Dop, jul mm

Har inte haft tid att skriva på länge, jobbar typ jämt sen när jag väl är ledig har jag annat att göra..

Nu har julafton varit, fick jättefina julklappar :)
Pengar, one tree hill boxen säsong 6, säsong 5 av Lost, prydnadskudde, handdukar, lykta, skålar, gardiner, mm :) Jättenööjd är jag :) Älskling fick en tröja och ett armband av mig :)

Den 19:e var vi på Dop, då döptes lilla Patrik som jag är fadder till <3 lägger in lite bilder från det :)

Idag har jag jobbat mellan 11-17, var väldigt lugnt, städa en del och så.. Imorgon ska jag jobba dag med Jenny Benny, den tjockisen ska ju ha barn om 3 måndader så hon går på mammaledigt snart :( Kommer bli tomt!
Tur att jag kunde fixa in Robins lillasyster Anna så hon kunde börja jobba på jobbet :) Kommer bli så kul när vi jobbar :)
Christer, min chef har legat inne på sjukhuset i typ 2 veckor så vi har haft lite problem på jobbet, men vi har löst det ändå :) Nu är han iaf hemma och kryar på sig :) hoppas han kommer tillbaka snart!
På nyår blir det party party :) Jobbar dock dagen efter, men men ..

Här kommer lite bilder från jul + dopet.. tjingeling!








Färgat håret!

Nu har jag färgat håret, bleb färg över till min sötnos också :) Har inte fönat håret men det blev nog finfint :)

Har inte hunnit skriva någonting på ett tag, har jobbat som en galning det sista så jag har inte orkat, min chef är fof sjuk så vi har hjälpts åt en del på jobbet att få ihop schemat och jag har varit den ända på jobbet som skulle varit ledig av oss som jobbar mkt så jag ställde upp, har kört ett 9 dagars pass nu och det har jag gjort typ 1 gång förut så jag är väldigt trött nu.. Nu är jag ledig imorgon förutom att jag ska ha Albin sista gången imorgon sen kör jag 5- dagars pass..
Jag har fixat jobb till Anna också så nu på tors-fre och mån-tis jobbar hon med mig och Jenny :D så kul så :D

Pratar med hanna genom videosamtal på msn, brukar ha lite småstunder ibland :)
Hon kommer nog hem på söndag, ååh vad jag längtar!! På måndag ska vi åka till Gbg innan jobbet och kika lite!
Hanna är lite efter i julklappshandeln så jag får hjälpa henne lite :)
Själva är jag och älskling typ färdiga med julklapparna, vi har två kvar att köpa till men vi vet vad vi ska köpa, ska köpa det lite längre fram :)

Ja så imorgon då ska jag ha Albin sen vet jag inte om jag ska umgås lite med Anna, får se vad som händer och sker :)

Vi ses!

Jobb jobb jobb.....

Jahapp där var dom 3 lediga dagarna åt skogen,
Christer har åkt på en blodpropp i benet och måste opereras och jag är den ända som är ledig så jag får ställa upp, skönt iaf att det är dagtid :P I onsdags ringde dom typ en stund innan 12 så då fick jag hoppa in och sen fråga dom igår om jag kunde jobba idag då så det fick jag göra fast bara till kl 3 för jag skulle ha Albin kl 3.. Sen sa Maggan idag när hon kom till jobbet att Christer skulle opereras så Pierre fick ta in någon imorgon så jag sa att jag kommer.. 9-17 imorgon, kommer varor, jag är nog den enda i världen som tycker det är kul att bära in varor och sånt :D as kul!

Iaf idag var det näst sista gången jag hade Albin, vi baka pepparkakor och spela Buzz.. sen påvägen hem försökte vi ringa till rixfm för att önska en låt när vi väl var hemma hos Albin så svara dom det var Albin som prata, dom fråga vad han hette och vart han var ifrån så jag hjälpte han lite, han vann veckans rixcd och han blev så himla glad, han hoppa och skrek och krama mig sen spela dom upp det i radion och det var ju också skit kul tyckte han :) Så nu väntar vi på att få hem skivan så han kan få den.. På tisdag ska jag ev. kolla på hans luciafirande om jag inte måste jobba och på måndag ska jag se Jennifers luciafirande om jag inte måste jobba då..

Nu har jag sett på Paradise Hotel, så jäkla kul, blåsta idioter allihopa, haha

Nu känner jag en svag doft av kattbajs, yak! Får skynda att ta bort det innan det sprider sig!!

Ha de gottans!

Wiiiie..

Imorgon blir det Ullared ;D så himla kul! Jag,Robin,Marie,Helena och Marie Z..
Ska bli så himla kul, känner hur resfebern smyger sig fram!
Får gå upp vid 5, ska platta håret, fixa mackor eftersom varken jag eller älskling kan äta så tidigt på morgonen, tanka och sen hämta upp hela gänget :)

Idag har jag jobbat 9-17, åkte hem till Conny en sväng och sen hem till mamma och pappa och bytte bil, min bil är lite väl för liten för att åka med till Ullared, får inte i så mkt i bagagen.. :P

Ne nu börjar Idol igen, måste se de, Calle åker ut jag vet det!!

Byebye

Ullared?

Blir nog Ullared på lördag, jag,Robin och Marie vad jag vet än så länge.. hoppas på att få med någon mer så blir inte det så himla dyrt med bensinen..

Idag har jag varit ledig, hur underbart som helst.. Har storhandlat, Anna och Andreas var här en stund, var hemma hos mammsen och pappsen och kolla på Desperate Hpusewives som mamma hade spelat in åt mig <3

Imorgon är det dags för jobb igen, 17-2230 och sen på fredag jobbar jag dag 9-17 tror jag, kommer varor då så då får vi se om inte Christer hjälper till.. får kolla på det imorgon..

På söndag ska jag nog baka lussekatter :) Muums!! Är ledig hela helgen så jag ska passa på att baka och städa och åka till Ullared :D Kulkul!!

Ne nu ska jag gå och lägga mig, är jättetrött.. får se om jag får med mig älskling, han ska ju upp till skolan imorgon men han är helt inne i det jävla spelet Uncharted 2 (?)..

Natti natti gott folk!

RSS 2.0