Doktorn idag!

Hallå där,
vakna kl halv 8 av att Kurre hoppa på skåp och jävlades. Kunde inte somna om p.g.a. min jävla magkatarr så jag fick gå upp. Bestämde mig för att tvätta då älskling har gjort det de 20 senaste gångerna så nu är maskinerna i full gång. Ska passa på att byta sängkläder också, såå skönt att lägga sig nyduschad sen ikväll :)

Idag ska jag till doktorn och prata om min onda kropp. Hoppas så innerligt att dom kommer fram till något så man slipper detta. Eller iallafall veta varför.
Annars idag ska vi träffa älsklings kusin och hans tjej som vi ska åka till Kreta med. Ska prata lite om resan och så :) Idag är det exakt 3 månader kvar tills vi åker :) Spännande!!
Ikväll blir det solning och Zumba, såå kul :)

Den 24:e kommer Hanna hem, då blir det utgång med dom bästa, ska bli sååå kul :)

Nu ska jag mysa med min älskling som ligger här bredvid mig i soffan helt död :P
Ha en bra dag allihopa!


Hemska jääävla dag!

Idag har jag haft en sjukt dåligt dag!

Började med att jag vakna imorse av att Kurre bet mig i huvudet, han har gjort det nu de sista några gånger, vet ej varför men det är sjukt störande iaf. Sen när jag somna om vaknar jag av att jag har så jävla ont i magen, då har jag fått sån jävla magkatarr som inte ger sig! Somnar om ännu en gång och vaknar då av att Kurre hoppar upp på dörren. Går upp för att gå på toa och då har jag fått skit roliga veckan också :@. Lägger mig en stund till och då ringer kl efter stund för att jag och älsk åkte med storasyster till Gbg och Stora Holm där hon gjorde halkan idag, iaf så är jag svin trött och orkar knappt gå upp. När jag väl kommer upp är kl jättemycket och så måste vi skynda oss, ska till arbetsförmedlingen och lämna in papper, köpa frimärken och posta brev åka förbi Benny för att köpa 10 körlektioner till åt älsk för Benny ska höja priserna imorgon och innan vi hämta Lotta hämta vi ut våra pass hos polisen. Väl framme hos Lotta strax efter halv 11 så har hon försovit sig så vi kommer inte iväg förrän ungefär kvart tio i 11 och hon skulle vara där 12. Så påvägen dit stressa vi som attan och hon hann ju som tur var.

Medans hon gjorde halkan åkte jag och älsk till Biltema som låg en bit därifrån, eftersom våra vindrutetorkare som vi köpte för några månader sen redan är värdelösa fick vi köpa nya, köpte lite smågrejer också. Åkte sen till Mediamarkt och kika lite men köpte ingenting. Vid halv 3 åkte vi till Ikea och gick runt där en stund, blev lite småplock där också. Vid tjugo i 4 var vi påväg hem och eftersom jag har Matte A kurs på tisdagskvällar kl 17,30 så kände jag att jag inte behövde stressa hem, men såklart så var de ju köer och klocka tickade iväg och det slutade med att jag var svintrött och stressad. Jag hann till matten också sån tur var men det är så fruktansvärt jobbigt att stressa så hela tiden.

Nu har jag ätit kvällsmat och har så himla ont i magen så jag ska hoppa i säng och kolla på film, sen är det dags att sova för imorgon är det jobbdags igen efter 2 dagars ledighet. Efter jobbet blir det träning.

Hoppas på en sååå mycket bättre dag imorgon.
Ha de bra allihopa!

Bara ca 3 månader kvar till Kreta, ska bli skönt att bara få komma bort lite!

Tjing

RSS 2.0