Flyttar imorgon..

Happ då har man packat ner det sista då... känner mig lite ledsen faktiskt.. har bott här i så många år.. tom 13 år faktiskt.. Vill flytta men ändå inte :( jobbigt att känna såhär.. har kännt innan att det ska bli så kul men jag vet inte längre.. kanske blir bättre när vi väl fått iordning och så.. hoppas verkligen det..

Har jobbat idag mellan 12-17, var mkt folk idag som igår.. Har tvättat lite kläder och så idag också.. får hämta det när det har torkat..

Hela storarummet är fullt med lådor och påsar.. Hela hallen är full med påsar med kläder skor mm..

Ne ska ta och lägga mig nu.. sista gången jag sover här nu :(

Hör av mig lite längre fram!

Hejhej!

Packat

Nu har jag och älsklingen packat typ allt.. är lite småsaker i nattdukslådan kvar och hans PS3 det packar han la ner typ 5 min innan vi åker om jag känner han rätt :P Hans älskade PS3 klarar han sig inte utan en sekund.. hihii
Har ju kläderna kvar att packa också men det packar vi ner imorgon kväll eller på måndag morgon... Börjar ju flytta kl 9 på måndagmorgon.. Jag,älskling,zebban, daniel mamma,pappa och lotta på sylte vet jag än så länge som ska hjälpa till.. Jag och mamma får greja lite medans älskling är i skolan, han börja 1230 på måndag sen får han fortsätta på kvällen att greja.. Älskling skulle ta ledigt på tisdag så då har vi hela dagen på oss att greja eftersom jag är ledig mån-ons.. sen kör jag 9 dagar.. inget jag ser fram emot precis men det är bara att jobba och se glad ut.. pengar är alltid välkomna..

Hade tänkt att tvätta idag så man hade typ alla kläder rena tills på måndag men jag orkar inte.. ska nog lägga mig och sova snart.. hade tur för Mona bytte med mig så jag kunde jobba dag imorgon istället för kväll.. Så kan jag lägga mig i någorlunda tid imorgon så man orkar på måndag..

Ne ha de gott allihopa!

Sov gott!

Me and darling!

Flyttar!!

Flyttar på måndag, får nyckeln en dag tidigare..
Någonting inom säger JA va roligt! Och något inom mig säger HJÄLP vad håller du på med??
Jag är rädd men ändå glad, skönt att få något eget men ändå, varje gång jag kommer komma hem så finns inte mamma eller pappa eller Sandra där, jag är rädd att känna mig ensam och längtar hem.. Naturligtvis kommer jag längta hem det gör man nog alltid i början men jag tänker mer såndär hysterisk hemlängtan! Hjälp det skrämmer mig!
Nu när det närmar sig blir jag rädd!!
Jag och älsklingen har packat 4 lådor med grejer idag, det är verkligen nu jag börjar förstå att vi ska flytta.. jag känner mig ledsen inombords men glad också.. Herregud jag är snart 20? Dom flesta vill flytta hemifrån redan i jätteung ålder.. Jag tror bara för att jag har det så himla bra här hemma så ger de mig trygghet, att ha något eget ger mig inte samma trygghet.. Att komma hem och det är istortsett alltid någon hemma gör att jag kanske kommer känna mig ensam när vi flyttat, även om älsklingen är hemma så kanske det känns så annorlunda.. Har så mkt olika frågor som jag ställer mig nu men som jag hoppas jag får svar på.. Har gått och längtat tills vi ska flytta men nu känns det som ett frågetecken? Vill jag verkligen detta? Både ja och nej och nu har vi fått lägenheten och har typ alla grejer man behöver så nu finns det ingen återvändo.. Jag får ju komma hem när jag vill och det känns ju som en trygghet..
Hoppas verkligen detta kommer gå bra nu! Snälla!!


Ullared!

Då blir de till att åka till Ullared imorgon.. känner mig lite småstressad för det har gått åt såå himla mycket pengar till räkningar och sånt.. det är skrämmande!
Ska inte köpa så mkt.. ska kolla efter ett skoställ och lampa till storarummet, det är det som är viktigast nu..

Idag har jag haft Albin mellan 2 och halv 9-9.

Ne orkar inte skriva så mkt nu.. måste lägga mig snart..

Natti

Only six days left! :)

Idag är det bara 6 dagar kvar till jag och min älskling flyttar, har vi tur kan vi få nyckeln en dag innan! Jag är så ivriiiiiiig!!
Vill flytta nuuuu.. vill se hur allt blir, jag och mamma har planerat så mkt.. hur vi ska ha dom krukorna i det rummet och dom växterna i det rummet.. åååh va spännande :)

Nu är jag ledig ifrån Sibylla i tre dagar, ska ha Albin imorgon typ 8 timmar.. jag hinner inte ha han nästa vecka eftersom vi flyttar då + att jag jobbar på sibylla så jag får ha han lite extra imorgon, men det gör ju inget :) Tycker bara det är roligt! Igår fick jag ett samtal från Vänersborgs kommun angående Albin, dom sa bara att vi skulle gå ner i tider igen för Lena har slutat den utbildningen eller vad det nu var och hon berätta att hon bara hör bra grejer om mig och att jag ska fortsätta jobba som jag gör, man blir ju verkligen jätteglad när man hör sånt :) Har fått en del beröm ifrån Sibylla också de sista :) Wiie!

Igår jobba jag och det var massa folk! var så seg det sista.. orka knappt städa.. Dagen innan det var jobba jag också.. det var allt en del att göra då med men igår var det massor! Synd att det inte är mer folk mellan 10-12 för vi kommer börja stänga tidigare om det blir dåligt med folk då.. Förlorar massa pengar på att stänga tio. :/

Igår betala jag och älsklingen in lite räkningar, det landa på en typ 12000 :/ ändå e inte allt betalt, det är helt sjukt!!!
Tur att jag får typ 10 i lön.. behöver varenda krona!!

Ne ska gå ner till tvättstugan strax, typ sista gången jag tvättar här sen får mammsen och pappsen ta över efter mig :)

Tjingeling!

Hanna :)

Satt och kolla på One tree hill förut, helt plötsligt fick jag ett överraskande samtal, titta på mobilen tyckte det stog Hanna tänkte att hon ringde från Norgenummret och hon skulle säga att hon var påväg till Norge men det var fel.. Hon ringde hemifrån sina föräldrar o fråga om jag ville följa med till Maxi för hon skulle handla inför resan hem till Norge imorgon, det var ju verkligen hur kul som helst att träffa henne.. Vi åkte iaf till Maxi och handla lite, väl där plocka hon på sig massa nudlar så kommer det förbi ett par i ålder 35-40 års åldern och småskrattar och säger oj vad nudlar, jag börjar gapskratta och dom säger fattig student?? jag bara nej hon bor i Norge, Jaha men då förstår jag säger dom småskrattar och går, Hanna säger vafan låt mig va, jag får väl handla vad jag vill.. Jag gapskrattar igen.. tyckte det var skit roligt!! Sen när vi var färdiga kom Jenny som Hanna har vart bortrest i Barcelona med.. pratar lite med henne sen drog vi till mc och köpte glass och satt där och prata en stund.. sen åkte vi till min parkering och satt i bilen och prata en stund..
Alltid lika tråkigt när hon åke :( När hon väl är hemma har hon alltid fullt upp.. hon ska träffa folk hit och dit och fixa grejer här och där så man hinner inte ofta träffa henne när hon är hemma.. :(

Saknar dig Hanna!

Law Ya biaatch ;D

9 dagar kvar :)

Idag är det 9 dagar kvar tills vi flyttar, guud så spännande :)
Förhoppningsvis får vi nyckeln en dag innan så vi kan städa lite extra.. Eidar städar ju också men vi städar lite extra ändå..
I fredags var vi på poståkeriet och hämta soffan.. Ställde den hos Ove och Marie så länge.. Vårat matbord står också hemma hos dom.. har stått där ett tag.. ska bli så kul att få upp alla grejer och se hur det blir..

Igår kväll åkte vi till Maxi och kolla lite, vi hitta ett diskställ och små ljuskoppar eller vad man ska säga.. såg att dom hade ett skoställ på jysk för 100 kr.. får se om jag åker och köper det sen medans älsklingen kollar på tråkiga Formul 1, somnar ju av skiten men han tycker det är kul.. förstår verkligen inte hur han kan tycka det är kul.. bilar som kör runt i flera hundra kilometer i timmen, visst gillar jag fart men inte runt runt runt..

Idag är jag ledig, Lovely, egentligen var denna helgen min lediga helg men som vanligt kunde inte en person på jobbet jobba så jag fick jobba ändå.. förra helgen var jag ledig på lördagen för jag bytte med Ralph men jag bara längtar tills jag får vara ledig en hel helg.. ska bli kul.. tror jag var ledig en helg studenten sist gång eller nått..
Har börjat få en ledig helg var 3:e helg eftersom en av de anställda som jobbat mkt har börjat plugga på heltid.. så nu jobbar jag 4-5 dagar i veckan.. det är väldigt bra :)

Sen när vi väl har flyttat har vi inte tid att ta det lungt.. jag kör ju ett 9 dagars pass efter den 2:a sep så för att få ordning hemma får vi hålla igång 31-1 och 2:a.. känner jag min mamma rätt så är vi nog nästan färdiga första dagen :P hon är så ivrig att få ordning som jag :)

Ne ska se om jag kan fixa lite frukost..

Tjingeling..

Här är lite bilder på lilla Gizmo :)





Förkylning och några dagar kvar :D

Ja nu var det några dagar sen som jag skrev..

Har åkt på en förkylning som är till duga.. usch fyfan!! Var ledig i tors, skulle egentligen jobba men jag hoppa de, jobba igår och idag.. Imorgon är jag ledig och då ska jag bara ta det lungt.. Jobbar mån och tis och sen är jag ledig 3 dagar.. Kör ett 9 dagars pass snart.. är lite smånervös faktiskt, har inte jobbat så många dagar på raken nån gång.. så de ska bli spännande.. hehe..

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag och älskling flyttar.. vi har väldigt väldigt mkt grejer faktiskt.. vi behöver sovrumsmatta, taklampa i sovrum,storarum och kök och ett diskställ sen har vi typ allt :)

Ne nu ska vi åka till Maxi, ska kolla lite där, vi har en check där som går ut snart så vi får använda den! :)

Ha de!

Bilen på verkstan!

Nu står bilen på verkstan och blir lagad, väntar på att dom ska ringa så jag kan hämta den.. Lämna den imorse, ska fika nått shåk (?) eller vad fan det var och det kostar ju BARA 4129 kr.. fan att allt ska komma på en gång.. Vi ska betala hyran på lägenheten, köpa grejer har vi gjort till lägenheten, skatt på bilen böcker till älsklingen o.s.v.. Det värsta var ju nu att jag var tvungen att laga det för det gick inte köra med bilen nu det sista.. Men det är skönt att få det fixat också..

Nu är älsklingen i skolan och har datalektion, det är sånt han redan kan säger han :P Han är duktig min man :)
Mamma åkte med imorse när jag lämnade bilen, så åkte vi till Ladan i Vargön där dom säljer gardiner och sånt, där var vi i typ 1 timma, köpte gardiner till köket tror jag det var :P mamma har koll på det och så köpte jag vita och svarta örngott.. Behöver ha några extra, sen åkte vi till Maxi och handla där köpte jag en hink att ha skräp i och tandborstar..
Var förbi ÖB en sväng också där köpte jag ett strykjärn, en burk att ha kaffe i, lock att sätta över när man värmer maten i micron och plastfolie + ugnsfolie :P
Efter maxi var vi på netto en sväng där köpte jag en elvisp :) nu fattas det absolut inte mkt :)
Taklampor och en papperskorg på toan som jag kommer på :P

Idag är det 15 dagar kvar tills vi flyttar!!

Älskar min älskling Robin Larsen <3

Jobbat..

Då har man kommit hem från jobbet, nyduschad och fräsch med lite mat i magen.. Det ända som skulle behövas nu är lite sömn..är så himla trött.. får se om jag kanske sover en stund..

Imorgon jobbar jag 17-0030 med Jenny.. jobbar även på tisdag sen är jag ledig några dagar..

Funderar på om jag ska börja packa ner lite saker snart.. så slipper man det i sista minuten.. Det är ju bara 15 dagar kvar tills vi flyttar :)
Ska bli så kul och se hur det blir med tapeterna, jag kommer knappt ihåg hur lägenheten såg ut :P hehe..

Ne ska se om Bebis ska sova med mig en stund fast han ligger och rycker som han alltid gör när han somnar in.. :P

Natti

Svar till Martina!

Kommentar: men herregud hur orkar du skriva så mycket och det tokigaste av allt, hur fasiken orkade jag läsa. haha, tycker iallafall de sista soffbordet är snyggast!! lätt. passar bäst till soffan med :)

Svar:
Haha jag har ju nått kul att berätta om då går fingrarna av bara attan :) ja hur orkade du?? Du var för nyfiken för att sluta ;) hahaha..
Jo jag gillade de tills jag väl såg det på Ikea, det var fan lägre än när japanerna sitter på golvet och äter, det var alldeles för lite, jag älskade de när jag såg bilden men fyfarao va fult det var annars..
Det blev detta soffbordet och denna tvbänken istället, jag gillar det bättre :)
Soffbord

Tvbänk


Och det som är irriterande också är att dom har sänkt tvbänken från 499 till 449 och soffbordet från 379 till 299 typ bara 1-2 dagar efter vi vart där och köpt det.. Dumma Ikea!

Blev denna soffan också :)



Lördag, jag är ledig!!

VA?! Det är lördag och jag är ledig! Wohoo! helt otroligt.. har inte vart ledig sen studenten eller nått..
Vet inte vad som händer idag, måste till överby och kolla efter en ny väska, min gick sönder igår..

Nu är det bara 16 dagar kvar tills vi flyttar!!!

Har inte så mkt att skriva..

Hejhopp!

Jobbat och skolan..

Idag jobba jag mellan 10.30 och 17. Det är ju inte nått ovanligt så det blir bara en kort mening om det.. Fick lite beröm idag också :) Christer sa att jag var duktig som tog egna intiativ (?) och det var roligt :) Inte ofta man får beröm inte...

Nu till Skolan ^^,älskling hade sin första dag i skolan idag :) Fick dock reda på att böckerna kostar typ 1360 eller vad det var :/ fyfan va har hur mkt utgifter som helst redan denna månaden och jag måste verkligen lämna in min bil snart för den är CP!
Men han måste ju ha dom så :/ .. Får se hur vi löser det.. på nått sätt går det!
Körde honom imorse och åkte hem och sov igen innan jag skulle upp till jobbet..
Imorgon är han ledig och jag jobbar kväll..

Nu har vi fixat ett bankkonto, gjort adressändring håller på att fylla i papper om bostadsbidrag och försöker fixa ihop det lilla som vi behöver som är kvar..

Nu ska jag hitta på nått annat!

Hej!

Älskar dig Robin (L)

Mycket!

Har så mkt att göra nu för tiden så jag änna inte hinner skriva.. Ska fixa papper hit och dit och köpa grejer till lägenheten..
Imorgon börjar älskling skolan och jag jobbar dag..

Måste sova!

iiiiiiiih så ivrig!

Åh jag är så himla ivrig! Vill flytta, vill få iordning och se hur det blir.. guud va spännande!!
Jag plocka fram alla grejer ifrån garderoben för en stund sen för att kolla vad jag köpt, köpte lite grejer när vi var i Ullared för nått år sen.. Hitta 2 par set med sängkläder som jag köpte från Ullared då och även 1 set som jag fick av mamma i julklapp. Tog ur allt ur förpackningarna och vände det in och ut och la i det i säckar så länge, ska försöka tvätta det någon dag innan vi flyttar så vi slipper tänka på sånt.. Måste tvätta våra nya täcken också! men det gör vi också nån dag innan, kan ju hoppas på att det är fint väder så man kan hänga ut det så luktar det så gott sen :)
Har även skrivit lista på vad som behöver handlas inom matväg, shit va grejer man behöver ju!
Skrev upp vad vi behövde köpa på Ikea, kom fram till detta:
madrasser till sängen, tvbänk, soffbord, galgar, papperskorgar, matta till storarummet, taklampor, diskställ, besticklådor, duschdraperi och matlådor.. Sen är det inte säkert dom har allt vi vill ha men man kan ju kolla efter det iaf..
Vi har faktiskt väldigt mkt grejer ändå för att flytta hemifrån.. Säng, köksbord och stolar, osv.. Lite längre fram ska vi köpa tvättmaskin och en större tv men det får vi ta när vi har råd.. Blir ju väldigt mkt pengar på en gång nu..

Jo vi beställde ju soffan från jysk, minns inte om jag nämnt det men ååh va nöjd jag kommer bli, vi kommer få det så himla fint med våra tapeter vi fick välja själva också :) och mammas fina dukar som hon är så snäll och virkar till oss.. Jag älskar min mamma <3

Imorgon är det fullt upp även om jag är ledig, ska träffa Stina och fika med henne och ge henne hennes present för det blev aldrig att jag träffa henne sist gång för det var då vi fick reda på att vi fått lägenheten så vi var tvugna att åka dit och fixa och dona.. sen ska jag köra pappa till arbetsförmedlingen och jag ska till doktorn och sen ska jag köra pappa till trollvagnen.. Jag och älskling ska även åka till banken för att öppna ett konto som vi ska ha att betala alla räkningar på och även ett sparkonto kan vara bra att ha..

Älskling håller på att kolla upp bredband som vi kan ha, jag skulle bli så jävla uttråkad om man inte hade internet.. Han snackar om nått fiberlan som vi inte kan ha och sen nått om Telia och nått om Comhem.. Tror det blir Comhem.. Är inte säker, babe har koll på det..

Nu är det ju faktiskt inte långt kvar.. Är så nervös bara för att jag ska få för mycket hemlängtan, har ju alltid haft svårt att sova borta och sånt p.g.a. det.. Men men får verkligen göra mitt bästa.. Jag menar kan ju inte bo hemma föralltid..

Vi måste försöka lägga oss tidigt och gå upp tidigt nu för älsklingen börjar skolan på torsdag.. Jag behöver ju egentligen inte det men älskling går inte upp om inte jag tjatar på han så då vaknar jag ju ändå..
Vi har pratat på att köpa varsin cykel lite längre fram.. Blir billigare än att ta bilen till jobbet varje dag.. Sen behöver vi båda två verkligen röra på oss också.. kan ju inte påstå att vi är speciellt smala och smärta eller vad man säger :P haha

Ne nu har jag skrivit himlans mkt.. ska sova nu!
Är ganska trött även om jag sov typ 2 timmar förut.. Hoppas verkligen jag får mina antideprisiva bara för jag mår INTE bra :(..

Här är bilder på soffan som vi beställt och på soffborderna som vi ska välja mellan..




Jobb, jobb, jobb.....

Har inte hunnit skriva nu på några dagar, har jobbat en del och sen har vi fixat lite till lägenheten..
I tisdags hoppa jag in mellan 21 och 0030 sen har jag jobbat ons-fre 17-0030 och i helgen jobbar jag 11-17 båda dagarna..
Har inte mått så jätte bra de senaste dagarna, mina antideprisiva (?) är slut och det är skit krångligt att få tag i nya, min doktor som jag gick hos förut har gått i pension så jag kan inte få tag på mina journaler och granngårdens vårdcentral vet ju inte vad jag har ätit för tabletter men ska till doktorn på måndag kl 10.00 så får vi se hur det blir.. kan inte gå runt och må såhär, förut ville jag bara gråta och jag känner mig snurrig i huvudet hela tiden..

Igår beställde jag och älsklingen en ny soffa från Jysk för 9999 kr. En skinnsoffa 3-2 sits..Kul :)
Och vi köpte mattor till hallen och köket på Rusta..
På tisdag ska jag, älsklingen, Daniel o Anki till Ikea.. ska köpa ett soffbord, madrasser till sängen, diskställ, besticklådor och tvbänk.. Daniel o Anki ska köpa en spjällsäng, bord och nått mer :) vad det nu var :P

Ne nu ska jag lägga mig, mår skit :(

Sov gott!

Nu ska jag berätta en hemlighet!

Nu ska jag berätta vad det är som har varit så hemligt :) Vad jag och mamma och Robin gjorde igår :)

Jo i tisdags kolla vi på en lägenhet på humlan, det visade sig idag att vi fick lägenheten så vi har skrivit kontrakt och valt tapeter. Vi fick välja tapeter för dom var tvungen att byta ut dom som dom hade där nu, dom såg förjävliga ut, fyfan dom hade typ lossnat på en del ställen och var repiga och sånt, skåpena var la inte för jävla vackra heller men det kan vi se om vi kan få bytt lite längre fram.. Det var inte städat heller så det får vi väl börja med att göra typ :/
Vi behöver inte betala någon el + att vi får 1075 kr i ungdomsrabatt det första året..
Det är så himla spännande, jag och mamma köpte massa krukor och växter för 700 igår.. Så kul :D
Imorgon ska vi kolla efter en soffa och ett soffbord, ska kolla på kjellbo på båberg men hittar vi ingen där ska vi ta den på jysk för 10.000.. ååh va spännande..
Mamma börja gråta förut, hon blev ju glad och ledsen samtidigt, jag börja gråta för att hon gjorde det fast det är ju lite sorgligt ändå, jag har ju kvar min vanliga säng här och lite smågrejer så jag kan ju komma hem och sova när jag vill det känns iaf väldigt skönt, behöver köpa nya madrasser till sängen, soffbord, soffa o.s.v...
Det ska bli så kul :)

Iaf idag var jag och älskling på Eidar då och skrev kontrakt och det, sen åkte vi till jysk och kolla lite där sen åkte jag och jobba, det var massa folk så vi var inte klara förrän 1.. Jobbar 4 dar till sen är jag ledig, måste börja planera massa grejer nu.. Ååh va roligt :) Mamma har virkat dukar till oss.. Hon är så snäll :)
Imorgon ska vi berätta för Marie att vi har fått den så hon får höra det ifrån oss, förhoppningsvis :)

Ne måste sova nu, jag är helt slut..

Sov gott!

Robin, jag älskar dig min sambo :D

Tvättar :/

Fyfan va tvätt det är som vanligt! Fattar inte hur mkt tvätt det finns i denna lägenheten egentligen..
Igår var jag mamma och bebis och gjorde en sak som jag inte berättar än förrän allt är klart..

Idag ska jag snart träffa Stina och överlämna hennes present :) Spännande.. vi ska fika lite också :) Myspys!

Ne måste ner till tvätten nu!

Bye

Sexparty!

Den 18 sep ska jag ha sexparty, alla tjejer är bjudna!!
Är du sugen?? Säg bara till för ju fler desto roligare :)
GIRLS ONLY!


KLI I FINGRARNA!

Ååh jag har kli i fingrarna, vill köpa massa grejer!
Kuddar, soffa, soffbord, madrasser till mina nya säng, lampor, mm...
åååh jag vill jag vill!

Idag har jag och älsklingen vart och kollat på lite grejer, blev nya påslakan från Maxi.. så himla fina :) Sen handla vi lite åt mamma också, så jäävla läskigt, allt blev 666,99 kr.. hjälp! Bara det inte betyder otur! Behöver tur nu ju!
Till vad kanske ni får reda på lite längre fram :P
Nu är älsklingen duktig och är ute och springer :) Så duktig han är, jag sitter här och bara slappar.. Det ösregnar ute som vanligt, man blir ju deprimerad av detta ju!

Igår övningskörde min älskling för första gången med mamma, han var riktigt duktig faktiskt, mamma gav han massa beröm :) Kanske ska köra lite idag med.. det är bara att träna träna träna.. :)

Ne ska ta och göra nått nu, kanske väcka lilla tissetatten och busa med han :)

Tjingeling.

Conny fyller år!

Idag den (2:a augusti) fyller älsklingens pappa år.. så efter jobbet ska vi åka till honom och hälsa på, han vet inget så det blir surprice (?) :D, får köpa med oss något gott att äta också :)

Kom hem från jobbet för typ 1 timma sen, ska strax sova, ska ju upp och jobba snart igen.. känns som att man jobbar mer än man är ledig! Gizmo ligger här inne med oss och är helt vild! Han bara vill busa så får busa lite med han så han sover inatt.. Han är ju så sööööt.. :D

Ne ha de gott nu.

Natti natti

Flytta och sånt!

Jahapp då var denna dagen över, tiden går så ruskigt fort, skrämmande! Idag har jag och älskling hjälpt Daniel o Anki att flytta, var där vid 10 imorse och kom hem för nån timma sen.. Har precis duschat och nu håller älsklingen på att duscha, han är ju värre än en tjej, han duschar hur länge som helst, det är tur att man inte betalar för vattnet :P hehe

Sitter och tittar på våran söta kissekatt som ligger och halvsover i min säng :) han är ju så underbart söt! Vill ju äta upp han. Vild som attan är han också, springer runt som en idiot fram och tillbaka hoppas upp på lister och gud vet allt.. Men han är mysig :) kommer och sover hos en och vill gärna vara med hela tiden, så fort han inte ser någon så piper han.. Han är så söt uppe på huvudet ser det ut som att någon har våfflat hans päls men den är sån :) haha så himla gulligt :)

Imorgon ska jag jobba kväll så det är bara att ta det lungt innan jobbet..

Ne ska lägga mig nu!

tjingtjong

RSS 2.0