vila i frid <3




Nu!

Nu när jag precis skrivit det förra inlägget blev allt som vanligt igen, får se hur länge det håller!

I måndags var jag och Anna hos Micke och tatuerade oss :) Anna gjorde en grymt häftig blomma på ryggen och jag gjorde två hjärtan som sitter ihop som de står Robin Larsen och 030528 i.. lägger in bild! Kul med lite nytt :) och på tal om lite nytt, igår var jag och klippte mig, har varit så trött på mitt tråkiga hår de senaste så jag klippte lugg :D
Så fort hon klippt av min långa snelugg så log jag, jag kände att det var så himla rätt.. det kändes jättebra! Jag är supernöjd! Det blev mkt bättre än jag trodde :)
Igår var jag även ledig, skulle städa och allt dedär som man säger att man ska göra men som vanligt hade jag 1000 saker att göra så vi hann inte städa, vi tvätta däremot! Får ta och städa på lördag, är ledig då!

För en stund sen var jag på motorcentrum och lämna in min bil.. Klantiga jag körde ju in i en stolpe för ett tag sen, såg lappen och allt skulle kosta 17,000.. jag är glad att jag har helförsäkring och bara betalar 3000 kr :P men det är onödiga pengar egentligen! På måndag ska jag nog åka till your car och se vad jag kan få för bilen, är trött på den nu och är så sugen på en ny :D Annas Andreas tjatar på mig att jag ska köpa en volvo men jag gillar inte volvo så mkt, fördelen med om jag köper en volvo är ju att Andreas kan hjälpa mig om den går sönder och så.. egentligen vill jag ha en saab, fördelen med de är väl att pappa känner en som jobbar med saab-bilar så han har massa delar som han kan fixa till ett bra pris.. Hitta en fin volvo v70 på blocket men den hade gått vääldigt långt, typ 33000 mil och var årsmodell 98 om jag inte minns fel! Får se hur jag gör!

Nu ska jag vila en stund, ska ta bussen till jobbet om typ 40 min..

Här kommer bild på tatuering och min nya frisyr :)




??

VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIN BLOGG? ALLT SER HELT GALET UT OCH NÄR JAG SKA SKRIVA INLÄGG SÅ ÄR DET EN LITEN RUTA I HÖRNET BARA :S DET HAR VARIT SÅHÄR I FLERA DAGAR! HJÄLP MIG!

31 Jan- Jennifer!

Idag, 31 Jan fyller min systerdotter 8 år :) Var en sväng där på kalas förut, hon fick en Barbie av mig och älskling, hon önskade sig det och en ny mamma :P haha hon är la för rolig :P Hon önskade sig även mormors (min mammas) virkade dukar och gardiner som hon kan ha när hon flyttar hemifrån, och hon ska även sätta sig i kö på Eidar så hon har en lägenhet när hon fyller 18. Hon är la för rolig den ungen, hon verkar väldigt nöjd med sin barbie iaf och det var ju kul de :)

Idag har jag jobbat, älskling spela bingolotto medans jag jobba, gissa vem som vann 100 kr :D, han vann på min lott :D jag är bäst på att få rätt lott :D

Imorgon kommer Anna kl halv 7 på morgonen, hon åker med Andreas som börjar jobba kl 7 för hon ska tatuera sig kl 9, vi ska ladda upp med lite frukost och Mario :D jag kanske ska göra en tatuering, är inte säker på vad jag vill göra, får se hur det blir..
Annars imorgon ska jag och Anna jobba kl 5, ska tvätta mellan 13-16 också.. innan jobbet ska vi spela MARIOOOO, vi är fan helt besatta av det spelet :P

På tal om nått helt annat :P Jag och Stina har planer på att åka till Norge och hälsa på Hannababe i några dagar i mars-april nån gång.. ska bli riktigt kul :)
Föressten Hanna så älskar jag dig och saknar dig ;D Puss på dig :D

Nu är jag trötter, så nu ska jag sova!

Godnatt gott folk :D

RSS 2.0