Imorgon <3

God kväll,

som vanligt fullt upp.. jobbajobbajobba, tror att minst 2/3 delar av mitt liv jobbar jag.. jävligt tråkigt men vad ska man göra? Man lever ju för att jobba :/

I veckan har jag då jobbat, sen tränat som vanligt Zumba men även step.. känner att jag verkligen kommit igång med träningen och det är jätteroligt.. Får träna lite gym också och inte bara gruppträning, får ju utnyttja hela kortet då jag betalar 299 i månaden.. Har bokat in mig på zumba, step och s-core nästa vecka.. denna veckan hinner jag inte med någon mer träning..

Nu till rubriken "imorgon", jag och älskling firar 7 år och förlovade 3 år imorgon.. Jobbar 2 timmar med Albin imorgon, men sen blir det nog en tripp till Göteborg med biomys och någon mysig restaurang kanske :) Så mysigt så!
Ganska sjukt att vi varit ihop i 7 år.. vi var verkligen unga, 13 och 14. Älskar honom fortfarande <3
Föralltid jag och han..<3

På lördag är det crusing och då jobbar jag för första gången kväll/natt.. det ska bli såå himla roligt.. jag var nog den ända frivilliga :P Har tjatat varje år att jag vill jobba och nu när Christer är borta så får jag hoppa in :D Jobbar 18- ca 05-06.. jag är nervös faktiskt :/ tänk om jag blir för trött eller nått.. hjälp! Hoppas det kommer gå bra.. Kommer få ta det lugnt hela dagen.. :P

Ne ska ta och myspysa med min älskling, funderar på att göra varma mackor, så får det nog bli, yaam!

Ha de gott, gott folk :D

Träning och så :)

Hallå hallå,
har vart full rulle hela veckan som vanligt, jag har nog aldrig en dag oplanerad..
I måndags jobba jag sen efter det så passa jag Bella, i tisdags jobba jag sen åkte jag till Sportlife och träna Zumba med Stina, det var skit roligt :D, i onsdags jobba jag och sen träna jag igen fast körde bodystep även då med Stina, snacka om att jag har träningsverk fortfarande efter bodystepen :P, i torsdags handla vi och tvätta och så och sen jobba jag kväll och idag har jag jobbat och sen varit på överby en sväng..

Nu till något mycket och då menar jag mycket ovanligt, jag är ledig inte 1, inte 2, inte 3, utan 4 dagar på raken :) det ska bli så himla skönt, kommer inte ihåg när jag var ledig så länge sist.. Har för en gångs skull inte jättemkt planerat, ska på kalas en stund imorgon då min lillasyster fyller 18 på tisdag, på söndag ska jag träna och även på mån och tis blir det träning.. Funderar på om jag ska baka nått kul imorgon, kanske ska prova på något bröd eller kanske bullar. Får se vad det blir.. Jo sen på måndag innan träningen ska jag ha Albin också :) Var och bada med honom, älsk och Jonathan förra veckan, var kul :) Nu blir det väl bowling på Buddys :P Det är ju det bästa han vet :)

Älsk håller på att spela nått tråkigt skateboardsspel på sitt älskade Ps3, får se om jag kan få bort honom därifrån och se en film och mysa med mig. Blir nog inte lätt :P
Bara 14 dagar kvar idag till min och älsks 7-årsdag :)

Ha de gottans.

Tjingtjong!




Ojoj!

Nämen oj, har det redan gått 3 veckor sen jag skrev sist :S Jag har verkligen haft fullt upp nu det sista..
Har kört 10-dagars pass så jag har inte riktigt hunnit heller.. Är ledig i helgen förutom att jag har hjälpt David och Elina att flytta.. har passat Bella en stund idag också :) Underbara unge!!
Man blir inte alls ännu mer barnkär :P

På måndag ska jag klippa mig, min lugg är grymt lång just nu.. ska även passa på att ta topparna också.. Ska nog ta och sola också när jag ändå är i stan, måste bli lite schnygge nu till sommaren :) Synd bara att man har mage och lår o.s.v. som man kunde blivit av med om man hade ork att träna :/ Orkar aldrig efter man har jobbat och när man väl är sugen då har man massa annat för sig eller så är man sjuk.. så typiskt! Jaja

Nu ska jag nog ta och kolla på nått roligt och sen sova.. börjar bli trött.. vakna väl vid typ 9 eller nått imorse, har ju gått upp kvart över 9 hela denna veckan och såklart när man inte behöver gå upp så tidigt så kan man inte sova, så jäävla irriterande!!

Grattis till världens bästa farmor som fyller år idag <3

Tjingeling

RSS 2.0