Lite allt möjligt

Jag är sååå himla nervös inför torsdag. Ska göra gastroskopin då i vaket tillstånd. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra, men om det inte skulle göra det så skulle jag bli nersövd men dom vill ju helst inte det. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att slippa det. Själva undersökningen tar ca 5-7 min om jag fattade det rätt. Får försöka stå ut. Jag har varit med om det mesta nu känner jag så jag ska förhoppningsvis klara detta.

Min höft har fortfarande inte blivit bättre, går hos sjukgymnasten 1-2 ggr i veckan, hoppas på förbättring snart.
Ska dit imorgon men skulle tydligen cykla 30 minuter innan också, var och träna idag med storasyster en stund, ville inte köra för hårt, cykla som uppvärmning och körde bara armar. Vågar inte riktigt med benen.

På onsdag kommer Hanna hem från Norge i några dagar, det ska bli såå himla kul.. Har inte träffat henne sen jag och Stina var och hälsa på henne i början av Juli. Så nu var det på tiden att hon kommer hem :)

Nu är jag ledig i 4 dagar, har lite planerat som ni kan läsa ovan, ska försöka greja lite här hemma, rensa lite och få ordning i skåp mm.

Kan höra hur sängen ropar på mig så nu ska jag sova.

Föressten så var det grymt kul i Ullared, var där i 8 timmar med Anna och älskling.. Var förbi Ikea på vägen hem också.. en riktigt lyckad dag iaf, handla massa nya kläder och en del smått och gott..

Good night sweethearts :)


<3

Min höft :(

Min höft gör ont :( Var hos sjukgymnasten imorse och gjorde det jag brukar, ska väl snart lära mig att sträcka ut muskeln och det kommer nog göra grymt ont :/ Måste även köpa nya skor till jobbet och det kommer kosta skjortan!! Men men vad ska man göra, jag måste ju!

Idag har jag sovit typ hela dagen känns det som, gick upp vid 9 imorse och var hemma vid 11 efter sjukgymnasten, gick direkt och la mig och vakna vid 2 tiden. Nu har älskling skalat potatis till mig så dom håller på att koka, till de blir det fiskbullar i dillsås och lingonsylt, Mums!!

Dags att jobba snart igen, skönt att jag är ledig i helgen iaf och på lördag blir det ULLARED :D jag är så glaaad!
Det behövs lite lycka här hemma just nu som jag mår, ont hela jävla tiden och så börjar jag bli nervös för gastroskopin som jag ska göra vaken den 16:e september. Men det är skönt att ha nått att se framemot, det behövs!

Ne nu ska jag värma fiskbullarna här, vi hörs!

RSS 2.0