29 maj

Idag var jag, bebis, pappa och Sandra ute i den förbannade jävla stugan. Är så trött på skiten så jag spyr. Vi dammsög lite och tömde de sista hålorna. Nu ska vi dammsuga alla hålor som är kvar och tömma mittengången på sågspån sen är vi klara. Alla var på dåligt humör och alla var trötta så vi stanna bara i 2 timmar. Nästa gång vi åker får vi åka när alla är lediga så man kan ta det lungt. Pappa skulle iväg med skolan vid 4 och grilla och jag skulle ha Albin vid 4.

Jag och bebis hämta Albin och åkte till Vattenpalatset och bada. Det var kul, det var så länge sen man bada nu. Åkte den röda ruschkanan massa gånger. Den var skit rolig. Den vita åkte vi några gånger också men den röda är roligare tycker jag iaf. Bebis gjorde några riktiga plask så det skvätte vatten överallt. Han gjorde kanonkulan också, jädrar vilka vågor :D
Albin hade nog roligt. Vi bada mellan halv 5 och 7. Det blev inte så länge eftersom jag hade honom sent men det räckte allt.

Nu har vi kollat på den lilla pissemissen som flyttar hit om några veckor. Så sööt så :)
Och strax ska vi kolla på Prison Break- the final break eller vad det hette.

Imorgon jobbar jag mellan halv 11 och 18. Det är ju crusing imorgon så vi får jobba över en stund. Cheferna jobbar ju på kvällen. Vi ska nog ner till stan imorgon kväll men vet inte vilka vi ska gå med eller nått. Har inget sånt planerat. Vi får väl se om vi hittar några.

Ne nu är jag jättetrött så nu ska jag sluta skriva.

Ha de gottans, tjingtjong!

Underbar dag!

Igår hade vi en underbar dag. Den kunde varit lite mindre stressig men annars var de super!
Dagen börja med att jag och Sandra gick runt på överby och kolla efter en present till bebis och lite annat i typ 2 timmar men hitta inget till bebis. Helt plötsligt var kl 13 och vid 14 skulle vi hämta Daniel och Anki. Innan de skulle jag duscha och göra iordning mig. Vid kvart över två var jag färdig och då åkte vi och hämta dom och åkte till Buddys och bowla. Vi var där typ 5 min innan vi skulle börja bara för att jag var seg. Stressad! Vi spela mellan 15-16. Efter bowlingen åkte vi och köpte en korv med bröd på jobbet och sen till hemköp och köpte lite dricka. Sen var de bara att åka till gbg, vi var där vid kvart i 6. Körde fel så jag fick köra tillbaka. Stog i en backe och vänta på att rödljusena skulle bli gröna så jag kunde åka men så vet jag inte vad jag gjorde men bilen börja rulla och höll på att rulla in i bilen bakom men jag löste det sån tur var! 

När vi väl var framme gick jag och Anki runt och kolla lite efter något till bebis eftersom jag inte hittade nått innan. Det blev tillslut kalsonger för det behövdes verkligen och en ny keps. Han är ju bara för söt med keps :D Han är lite ovan men han vänjer sig nog snart. Han har ju inte haft keps på typ 1 år.  Robin och Daniel gick runt och kolla lite efter nått till mig. Det blev säsong 4 av Lost :D

Vid 19 gick vi till Palace och åt lite mat. Det var massa folk och ljudnivån var högre än i en hejarklack nästan. Vi åt grillat kött med pommes och bearnaisesås. Mitt kött var välstekt för det beställde jag och dom andra beställde medium, men Ankis kött var rött. Det såg knappt grillat ut så Daniel sa till så hon fick ny mat. Bebis fick min köttbit för den smaka typ djur. Usch det var inget för mig. Men pommesen och såsen var god :D

Mellan 20-2030 gick vi mot bion. Vi såg 17 again. Biopalatset som ligger vid avenyn hade inte den filmen så vi fick gå till Filmstaden som ligger mellan ullevi och skandinavium. Vi var framme typ 5 över och filmen börja 10 över.  Killarna valde helt enkelt helt fel väg för vi gick runt halva Göteborg kändes de som. Vi missa lite av filmen för det var så himla lång kö när vi kom, men men.. den var rolig och bra :)

Påvägen till bilen som stog i 5:anhusets parkeringshus gick vi till mcdonalds och köpte glass. Jag och Daniel köpte var sin marängswiss och en hamburgare och Anki köpte vanlig med chokladsås. Bebis smaka lite av mig för han ville inte ha så mycket.

Påväg hem var jag jättetrött. Körde hem Daniel o Anki först, vi var hos dom vid typ 1 och sen åkte vi till shell och tanka. Tyckte det kändes som att det var lite luft i däckena men det var det nog inte. Vi var hemma vid kvart i 2 typ. Jag tvätta mig och la mig. Jag var helt slut.

Tack älskling för en fin dag!
 Jag älskar dig <3

God morgon

Här har vi vaknat nu. Ska iväg med Sandra nu och kolla efter en present till min sötnos. Vettefan vad jag ska köpa men.
Innan vi ska åka till överby och kika ska vi åka hem till hon som äger gizmo och pussa lite på honom :D

Känner mig lite småstressad idag. Först är det iväg nu, sen hem och städa rummet, sen duscha och fixa iordning mig och sen vid 14 åka iväg. Men det är väl bara att sätta fart nu.

Jag älskar dig Robin <3

Kattunge på G :D

Om ca 10 veckor flyttar det hit en liten kissemisse. Gizmo ska han heta. Har bild på han men det går inte att lägga in. Ska se om jag kan ordna det. Annars har jag bild på han på min bilddagbok: Cathrin

Imorgon firar jag och bebis 6 år. Vi och daniel o anki ska bowla på buddys sen åka till gbg och gå på bio och äta på restaurang. MYSPYS :D Kan skriva mer om det när jag hinner. Har fullt upp resten av veckan.

Ses!

28 maj - 6 år :D

28 maj 2003 - 28 maj 2009
Idag är det min och älsklingens 6 årsdag :) Har vart förlovade i 2 år idag.
Älskar dej så himla mycket älskling! Kan inte fatta att det gått 6 år.
Jag är så himla glad att jag har dig, vi har gått igenom så himla mycket, både bra och dåligt.
Jag känner verkligen att i vissa stunder så hade jag inte klarat mig utan dig. Te.x detta med min mage, du finns alltid hos mig och håller om mig. Du tröstar mig och håller om mig när jag är ledsen. Du finns verkligen där för mig när jag behöver det. Jag är så lycklig med dig, jag är glad att du finns i mitt liv.

Jag älskar dig Robin Larsen <3
Föralltid Cathrin Karlsson och Robin Larsen.



Pappa - tatuering..

Kom hem vid 23. Var med pappa hos Micke och tatuera sig. Han gör ett skepp på armen.
Dom börja vid halv 8 och höll på till typ kvart i 11. Alltså typ 3 timmar och lite till ändå är det två timmar kvar att tatuera.
Pappa börja blöda en del så pappa tyckte inte det var någon ide att fortsätta. Nu ska de läka i 3 veckor och sen köra resten.

Jag ska till Micke nu nån dag och fixa mina tatueringar.. ååh va sugen jag är!! En på benet och en på handleden.

Imorgon blir det öresjö och sen ha Albin så det är jobb från de jag går upp till de jag ska sova.

Längtar tills på torsdag! Ska bli så mysigt!

Ska sova nu.

Sleep well!

Slitigt jobb.

Ojoj vad jag och bebis har slitit idag. Vi tömde 6 "hålor" idag. Dom är jättestora. När Sandra var med förra gången gjorde vi bara 3 "hålor". Så då kan ni tänka er vad vi har jobbat. Vi var ute i 3-4 timmar. Men nu är det lite lättare när vi har fått ut all skit. Vi hade la haft mer än hälften kvar nu annars.

Imorgon ska vi dit igen men då ska Sandra och pappa ev. med också. Måste försöka bli färdiga imorgon. Vill ju ha pengarna till torsdag. Får ju lön imorgon men ändå. De ska dammsugas och grejer också så det kommer ta några timmar imorgon.
Kl 18 ska jag ha Albin också så vi kan inte stanna hur länge som helst.

Idag kl 19 ska pappa tatuera sig. Tänkte följa med. Det är kul att se på när folk blir tatuerade. Det gör ont när man gör det själv med det blir snyggt sen :P

Ne ska ta och vila lite nu.

Hejhopp gummi............ ANKA! :P

tvättar!

Håller på att tvätta nu. Är la färdig om en timma eller nått. Ska upp imorgon med bebis och åka till öresjö och greja. usch!
Men får ju pengar så. Ska åka och köpa en engångs grill så ska vi grilla korv och bröd också. Får vara där ute ganska länge det SKA bli klart tills på onsdag! Det måste bli klart. Har ju Albin kl 18 på onsdag.

Ne nu ska jag dra ner till tvätten igen.

Tjingtjong!

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen från jobbet, har vart hemma i en halvtimma eller nått. Ska strax duscha och dra ur sängkläderna. Skönt med lite nybäddat :) Får se om jag kan tvätta ikväll också. Har tvättid imorgon men imorgon ska vi vara i öresjö så länge som möjligt. Behöver bli färdiga där så vi får pengar till våran lilla "tripp" till gbg på torsdag :) Vi firar våran årsdag där hade vi tänkt. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt. Klä upp sig fint och äta lita mat och så :)

Ha de!

Tjingeling.

TRÖTT SOM .....

Vakna vid 7 imorse, somna om igen och vakna vid kvart i 10. Skulle till ungdomsmottagningen. Känner hur ögonen hänger. Ska lägga mig en stund nu innan jag ska jobba.
Efter jobbet har jag inga planer. Får se vad som händer och sker.

Nu blundar jag snart!

Dop!

Det har vart full rulle hela dagen. Gick upp vid kvart i 10 imorse. Duscha och gjorde mig iordning. Vid tjugo- kvart i 11 åkte vi till kyrkan. Satt längst fram med bebis och Leif och hans barn. Dom kom samtidigt som oss så vi satte oss med dom. Jag och Leif bara fjanta oss :P Tog massa kort men har inte hunnit eller orkar lägga upp dom. Får se om jag hinner det imorgon.

Efter dopet åkte vi till sandhem och fika. Åkte väl därifrån vid 3-halv 4. Åkte förbi Conny och lämna cigg och snus till han. Han fick dessvärre inte äta någon smörgåstårta som vi tog med oss för han skulle undersökas imorgon. Åkte hem och låg och vila en stund sen var det bara att åka och jobba. Jag var så himla trött och en stund efter vi kom hem fick jag jätte ont i magen. Det bara högg i magen, jag tog en magtablett innan jag åkte till jobbet så gick det över. Har vart riktigt trött hela kvällen på jobbet. Usch!

Imorgon jobbar jag mellan halv 2 och 5. Bara nya kassan ska användas f.r.o.m. imorgon. Spännande :)
Känner mig ganska säger på den nu. Lite svårt att hitta alla knappar men det lär man sig fort.
Jobbar bara imorgon (måndag) innan crusingen, hade vart bra att träna lite till tills på lördag. Kan ju vara bra att kunna den när det är mycket folk.

Ne nu ska jag lägga mig, är helt slut!

Sov gott!

23 Maj

Idag har jag inte orkar skriva något.

Åkte till jobbet vid 9 imorse. Vi skulle gå igenom våran nya kassa så vi inte står som frågetecken när vi börjar använda den på måndag. Jag ser verkligen fram emot detta. Det är så kul med nya grejer. :)
Vi var färdiga vid 11- tiden och då var det bara att börja förbereda för öppning. Nathalie var med och öppna också.
Var en hel del att göra. Ibland öva man på att slå in på den nya kassan för att träna lite. Den står på träningsläge hela tiden så vi kan greja med den hur mkt som helst. Massa knappar att trycka på :P

Efter jobbet åkte jag hem och duscha. La mig och sov en stund, jag var så jääävla trött. Man kände att man hade vart på jobbet sen kl 9. När jag hade sovit en stund åkte vi och köpte pizza och lite godis och kolla på Prison break.

ALLA SOM INTE SETT SISTA PRIOSN BREAK AVSNITTEN KOLLA INTE HIT!!!!




Fyfan vad besviken jag blev. Jag trodde verkligen att det skulle bli ett lyckligt slut! Men nejdå! Såklart var Michael tvungen att dö! USCH VA BESVIKEN JAG ÄR!!  Jag älskar ju verkligen lyckliga slut och jag hade hoppats så innerligt på att det skulle sluta bra.
Happ då var det slut på en bra serie.
Nu är det: One tree hill, Desperate Housewives, Lost och The Hills kvar. För mig får serierna aldrig ta slut :P Jag samlar ju på Prison Break, One tree hill, och lost. Mamma samlar på Desperate Housewives. The Hills ska jag köpa när jag fått mer pengar.  Det är sånna MÅSTE HA serier. Man har följt alla från början. Lost har gått lite till överdrift men eftersom ja följt det sen början så vill man ju se hur det slutar.

Imorgon då, då är det dop vid 11 som gäller. Iszabella ska döpas. Sen är det jobb vid 17.
Och på måndag är det jobb mellan halv 2 och 5. Cheferna ska på möte eller vad det var. Då använder vi bara den nya kassan. Spännande!! Mona kommer ha ett helvete. Hon gör ju på ett helt annats sätt. Jag får väl hjälpa henne i värsta fall.

Ne nu ska jag ta och ta fram lite kläder som jag ska ha på mig imorgon. Blir nog ett linne och jeans och bebis ska ha skjorta och jeans.

Sov gott allihopa.

Nattinatti!

Åh min mage!!

Nu har jag så jävla ont igen, jag grinar snart!! Har ju haft problem med min mage i 4-5 år. Har ständigt ont men ibland är det mer och ibland är det mindre. Idag är det en såndär gör sjukt ont dag. Vill bara spy typ.
Har gjort massa undersökningar men dom hittar inget. Jag fattar inte vad det är. Det är inte laktos eller gluten, inget fel på gallan inget är fel men ändå har jag ont!! Bara vill att det ska försvinna. Kommer inte ihåg hur det är att inte ha ont. Det är skrämmande!

Ne ska ta och kolla på film nu.

God kväll.

Hon är ju så jävla smart! haha

Min mamma alltså, jag blir knäpp på henne.
Robin satte på en film på deras data till henne, det var bara att trycka på play och förstora bilden så var det bara att kolla men hon skulle kolla klart på något på tv:n först.
Efter en stund när hon kollat på filmen så går jag in till henne för att fråga om filmen är bra, jag tyckte att det var något konstigt med bilden så jag gick närmare och kolla, då har hon kollat en bra stund på filmen och haft på att det spolar, inte jättefort men så dom får konstig röst. Hon hade frågat pappa varför dom har kalle anka röst och det är ju inte så konstigt när hon har spolat igenom filmen.
Jag höll på att DÖ av skratt. Mamma fatta som vanligt ingenting så bad jag Robin komma och kolla och fixa de så hon kunde kolla vanligt på filmen.

Asså jag dör av skratt varje gång som jag tänker på det.
Ibland undrar jag om hon gör sig till för hon är så jävla dum! Hahahahahaha
Fast det värsta är ju att hon gör sig inte till.. Ibland är det synd om henne.... hahahaha

Jag älskar min mamma även fast hon är lite knäpp :P

Hallo!

Hallå där allihopa sådär vid kvällskvisten...
Såg precis bröllopsduellen, grymt bra var den. Som vanligt grina jag! Jag är fan värre än en gravid. Jag grinar för allt. Varje film som någon gråter i gråter jag med. Det är fan sorligt! haha
Såg en film häromdan, Marley and me, där grät jag floder. Robin bara skrattar åt mig, han tycker jag är löjlig. :P

Innan bröllopsduellen såg vi näst sista avsnittet av prison break någonsin! Tråkigt att det är slut snart ju :( Det är ju en av dom mest spännande serierna som någonsin gjorts!
Synd synd..

Ne nu blev jag på dåligt humör!

Hejdå!

God morgon!

God morgon allihopa!
Vakna för en timma sen eller nått. Somna fort igår som vanligt, är alltid helt slut på kvällarna så jag bara slocknar. Bebis är helt tvärtom, han är piggare än piggast på kvällarna. Tror han har nått slags sömnproblem för han somnar inte förrän 5-6 på morgonen, sen går han upp vid 12-13 tiden på dagen så sover han ingenting på natten typ. Det är så jobbigt för jag vaknar av att han är vaken.
Inatt sov han gott men det är en natt på länge.

Idag skulle vi åkt ut till Öresjö egentligen men vi tog lite ledigt idag :P
Får åka ut tis och ons nästa vecka.

På lördag ska jag till jobbet kl 9. Vi ska ha en genomgång av våran nya kassa. Det ska bli kul faktiskt. Spännande med lite nya grejer :D

Annars idag har vi inget annat planerat. Bara ta det lungt. Imorgon har jag Albin mellan 11 och halv 3. Ska boka bana på buddys. Tänkte vi skulle bowla. Jag, älskling, Jennifer och Albin. Det ska bli kul faktiskt.

Ne ska ta och göra lite annat nu.

Ha de gott!

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, vi stanna i några timmar. Åt smörgås "som alltid" och prata lite. Min farmor älskar smörgås så det bjuds det alltid på när man kommer och hälsar på henne. Tur att det är så gott med macka :D
Vid 7 kom min farbror ut till sin husvagn. Han och hans sambo passa på att lämna farmors mobilladdare som jag var hemma hos henne och leta efter förut.
Vi köpte en jättefin blomma till henne. Hon blev jätteglad :)
Det var mysigt att komma ut lite och träffa henne, får åka och hälsa på snart igen.

Nu håller jag på att tvätta och på tal om det måste jag gå ner nu för det är nog färdigt.

Puss o kram ses på stan!

Besöka farmor idag!

Nu ska jag strax städa rummet och sen åka til fossen och besöka min farmor. Köpte aldrig något till henne när hon fyllde år så får göra det idag. Fossen ligger ju i Uddevalla så det är en bit att åka men har inga planer idag ändå så.

Ne får ta och sätta igång här så vi kommer iväg.

Tjingeling.

Jävla stuga!!

Usch vad jag hatar den förbannade stugan i Öresjö. Jag är så trött på det stället så jag SPYR! Men.. pappa får ju göra allting själv och det skulle ta evigheter för honom så vi vill vara snälla och hjälpa han. Visst får vi pengar för det men det är inte värt den summan. Det är så jävla mycket som ska göras.
Vi ska tömma hela vinden på sågspån samtidigt som det ligger massa skit där uppe. Så vi får flytt runt grejer och det är trångt och dåligt med ljus.... ska jag fortsätta??

I fredags när vi var där tömde vi bara en sån "håla" med spån på typ 2-3 timmar. Det är typ 18 hålor som ska tömmas.
Idag var vi där vid halv 1. Vi tömde 5 hålor, slängde ut massa skräp som Sandra sen slängde in i släpvagnen som vi hade med oss och flytta runt massa brädor och skit hit och dit. Det är ju massa brädor överallt för man kan inte gå på vissa ställen för då kan man åka rakt igenom. Så när vi har tömt ett ställe måste vi flytta dit massa brädor så att vi kan lägga grejer där så vi kommer till nästa ställe o.s.v. Grymt jobbigt!
När vi har tömt det värsta i alla "hålor" ska vi dammsuga allt också. Då får vi flytta på allt ännu en gång. Usch va jobbigt när man tänker efter!
Vi var hemma vid halv 6 - 6.

Imorgon ska jag med pappa vid 9 och tömma dendär jävla kärran på återvinningsstationen. Sen vet jag inte om vi ev. skulle ut dit imorgon igen. Vill ju bara få det gjort men ändå vill jag vara ledig. Jobba på Sibylla lör o sön, hade Albin mån, Öresjö idag, Öresjö tors och Albin fre, Sibylla lör och sön så det blir inget ledigt om jag inte är ledig imorgon. Får se hur vi gör.

Ne nu ska jag ta och lägga mig. Är helt slut även fast jag sov typ 1-2 timmar när vi kom hem.

Och nu vet ni ju föressten hur det gick för Edie Britt i desperate housewives. Tråkigt tycker jag, nu finns det ingen riktig bitch kvar ju. :/

Aja, sov gott allihopa!

Föressten så älskar jag fortfarande min älskade pojkvän Robin Larsen (L)


(gammal bild)

2 födelsedagar!

Idag grattar jag min lillasyster Sandra på 17-års dagen och Robins lillasyster Anna på 20-års dagen.

Idag har jag haft fullt upp! Gick upp vid 11, ringde till motorcentrum och arbetsförmedlingen och lite sånt. Åkte sen till vbg och lämna in lite papper. Sen tillbaka till thn, till banken, försäkringskassan och elektronikhuset.
Innan vi åkte hem åkte vi förbi Netto och köpte dricka till kalaset, och passa på att tanka när vi var i närheten av Jet. Det var massa folk där och tanka. Vi var hemma vid en 3- halv 4. Vi käka lite och sen klippte bebis gräset. Vid 4-halv 5 åkte vi till vbg och hämta Albin. Han var lite grinig och så för han var trött men det gick över sen. Vi åkte hem till mig och spela lite wii och åt tårta. "Han" köpte en present till Sandra också. Toffefe. :P
Av mig och bebis fick hon ett kort och pengar. Jag tog en jättestor låda från jobbet, så satte jag fast kuveret under lådan och la i massa papper så la jag en lapp längst ner och skrev lurad. Haha hon gick på det. :P
Jag sa till henne att hon skulle vända på den och då hitta hon det.

Jag skrev en rolig dikt, den gick såhär:
Under september månad kom du som en spermie från pappas pung. Du simma till mamma som om du vore en kung. Du satte dig fast och börja växa och vips ut kommer en liten häxa. Denna häxa idag fylla 17 år. Hon har blågröna ögon och svart långt hår. Nu vill jag härmed säga grattis och gott nytt jävla år.
Önskar syster Cathrin och Robin.

Haha jag är bara för rolig :P

Sandra
 
(Andreas) Anna

Ska ta och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon ut till dendär jävla stugan i öresjö och greja.

Natti natti.

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen från jobbet. Var lung till en början men sen var det en del att göra. Är helt slut. Har sovit dåligt inatt. Vaknat flera gånger för att bebis ite har kunnat sova.

Ska strax kolla på One Tree Hill.

Gud jag är helt slut!

ESC!

Som vanligt ligger Sverige typ sist. Det är ju bara så himla tråkigt att se på detta. Jag känner varje år nu kanske Sverige har en chans men nejdå inte alls. Det är ju pinsamt!
Vi får väl vara glada ändå eftersom Norge tar hem detta. Det är ju ganska nära här.
Det blir ju en fantastiskt rolig nationaldag för Norge imorgon. Dom vinner idag så firar dom nationaldag imorgon. Jag är glad för deras skull. Har ju lite släktingar ifrån Norge :) Mamma är ju ifrån Norge. Får väl gratta dom :P
Islands bidrag var väldigt bra tycker jag. Norge är väl sådär. Ser hellre Sverige eller Island vinna men Norge funkar väl också.
Föresten så var Finlands bidrag ganska bra också. Men dom hamnar la typ sist.

Nu har Norge röstat och Norge har vunnit med 387 poäng. Sverige kom på 21:a plats. PINSAMT!

Ska kolla på när han sjunger nu.

God natt!

Jobbat

Kom hem från jobbet för en stund sen. Jobba med Mona idag, vi har haft en del att göra. Dagen bara försvann. Helt plötsligt var kl 3 sen 4 och sen redan 5. Jag älskar sånna dagar :) Fick göra en del när jag kom. Dom hade haft mycket att göra igår kväll så dom hann inte förbereda nått. Tur att Mona jobbar med mig hela helgen för då slipper jag göra lök eftersom det Mona tycker det är roligt. Det är ju fantastisk :P
Fick göra lite sallad, kebabsås och grukamajonäs + lite sånt som man gör varje gång man öppnar.
Aja det är så det måste vara ibland, det kan ju inte alltid vara väl förberett.

Ne nu ska jag ta och vila lite. Ska se ESC (?) sen vid 8. Har inga andra planer idag.

Hejhopp!

Älskar dig Robin (L)

Mc och tvätt..

Nu är jag precis färdig med tvätten. Att det kan ta så lång tid att tvätta ändå, börja tvätta vid 8 ungefär. Det behövdes verkligen nu.

Nu ska jag strax åka till mc och käka lite mat :) mums..

Annars idag har jag, bebis och Sandra vart med pappa ute i den förbannade stugan i Öresjö. Jag hatar att vara där men vi får hjälpa till för pappas skull. Ska tömma vinden från sågspån och grejer. Usch det kommer ta tid kan jag lova!
Sen efter det åkte vi hem och duscha åt lite mat och sen hem till Conny en sväng. Vi stanna inte så länge. Innan vi åkte hem åkte vi förbi Marie. Robin hade fått brev från csn. Och nu har vi bara tvättat.

Imorgon är det jobb på schemat. 11-17 i sin vanliga ordning. Det blir inte till att vara uppe sent idag. Jag är väldigt trött.
Ska ev. se lost om det hinner komma upp någon text. Annars blir det väl någon film.

Nu ska vi åka.

Tjingeling!

Baka baka massa kaka :D

Happ då har man precis bakat klart bullar, nu håller jag på med mockarutor. :P
Sandra fyller ju år på måndag så vi får baka litegrann. Det blev nog runt 100 bullar eller nått.. Mums :) Har ätit mycket deg så jag har jätteont i magen, så är det alltid, jag äter så mycket deg så jag inte vill ha några bullar när dom är färdiga :P

Dendär jädra mockarutssmeten blir ju aldrig klar i ugnen, så himla seg. Det är bara den vi väntar på nu för den ska ju kallna också innan man lägger på glasyren som ska vara på och kokosen.

Imorgon ska bebis med pappa till öresjö till dendär förbannde stugan. Jag hatar den så innerligt. Jag har absolut inte någon lust alls att följa med men jag får se hur jag gör. Det är så skönt att vara ledig när man väl är det.

Sen är det redan helg och då är det dags för jobb. Har haft Albin idag, vi var i stallet hela dagen. Det var mysigt att vara där ute.  Vi åkte häst och vagn också :) Det var riktigt roligt, jag och Albin satt och gapskratta. Jag red lite på Lisa också:) Det var kul. Saknat henne ju :)

Ne nu tar jag fan ut dendär jävla kakan snart, kl e ju förfasiken halv 1 på natta. Jag är ju trött.

Sov gott, godnatt!

Trött

Vakna för en stund sen :/, jävla skit också!! Jag skulle bara vila ögonen 2 sekunder och pang så stenslockna jag. Nu kommer jag säkert inte somna förrän jättesent. Fast jag är ganska trött ändå :/

Jessica (Robins moster) ringde nyss och sa att det hade vart bråk på deras gård. Det är så att dom har en typ senil gammal tant på deras gård som är helt kokobäng, hon spelar hög musik och kommer typ inte ihåg någonting, iaf förut när jag var där en stund så satt Jessica, Jeanette, Nathalie (Robins mostrar) och Jessica Lilja en tjej som bor på den gården också ute och bara tjata lite, så börja hon spela hög musik så jag och Jessica Lilja gick till tanten och bad henne sänka för hon får inte spela så hög musik, hon sa bara vem säger det och blablabla men hon sänkte sen iaf och det var inget mer med det. Så hade hon tydligen sagt nått till sin särbo om detta så han har gått bort till Jessica L och typ slått in hennes dörr och slått till henne på axeln, så Jessica (Robins moster) ringde och berätta detta för polisen var påväg dit bort om dom skulle vilja ha mig som vittne eller nått. Jag kommer inte ihåg till 100 %  vad hon sa men en del kom jag ihåg.
Dendär jävla gubben som slog till henne och det är ju helt sjuk, hon har ju förfan en unge på 3 år som låg och sov. Han måste vara helt förskräkt stackarn. Jessica L var iaf rädd så hennes bror skulle nog sova hos henne.
Jag hoppas det inte blir rättegång och sånt för jag är livrädd för sånna där grejer. Har aldrig vart med om detta förut.

Ne nu ska jag kolla på film eller nått.

Ha de gott!

God kväll

Har precis kollat klart på Desperate Housewives, jag vet vad som kommer hända med Edie Britt men säger ingenting eftersom de finns folk som inte vill veta som nog läser här.
Det är iaf en sjukt bra serie iaf :)

Nu börjar Hells Kitchen, ska se de också, så jävla roligt när han gapar och skriker på folk :P haha

Hejdå!

Trött och seg!

Usch va jag känner mig trött och seg, vettefan vad det är. Har inte ringt till doktorn än, får se om jag gör det. Mår ju inte så mycket bättre idag ändå så det är väl lika bra egentligen.
Ska snart duscha, älsklingen ska vara på proffice kl halv 3 på nått möte så jag får gå runt i stan som ett mobboffer helt själv.
Ska se om jag kan få med mig Jonas kanske :P
Kanske ev ska följa med han imorgon när han ska tatuera sig. Då kan jag kanske kolla upp mina tatueringar också.

Får hoppa in i duschen nu, kl börjar bli mycket.

Vi höres!

Sjuk?

Vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad de e, känner mig jättekonstig i kroppen och har typ ont överallt, är skakig inne i kroppen, det känns som att jag inte orkar någonting. Orkar knappt ligga i sängen. Det är så obehgligt. Jag brukar ha detdär skakiga i kroppen men nu när jag har ont överallt också blir det ännu jobbigare.
Mamma tycker jag ska ringa doktorn imorgon så får väl göra de.

Ne nu ska jag kolla på en film tror jag, vill bara ta de lungt.

Hejhopp!

Sol sol sol :)

Åh va härligt med sol, synd bara att det blåser lite kallt. Annars hade man kunnat gå lite mera tunnklädd. Har precis vart och fixat en sladd till den bärbara datan, får inget riktigt svar av han om den funkar eller inte, men jag hoppas det. David ska väl köpa tillbaka den snart så då har vi ingen data. Då får vi bråka om pappas bärbara allihopa här hemma om jag inte kan ta en på avbetalning.

Försöker få tag på Elina och kolla om vi ska ta en promenad i de fina vädret men som alltid har dom inte på telefonerna och svarar inte på hemtelefonen. Får väl kanske gå bort men då känns de som man tränger sig på.

Får väl vänta tills hon svarar på bilddagboken.

Sitter ute på framsidan med mamma och försöker få lite färg :P Haha kan ju försöka iaf. :P

Ska ta och sätta på lite musik nu!

Tjingeling!

Jävla tvätt!!

Fyfan va mycket tvätt man kan ha då. Tvätta typ 10 maskiner eller nått fast då bytte vi sängkläder i alla sängarna också och det tar ju ganska mycket plats. Börja tvätta vid halv 10 och var klar vid halv 1-1. Men det känns så skönt nu efteråt när det är klar. Det är kul att tvätta fast inte om man är trött. Men jag kände att det behövdes verkligen nu och jag vill ju vara helt ledig när jag väl är ledig :P

Ska ta och stoppa om mig själv i min nybäddade säng.. ååh va skönt :)

Föresten så älskar jag min pojkvän bara så ni vet det! :P

God natt!

Skönt!

Åh nu är jag äntligen ledig, förhoppningsvis. Det ska bli så skönt med lite ledighet!

Nu är det bara 18 dagar kvar till min och älsklingen 6-års dag :)
Har inte bestämt riktigt vad vi ska göra men jag vill gå på bio och kanske käka på nån restaurang eller nått :) Som vi gjorde för två år sen, då åkte vi till gbg och åt på en fin restaurang och gick sen på bio på biopalatset eller vad det heter. En jätte stor biosalong, vi kunde verkligen sträcka ut oss :) Vi såg på Pirates of the carrebean - vettefan vad den nu hette :P
Det var ju riktigt mysigt faktiskt :) Så det tycker jag vi ska göra om!! Förra året var på vi sverige-slovenien matchen och käka även då på en annan restaurang.  Det var inga bra biofilmer då så då bestämde vi oss för att gå på fotboll istället. Men nu vet vi en del filmer som kommer i slutet här nu som vi kan se :)

Idag händer inte nått. Bara ta de lungt.

Aja, nu ska bebis ha datan.

Ha det gott.

Köss!

Filmkväll!

Nu är det strax dags för en filmkväll med mamma och pappa och ev bebis :)
En skräckfilm och en rolig. Skräckisen heter Gag och den roliga heter Stepbrothers. Mamma och pappa har redan sett den men funderar på om jag ska fråga David och Elina om dom ska se på den med oss, fast dom har också sett den redan. Men dom tyckte den var bra så dom kanske vill se den igen :)

Har jobbat idag också, fyfan va jobbigt det var, jag var så himla trött och så var det massa folk samtidigt som våran kortmaskin gick sönder och samtidigt som det ringde Pierre och skulle se om han kunde hjälpa oss, det var kaos.
Det var nog den längsta dagen någonsin!!

Samma tid imorgon på jobbet då. Hoppas det är lite lugnare då.

Ne nu väntar dom på mig här så nu får jag sluta.

Tjingeling!

Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Det har vart en jobbig dag, har vart så fruktansvärt seg, har typ inte orkat nått känns de som. Har förberett en del men får vara där vid kvart i 11 iaf för de kommer en kund vid 11-1110 och ska ha mat som jag lova att fixa. Behöver byta alla soppåsar ute också. Jenny var så snäll och fixa några extra skålar med tomater också :) Kan göra en kebabsås om jag hinner också, Mona jobbar imorgon kväll så då kan hon fixa lök när hon kommer för vi ska nog klara oss på den löken vi har.

Jag ska hoppa in i duschen snabbt och bara tvätta kroppen, håret tar jag imorgon efter jobbet för det e ingen ide att tvätta det nu. Det luktar lika illa imorgon ändå.

Vi höres säkert imorgon!

Natti natti.

Tack Emma!

Tusen tack Emma för min nya fina blogg :D
 Jag är superdupernöjd :)

Work, work

Jobba idag igen då på Sibylla. Jobbar med Jenny idag så det är okej. Hade jag jobbat med Nisse hade jag haft ångest för jag gillar inte honom. Han kan vara så tyken och gå runt och sura ibland och det stör mig, då blir jag också sur.
Men jag måste ju jobba vem det än är jag jobbar med.
Hoppas det är någorlunda lungt så vi kan förbereda allt åt mig. Vi jobbar imorgon också tydligen så.
Då kanske jag kan komma vid kvart i 11-11 istället för typ halv 11.

Imorgon jobbar jag som sagt dagtid. 11-17. Jobbar 11-17 istortsett varje helg. Jag är scehmalagd varje helg 11-17 men om någon frågar om vi kan byta så går det oftast bra.

Idag har jag sovit konstigt. Somna inatt vid typ 2 eller nått, vakna vid 9 imorse och var hungrig så jag gick upp och åt lite gröt, sen gick jag och la mig. somna vid 10 och vakna vid typ halv 2. Har sovit för länge så  nu är jag trött för det istället.

Nu ska Emma fixa min blogg :) Jag fattar ju inte nått hur man grejar med sånt.

Tjingtjong luftballong!


Snor av Emma, har inget att göra! :P

Utmanad

1. Hur gammal är du om fem år ? 25
2. Vem var den sista du träffade ? Min älskling
3. Hur lång är du ? 172 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? I am Legend
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Ditt senaste sms och till vem? Tommy
7. Vad är helgens planer? Jobba jobba jobba.....
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms ? ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Idag ca, 5 timmar sen...
11.  Vilken ögonfärg har du ? Grön/gula
12. När vaknade du idag? Vid 12.
13. Har du någon gång hittat en katt ? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Har ingen favoritplats
15. Vilken plats föredrar du minst ? Jobbet 
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bor med min älskling och våra två barn här i Thn..
17. Vad skrämde dig som barn ? Hundar
18. Vem fick dig att skratta senast? Sandra
19. Är du för ung för att äga vinylskivor ?  Tror jag inte?
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och
21.Sover du med eller utan kläder på dig? endast trosor :P 
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st, jag två, älskling två
23. Hur många landskap har du bott i ? 1, Västergötland
24. Har du någon gång spytt på någon ? Nej
25. Föredrar du skor , strumpor eller barfota ? strumpor
26.Är du social ?  Tror de..
27.  Vilken är din favoritglass ? Hur ska jag kunna välja? :) 
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon ? hmm.. Körkort till min älskling, ny bil, ge pengar till min familj...
29. Tycker du om kinamat? Nej usch, hatar kinesmat! 
30.Tycker du om kaffe? YAK!
31. Vad dricker du till frukost? Laktosfri mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Båda
33. Kan du spela poker? Har inte spelat på ett tag så jag har änna glömt.
34. Tycker du om attt mysa? Ja med min älskling :)
35. Är du en beroendemänniska? Jag blir tokig om jag får sova utan min älskling, så ja jag är beroende!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?  Mammas kompis son..
37. Vill du ha barn.  Ja :) Om ca 4-5 år. 
38. Kan du några andra språk än svenska?  Engelska, räknas fleischklösse att man kan tyska? haha
39. Har du någonsin åkt ambulans? Åkte med pappa när han var dålig en gång men satt fram då. 
40. Föredrar du havet eller pool ? Havet, man blir brunare då också :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? Bensin, kläder och mat, haha
42. Äger du dyra smycken ? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig och de skulle aldrig falla mig in att prova heller..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen ? Mina tabletter 
45. Vem är den roligaste människan du känner? Hmm.. vet inte riktigt 
46. Välj ett ärr på din kropp? På armen efter min p-stav, den ända jag kommer på. 
47. Vad har du för ringsingnal? Jay-z - I just died in your arms tonight 
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Nej min mamma är en rensarmänniska!
49. Flirtar du mycket? Nej, har ingen anledning till det, har ju min pojkvän :) 
50. Vart togs din profilbild? I mitt rum tror jag
51. Kan du byta olja på bilen?  Vad tror du man har pappor till? haha
52. Har du fått fortkörningsböter ? Nej men felparkeringsböter, 700 spänn.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Innan jag dör, en verklighetsbaserad bok. Väldigt bra 
54. Läser du dagstidningen? Det händer
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ibland på tidningen Story
56. Dansar du i bilen ? Nej det är ganska omöjligt när man kör.
57.Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ettt papper ? Min farmors adress
59. När var du i kyrkan senast? Hmm, på Leos (Robins systerson) dop, förra året.

Städa & jobba.

Ja idag har jag en del att göra.

Nu har jag och älsklingen börjat städa rummet, det ska göras varje torsdag! Städa hyllor och tv:n o.s.v.
Sen direkt efter det ska vi till returen och lämna lite filmer.
Sen är det motorcentrum som står på tur. Ska beställa tid för lagning på min bil efter smällen. Hoppas inte dom tar den idag, jag är så fruktansvärt beroende av min bil. Får sno pappas bil :P eller fjäska med farmor!
Halv 3 ska älskling vara på lärcentrum för han ska prata med någon där om skolan i höst.
Och kl 4 ska jag ha Albin till halv 8. Efter det är jag ledig till imorgon kl 5, då är det jobb på Sibylla igen.
I helgen jobbar jag dagtid både lördag och söndag. Skönt!

Ne nu får jag hjälpa min sötnos så vi kommer någonstans!
Vi ska hämta hans nya skor sen som han har beställt också :)

Ha de gott!

Mina pippisar :(

Nu är dom borta min små pippisar :'(. Dom flesta tänker väl :
Men gud det är ju bara två små fåglar det är väl inget att vara ledsen för, men jag är sån. Jag blir lika ledsen om det är en katt som fåglar. Jag älskar djur.
Vi var tvugna att göra oss av med dom för dom bet i sladdar och gud vet allt, men nu är dom på zoot. Nu om några dagar åker dom till nått ställe där det finns massa andra fåglar.
Det känns så hemskt att dom är någon annanstans, tänk om dom är rädda och vill komma hem!
Usch va jobbigt! Jag hann inte änns säga hejdå. Dom åkte förut när jag jobba.
Dom var sånna som inte ville att man skulle ta på dom utan dom ville att man skulle prata med dom. Otto var handtam men han bet mig alltid lite försiktigt när jag höll han. Arnold var helt hopplös, en gång bet han mig i tummen så jag börja blöda. Efter det höll jag han aldrig igen.
Jag är så rädd att dom inte kommer ha de bra, att dom längtar hem hit till oss. Tänk om dom mår dåligt. Tänk om någon är elak mot dom. Usch jag klarar inte  sånthär. Jag blir så jävla ledsen.
Blev helt förstörd när mamma berätta att dom var borta när jag kom hem. Vi har pratat länge om att göra oss av med dom för att dom förstörde så mkt. Bet i gardinerna och tapeterna och sånt. Jag vill bara att dom ska komma tillbaka men nu är det försent. Jag hoppas så innerligt att dom kommer ha de bra. Jag saknar dom redan. Jag vill att dom ska ha de bra och må bra. Snälla nån se till att dom har de bra.

Ne måste sova nu. är så himla trött och ledsen.

Jag älskar er Otto och Arnold! <3

Namnsdag :)

Idag har jag och min mamma namnsdag :) (Rita) Jag har bara namnsdag en gång om året eftersom inte mitt namn (Cathrin) finns med i kalendern. Än så länge har Sandra och Bebis sagt grattis. Det var Sandra som påminde mig :P
Tror inte mamma vet om det själv, hehe.

Ne nu ska jag blåsa håret. Ska ut och gå med Elina och Iszabella. :)

Jobbar sen också, kanske skriver nått senare.

Tjingeling!

Jobb,jobb,jobb.....

Kom hem från jobbet för en stund sen, är helt slut. Fattar inte varför jag är så himla trött.
Vakna imorse vid kvart i 10 för jag hade tvättid vid 10-13 men jag kom nästan inte upp. Jag var så jävla trött. Gick och la mig och sov när jag var klar med tvätten. Ändå var jag ledig igår och la mig ganska tidigt.

Nu är jag inte ledig förrän på måndag. Har albin på torsdag 16-1930 och jobbar på Sibylla resten av dagarna. Jag ska inte klaga det är bara att jobba och se glad ut som min pappa brukar säga.
Fick beröm av en kund idag :) Han va glad att komma dit och bli så bra bemött av mig, jag blev helt rörd :P
Vi hade massa att göra till efter 10 då lugna de sig som alltid. Blir nog lite mer drag om någon månad.

Ne ska ta mig en snabb dusch och hoppa i säng, jag hör hur den skriker efter mig. Eller jag skriker efter den rättare sägt :P

Älsklingen ska skriva ett CV och skicka in till Netto. På torsdag ska han på möte angående skolan. Hoppas vi kommer in båda två :)

Ne nu säger jag god natt och sov gott!

En viss Daniel Wikström

Sitter hemma hos David och Elina, enliigt en viss Daniel Wikström så måste jag väl vara med han dygnet runt och inte ha några andra vänner att umgås med. Istället blev det att vi inte träffas över huvudtaget. Jag är så trött på att du ljuger så mycket hela tiden. DU ljuger så du tror dig själv. Du hittar på ena historien efter den andra. Jag tror aldrig på nått du säger. Du sa en gång till mig för länge länge sen att du ska sluta ljuga, men oj vilken lögn. Du lever i din egen "ljug" värd. Det kommer sluta med att du inte har några vänner kvar. Du har iallafall mist en nu. Jag orkar inte med dig och dina lögner längre, Jag hoppas du är nöjd med dig själv.

Gud va arg jag blir!

Den dagen du slutat ljuga den dagen kan du kontakta mig. Vilket aldrig kommer hända.

Det är över Daniel Wikström!

Ännu en dag!

Ja då var ännu en dag över. Dagarna bara rinner iväg. Jag blir lika skrämd varje gång jag tänker på hur fort dagarna går.  Nu är det bara 24 dagar kvar till min och älsklingens 6 årsdag och förlovade 2 år. Tänk att det har gått 6 år. Herrejösses! Jag är stolt över oss :) Det är inte många förhållanden som håller så länge vid våran ålder.
Älskar dig så himla mycket älskling. Längtar så tills vi flyttar ihop.  Det dröjer nog ett tag till.
Vi har ju sökt in till komvux till hösten. Ska läsa omvårdnadsprogrammet båda två :) Det är riktigt bra för oss båda om vi båda kan komma in för då kan vi ju puscha (?) varandra. Det ska bli så himla kul att börja läsa igen. Fast vi ska inte säga för mycket bara för det är ju inte säkert att vi kommer in. Dom har ju bara ett visst antal platser. Men de skulle vara bra om bebis kom in också för då kan han ta lån och börja med körkortet. Det skulle vara så skönt om han också hade körkort. Då kan jag bara åka med för en gångs skull. :) Det är nog inga problem för han. Han är jätteduktig på trafikregler det ända han behöver är att köra. Jag har kört lite med han och han är väldigt duktig. Vi har bara kört vid en parkering. Men jag märker ju på han att han är duktig. Han behöver lite mer träning men jag tror han kommer klara det galant :) Min snuttegurka :)

Annars idag har jag jobbat. Jobba över till typ halv 6 och sen åkte jag iväg och handla lite glass och grädde på hemköp. När jag kom hem gick jag raka vägen till David och Elina för David skulle låna våran borr. Det var ett tag sen jag var där nu. Tog upp Iszabella det första jag gjorde. Hon har ju växt som attan nu de sista. Hon är ju så söt :) Jag busa lite med henne och hon bara skrattar. Det är så kul och titta på henne när hon skrattar så :)

Vid 8 gick jag hem och duscha. Sen gick jag och Elina till statoil och köpte cigg och sen åt vi lite på jobbet. Tog med oss lite mat till våra babes också :) Dom fick nöja sig med kall mat :P

Imorgon är jag ledig. Får se vad som händer och sker. Har inga planer.

Ne nu vill min älskling sova. Han är nanig och jag med.

Sov gott allihopa.

Ny blogg!

Ja nu börjar jag skriva här. Jag struntar i de gamla inläggen på den andra bloggen. Bebis får lägga över de när han har tid till det. Sladden till den bärbara datorn är sönder så vi kan inte använda den. Får sno pappas dator emellanåt.

Idag har jag jobbat mellan 11-17. Har vart ganska lungt. Sista timmen var de en del att göra. Jobbar samma tid imorgon. Tror de blir mer imorgon. Söndagar brukar vara en del att göra.

Nu händer absolut ingenting. Har inget att göra. Får se vad som händer. Är lite småtrött. Kanske ska vila en stund.

Ha de gott!

Hejhopp!

RSS 2.0