26 Januari

Det är helt sjukt, det är redan 26:e januari, tyckte det var nyår nyss.. Om 5 dagar fyller min älskade systerdotter(Jennifer) 8 år, den lilla ungen var ju en bebis nyss! Påtal om systerdotter så var hon, Lotta (storasyster) och Patrik (systerson) här idag, har haft en riktigt mysdag :) Det var så kul att få träffa dom! Händer inte så ofta..
Jag gick upp vid halv 12-12 idag, åkte förbi jobbet och lämna lite växel, sen åkte jag till Ulf (vid ÖB som säljer krukor mm.) för att köpa två krukor som Gumman vält ner, efter det åkte jag och hämta Lotta,Jennifer och Patrik hos Lottas farmor.. Vi åkte till överby, först kolla vi lite på Rusta och sen åkte vi till Maxi och storhandla, Lotta köpte bara lite mat och blöjor till Patrik men jag köpte allt som man behöver i slutet av månaden :P Mjölk och allt dedär..

När vi kom hem ställde jag mig och diska litegrann, och sen gjorde jag hemmagjord pizza med köttfärs och falukorv, fick hjälp av Jennifer :) Medans pizzan gotta till sig i ugnen tog jag den disken också.. det blir ju fan disk upp till öronen direkt.. Lagom tills jag var klar med disken var pizzan också färdig så vi satte oss och åt..
Efter maten hjälpte Jennifer till med disken, lilla gumman diska upp alla tallrikar och glas och bestick.. hon är så snäll så.. :) Direkt efter det var klart spela vi Wii, spela lite bowling, tennis och baseball.. lura på dom att spela nya Mario också, vi fastna där och spela i flera timmar.. hur kul som helst.. kan ju inte säga att vi var bra precis :P men det var riktigt kul :) Dom åkte strax efter halv 10..
Har varit ledig idag men det antog jag att ni förstod :)

Nu har jag kollat på Paradise Hotel, hoppas på att Kristoffer eller Jackie vinner, mina favoriter :) Greta är ganska bra också :)

Imorgon jobbar jag kväll med Anna :) Innan jobbet har jag inga planer..

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite.. är trött som vanligt!

Ha de gott, vi ses!

Tatuering nr 4! Tips tack!

Hallo,
har lite problem.. min tatuering nr 4 hade tänkt att bli en fjärilsvinge typ 4-5 cm ifrån navel och den är väl typ 20 cm lång, den ska sitta precis nedanför byxkanten och uppåt mot revbenen men så har jag fått ett problem, min storasyster berätta ju det att när jag blir med barn en vacker dag så kan tatueringen förstöras då den töjs ut mm..
Så nu vet jag inte hur jag ska göra? vad tycker ni? Hjälp mig!
Nu har jag även börjat tänka på en tatuering som är tillägnad (?) till min älskade sambo Robin Larsen men jag vill inte skriva hans namn någonstans, skulle kunna tänka mig att skriva RL men på ett sätt som går att tatuera över om det skulle ta slut, har verkligen inga förslag på hur den ska se ut eller var den ska sitta, snälla hjälp mig!!!!

Tacksam för svar från alla!

Vunnit och så :)

Jag vann på Bingolotto igår (söndag), och jag vann inte bara typ 100 kr eller en ny lott utan jag vann kläder för 5000 kr! Helt sjukt, har aldrig vunnit så himla mkt, jag hoppa och jag skrek, jag blev så glad trodde aldrig jag skulle vinna! :D
Satt där med min lott och skulle ha nr 46, är nästan helt 100 på att det var det nummret, jag sa till Robin att jag bara behövde ett nr men de kommer jag aldrig få ändå, så fick jag det, jag sa till Robin, stämmer det? Är det sant? Robin kan du kolla om det stämmer och han kolla med sina nr och det stämde, efter programmet gick jag in och rätta min lott och det stod grattis o.s.v. :)
Jag hade iof blivit överlycklig om jag vunnit typ 100 kr eller nått men 5000 e inte fel :D Eller aa kläder från Kappahl för 5000 kr, brukar inte handla där men nu blir det nog ändringar på det :D
Älskling var 1 nr ifrån att vinna en bil på första bingon, på andra bingon var han 1 nr ifrån att vinna en resa och på tredje bingon var han 1 nr ifrån en bil igen, snacka om att vi satt och var nervösa! Tänkte eftersom jag vann så kanske det fanns lite tur ändå :) Men vi är nöjda med kläder för 5000, lr Robin kommer väl inte använda det ;) Skulle han hitta något så köper vi ju det till han men annars kommer väl jag använda det mesta :D
Nu när jag har vunnit så mkt så vinner jag väl aldrig något igen men man får väl vara nöjd med det man får :)
Och ni som inte tror mig, gå in på min bilddagbok : Cathrin
så får ni se :) har lagt upp en bild :D

Kan iof lägga upp den här med :)

Ni behöver inte vara allt för avundsjuka ;)

Se och njuuuuut :D


Nu ska jag fortsätta att ha websex med Hanni :P tjingeling!

Snabbt och enkelt!

Ska bara skriva lite kort.

Är som vanligt trött, har jobbat som vanligt,
Ska jobba tors och fre och sen är jag förhoppningsvis ledig i helgen!

Imorgon ska jag och Anna åka till Micke (tatuerare) och kika lite :D Anna ska ha ett kors på ryggen, ååh jag är så fruktansvärt sugen på en till på min andra handled! Har inte pengar till det nu eftersom klantarslet Cathrin kör in i en jävla lyktstolpe!!!!

Har träffat Evelina idag också :) Vi har alltid så himla kul :)

Ne ska lägga mig nu

nattiiiiiiiiii

Ett tag sen..

Hallo

Var nu ett tag sen jag skrev, jag har fullt upp! Jobbar som en tok och när jag inte jobbar har jag annat här hemma att göra, det är inte som när man bodde hemma där mamma fixa middag och städa, iof städa jag mitt rum men nu måste vi städa hela lägenheten, känner att jag har lite svårt att hinna med allt..
Jag jobbar 7 dagar sen är jag ledig 1 dag sen jobbar jag 7 och sen ledig 1 och så fortsätter det så, så som sagt när jag väl är ledig den enda dagen har jag massor att göra hemma..

Nu tänker ni väl "Men du kan väl göra grejer innan och efter jobbet" visst kan jag det men jag är helt slut från topp till tå, ibland behöver vi ju handla lite så det får vi göra ibland innan jobbet, sen blir det laga middag och diska så jag är aldrig helt ledig.. Skulle behöva semester men har planerat att ha det i Juli så jag får bita ihop!

Nästa månad går Jenny på mammaledigt och det kommer bli fruktansvärt tråkigt, vi har så kul när vi jobbar, men så har vi ju Anna (Robins lillasyster) som har börjat jobba på jobbet.. Så himla kul att hon har fått jobb! Då får vi in en rolig iaf :)

Har ju en liten kisse som väcker en 8-9 på morgonen och då får man gå upp och ge henne mat och sen gosa, ibland somnar jag om och ibland går jag upp.. Burkar lägga mig och vila en stund innan jag ska jobba när jag jobbar kväll.. Om jag jobbar dag brukar jag vila en stund när jag kommer hem :P

Nu ska jag kika lite på tvn, börjar jobba om 3,5 timme så jag får greja lite här hemma..

Ha de gott!

Pussokram

Nyår, mm!

Hallå gott folk,
Har inte skrivit på ett tag, har jobbat som bara den och har haft annat att göra också ..
Hanna har varit hemma från Norge så jag har umgåts en del med henne, även Anna och Andreas har varit här litegrann :)

Igår var det nyårsafton, Hanna Stina och Alex var hemma hos oss, vi åt lite mat och hade trevligt :)

Idag har jag jobbat till 5 och sen åkte jag och köpte pizza till mig och älskling. Vid 7 orkade jag inte hålla ögonen öppna så jag sov en stund.. det var så skönt! Nu jobbar jag dom kommande 6-7 dagarna sen är jag ledig 1 dag och sen jobbar jag 7 ledig 1 o.s.v..
Imorgon åker Hanna hem :( så tråkigt! Hade jag fått bestämma hade hon aldrig fått åka tillbaka men tyvärr så bestämmer jag inte det :( :P

Ne nu ska jag kolla klart på Mr Bean - semester, så jävla rolig :D

Hoppas att alla får ett riktigt trevligt 2010, det hoppas jag på iaf..

Tjingtjong!

RSS 2.0