31 Juli = semester!

Yes nu börjar min 3 veckors semester :) Ska bli UNDERBART!

Jag har ju faktiskt redan haft lite halft semester då jag bara jobbat halvtid som jag har gjort sedan juni.
Men nu ska jag inte alls jobba och det ska bli skönt :)
Vi har planerat att åka till Liseber och Skarasommarland på semestern och vi har även bokat stuga 2 dagar i Ramsvik. Känns så skönt att ha något att se fram emot. Har haft en vääldigt dålig tid nu dom senaste två veckorna.
Börjar gå mot bättringsvägen nu tack godegud för det!

Just nu kollar älskling på Formul 1 och jag färgar håret. Måste ju vara lite fin nu när jag ändå inte behöver springa runt med keps på mig :) Har även städat badrummet idag och om en stund ska vi åka och träna. Tänkte fuska lite och kolla om det fanns någon ledig soltid också :) Häääärligt!

Igår åkte vi hem till älsklings mamma efter jobbet. Grillade och hade det mysigt jag ääääälskar sånna dagar/kvällar när man bara samlas massa bra folk och har det bra!!

Nej nu är det dags att skölja ur håret, hoppas på bra resultat då jag har lagt i färgen själv :P

Ha de gott, tjingeling!


ÄlsklingsKurre <

ÄlsklingsGumman <

110702

Hallå hallå,

det var så länge sen jag skrev att jag var tvungen att gå in och läsa i mitt förra inlägg vad jag hade skrivit. Är ju inte speciellt bra på dethär med att blogga då jag brukar ha så mycket annat att göra.

Ja det har väl inte hänt sådär speciellt mycket som vanligt.
Det viktigaste att berätta är väl att Annas (Robins syster) efterlängtade barn har kommit, iof den 15 juni vilket är för ca 2,5 vecka sen men :) Lilla Ewelina har alltså kommit till världen och hon är oerhört söt.
Jag själv längtar så innerligt efter barn men det kommer när det kommer, det är så välkommet så.

Annars har jag även fått reda på att jag har fått en sjukdom som heter Fibromyalgi som jag har ärvt av min mamma. Det känns fruktansvärt tråkigt men ändå skönt på ett sätt för då förstår jag varför jag har ont osv. Har nu därför fått gå ner i tider på jobbet, jobbar numera 50% fram till semestern som börjar i augusti och sen får vi se efter det var som händer och sker. Jag tror själv inte jag kommer klara av att gå upp i full tid igen just på det jobbet då man knappt har tid att sitta och vila. Sjukdomen kommer inte bli bättre snarare tvärtom så jag försöker lära mig att leva med den och att den inte ska få övervinna mig. Har haft några fruktansvärt dåliga veckor ett tag nu som varit, haft fruktansvärt ont och varit så grymt deprimerad. Sen går det i skov eller hur man nu säger vilket betyder att man kan ibland ha en bra period som kan vara i flera månader, veckor, dagar och sen kan man ha dåliga perioder som också kan vara väldigt olika.

Jag och älskling har tyvärr istortsett slutat att träna då jag inte längre klarar av att ta tyngder pga min sjukdom. Har försökt några gånger att göra några övningar vilket har gått bra någon gång men har sedan fått ont. Jag är så himla ledsen för dethär för det var det som gjorde mig glad och fick mig att må bra. Men vi får göra det bästa av situationen, jag får börja gå långpromenader så jag får någon mortion iallafall.

Nej nu ska jag ta och se på en film här,

tjingeling


Underbara Kreta!

RSS 2.0