13 Mars

Ja då var vi redan inne i mitten av mars, det är sjukt! Det känns som att tiden och veckorna går jättefort men själva datumen som man längtar efter som t.ex. löningar och Kreta känns som en evighet bort.. Men egentligen är det inte alls långt kvar.. Har idag beställt två nya bikini från HM, en röd och en blå vilket ska bli väldigt spännande att prova när dom kommer då jag alltid brukar ha rosa eller svart bikini. Känns så tråkigt att alltid ha samma färger så nu vill jag prova på lite annat :)

Annars händer inte så mkt nytt, jobbar som vanligt och tränar för fullt.. Vill gå ner så mkt som möjligt innan Kreta, det går sakta men säkert.. Märker på byxorna som jag har på jobbet, dom har blivit vääldigt för stora :) Dom satt från början vääldigt tajt, men nu behöver jag t.om. ha en extraknapp knäppt och ändå är dom lite för stora :) Har även gått ner en storlek på skjortan som jag har på jobbet. Jag själv tycker inte det syns på mig att jag har blivit mindre men byxorna säger det så :)

Nu ska jag kolla på Glee och sen sova, ska upp och jobba imorgon och ska efter jobbet träna Zumba, sjuukt kul :)

Ha en bra vecka allihopa,

pussochkram skumbanan :)

Smått och gott!

Hej,

har inte skrivit på ett bra tag nu igen, har inte riktigt tid till det känner jag. Jag har ALLTID något att göra. Jobbar 5 dagar i veckan, tränar 4-5 dagar i veckan sen läser jag Matte A en gång i veckan resten av tiden ägnar jag åt mina vänner och familj. Försöker få lite tid över till att bara ta det lugnt men eftersom att jag är van vid att alltid ha något att göra så blir jag lätt rastlös. Skulle behöva rensa skåp och förråd här hemma och vårstäda så det står långt upp på våran måste göras lista.

Nu räknar vi ner dagarna till Kreta, endast 61 dagar kvar :D jag längtar så jag blir tokig. Jag har som vanligt resfeber vilket jag har haft sen vi bokade resan. Har börjat kolla på lite bikini och sommarkläder som vi behöver köpa. Har hittat 2 bikini på HMs hemsida som jag sitter och funderar på om jag ska klicka hem, kanske väntar tills det kommer ut i butik istället. Har gjort en lista på grejer som vi behöver ha med oss. Ååh va spännande!

Inatt drömde jag något väldigt underligt, jag skulle egentligen varit tvilling men min tvilling dog i magen för att jag tog all näring ifrån "honom". Jag har aldrig drömt om det förut och jag har inte pratat om detta på evigheter men inatt drömde jag om "honom", jag kallar honom för "honom" för att läkarna säger att det oftast är en pojke som dör när sånthär händer och det var en pojke i min dröm. Iaf, jag drömde att jag skulle åka till Ritz och köpa rosa kakor till älskling som han tycker så mkt om, när jag kommer dit är det en läkarmottagning helst plötsligt och läkaren börja prata om från ingenstans att min tvillingbror finns och han bor hos en annan familj, läkaren visade mig en bild på "honom" på datorn och jag blev rädd och titta bort. Kommer inte ihåg hur han såg ut men det är väldigt läskigt när man drömmer om sånthär tycker jag.
Något som också är väääldigt creepy är att när mamma fick detta missfallet och "han" dog sa läkarna att dom skulle in och skrapa mamma för det fanns inget liv kvar, pappa var enveten som bara den och fick tillslut sin vilja igenom att göra ett ultraljud för att kolla så det inte fanns något liv kvar, men så rätt han hade, där fanns jag. Gången innan mig fick mamma även då ett missfall, pappa sa ingenting om att göra något ultraljud då men den gången jag låg i magen gjorde han det, tänk om han inte hade tjatat den gången då hade jag inte funnits idag.
Ibland tänker jag på detta och det skrämmer mig nått så fruktansvärt.

Nu till något annat,
idag jobba jag 11-17, efter jobbet åkte vi och träna, körde 1 timma body pump och 30 min core, jag säger då det, har jag inte träningsvärk imorgon är jag grymt bra tränad :P efter träningen åkte vi och storhandlade. Skönt att ha det gjort.
Imorgon blir det jobb 11-17, efter jobbet blir det hem snabbt, duscha och göra mig iordning för jag och älskling ska på After Work på Olearys med Kicki och hennes kille, efter det blir det bio "min låtsas fru". Ska bli väldigt kul :)

Nu ska jag nog hoppa i säng, är väldigt trött.
Har ni några lite annorlunda? Skriv till mig och berätta, skulle vara jätteroligt, känns som att jag är den ända och det är skrämmande :( .

Ha det bra,

Puss och kram leverpastej!


Mitt liv <3

RSS 2.0