V 8+0 :)

Nu efter 00.00 är vi inne i v 9 (8+0), känns så underbart förutom denhär jävla magkatarren som jag jobbar stenhårt på att få bort så snart som möjligt, man är ju inte människa när man mår så :(
Idag har jag och älskling varit på vårat första mvcbesök, var riktigt spännande :) Även om det bara var prat och information! Känns skönt att vi kommit dit som sagt :)
Fick en ny tid den 14 november och då blir det prover mm.

Imorgon kör jag min åttonde och sista dag på raken! Sen är jag ledig två och sen på lördag börjar Anna (Robins syster) jobba igen efter lite mammaledigt, inte heltid men några dagar i månaden.. Ska bli superkul :)
Har haft en liten pratstund nu men Elina (Robins brors tjej) som också är gravid om bebisar och graviditet, känns så kul att ha någon att prata med, är ju inne i en del forum och läser men tycker inte det är samma sak :)

Ska nog ta och kolla på dagens True talent som jag missade när jag halvsov i soffan!
Ha de gottans!


Mina hjärtan <3 matte älskar er!!

Vi är gravida :)

Jag vet, det är lite tidigt att berätta är ju i v 7+3 (7+4 om 30 min) men jag är så glad och vill så gärna berätta denna underbara nyhet :) Nu håller vi tummarna att det lilla livet vill stanna kvar hos mamma och pappa:)
Hade en liten liten blödning förra veckan så jag fick en tid till gynmottagningen och gjorde ultraljud och vi såg ett litet tickande hjärta, det var så underbart! Sån lycka :) Fick även en bild :)

Jag och älskling är överrens om killnamn, sen vet man inte när bebisen väl är här, kanske ser ut som en helt annan :) Tjejnamn har vi inte kommit överrens om än, finns så många fina att välja mellan :)

Ska nog ta och sova snart, är så himla trött. Har inte hunnit ta min em.nap idag.. har varit iväg och storhandlat innan jobbet. Nattinatt :)


<3

RSS 2.0