Bellavecka!

Ja då var vi barnvakt här hemma till lilla Bellis (Robins brorsdotter). Hämta henne i lördags em och hon stannar ända till söndag em :) Dock jobbar jag 6 dagar av dessa men älskling tar hand om henne medans jag jobbar. Han är såå duktig :) Hennes föräldrar har åkt till Turkiet en vecka och gottar sig lite.

Kan ju säga att det är väldigt krävande att ha ett litet barn hemma, eller litet och litet, hon är ju 2,5 år men hon har så mkt energi och vill inte alltid sitta still. Älskling har varit ute och lekt med henne en del så hon får leka av sig. Hon somnar ca 10 på kvällen och vaknar 10 på morgonen vilket är väldigt bra då vi är morgontrötta här :) Har två katter här hemma som är väldigt trötta på henne då hon är väldigt elak mot dom, drar dom i svansen och har sig! Men dom står nog ut några dagar till :)

Jag har ju som sagt börjat jobba heltid igen nu efter 3 veckors härlig semester :) Dom två dagarna på Ramsvik var väldigt mysiga :) Men iaf, jobbar heltid och det har gått bra än så länge, har dock fruktansvärt ont när jag kommer hem från jobbet och vill bara sova men det går inte nu när Bella är här. Mina axlar och nacke värker och även mina fötter och rygg. På morgonen när jag vaknar har jag kramp i hela ryggraden och det gör så ont så man bara vill gråta. Nu jobbar jag imorgon också sen är jag ledig i helgen. På lördag ska jag och Bella leka med min chef och hennes unge och på söndag blir det kalas för Emma (Robins syster) som fyller 18 år.

Nu har jag även bestämt mig för att jag måste sluta äta godis, jag äter godis varje dag och jag är så trött på att känna mig tjock och ful så jag måste sluta! Jag vet inte hur detta ska gå men jag måste.

Så fort Bella har somnat ska jag lägga mig i soffan och titta på True Talant och bara ta det lugnt.

Vi hörs, ha de!


Ramsvik snart :)

Ja då har det snart gått två veckor av min semester, det betyder att det är dags för Ramsvik snart :)
Onsdag 17- Fredag 19:e hyr vi stuga, längtar verkligen :)

Annars på semestern har vi varit på liseberg, var där i lördags och det var hur kul som helst. Det var nästan perfekt väder, det kunde varit lite mer sol men jag ska inte klaga, det regna ju inte :) Vi fick åka med älsklings morbror i Datebussen då dom skulle spela där senare på kvällen.
Jag åkte den nya atmosfär, jag kan säga att jag ALDRIG gör det igen.. jag bara längtade tills jag var nere igen, helvete va högt det var! Åkte även flumride, vi var fem pers, jag var så blöt att jag kunde hälla ut vatten ur mina skor.. hur kul som helst :)
Det blev en lång dag, vi var där runt 1 tiden och åkte hem vid 12-halv 1.

Ne nu ska jag göra frukost.
Ha en bra dag.

RSS 2.0