Ännu mera problem :(

Ja det är fanemej alltid något! Har man inte ont någonstans så har man dåligt med pengar eller så mår någon annan dåligt..

Problem 1:
Nu är morfar dålig, fast det har han varit länge men nu är det inte så bra alls faktiskt med han.. Hans fru har lämnat honom med ett stort hus och en katt och han kan knappt ta hand om sig själv.. Mamma och pappa får åka dit flera gånger i veckan och hjälpa honom att handla och så.. Stackarn han är ju 80 år.. När han var runt 30 år sa läkaren till honom att han skulle leva tills han var 50 max, men han lever fortfarande.. Så fel dom har ibland..
Aja, han börjar ju bli gammal så, vi får hjälpa honom så länge han lever.. Synd bara att han bor i Alingsås bara, hoppas han flyttar hit och säljer huset..

Problem 2:
Igår natt åkte jag och pappa till akuten, jag hade så fruktansvärt ont i magen, i mellangärdet kan man säga, satt faktiskt bara i 2 timmar och 45 minuter, det är nog rekord kort tid för mig och pappa, så många gånger som vi suttit där, vi brukade sitta i 4-7 timmar.. Var där vid halv 1 och var hemma vid halv 4.. Som vanligt så tar dom massa prover som såg bra ut som alltid, sen stoppa doktorn upp ett ****** i **** som dom alltid också brukar göra och allt såg bra ut där inne också.. Ursäkta min ärlighet :P
Doktorn kom iaf fram till att han trodde att det var magkatarr och fick Omeprazol 20 mg som jag ska äta 4 st om dagen, förut åt jag en om dagen.. Han frågade även om jag gjort gastroskopi (?) förut och det gjorde jag föra flera år sen.. Han tyckte jag skulle göra det snart igen och jag gör det bara om jag får vara nersövd.. Så vi får se om han kunde ordna det, det skulle vara superbra isåfall.. Iaf ska på återbesök om två veckor igen och se hur det har gått, jag känner faktiskt lite skillnad idag, mår fof illa och har fof lite ont men kan säga att det är bättre än igår iaf.. Nu ska jag försöka hålla mig till lite snällare mat, absolut inte dricka juice..

Problem 3:
Var iväg hos Elina förut en sväng, när jag varit där en stund ringer älskling mig och säger att Kurre hoppar runt med ett ben i luften.. Han hade legat och sovit en stund så jag tänkte att tassen kanske sov på han och det var därför han skrutta runt så.. Men efter en stund ringde han igen så jag fick åka hem för han fortsatte att skutta runt.. Han försöker gå på tassen och vill gärna leka, han äter och dricker som vanligt, han pep litegrann när han krafsa i lådan.. Vi tror att han har stukat tassen när han hoppat ner från sängen när han har sovit.. Jag hoppas så innerligt att det är bättre imorgon för jag vet att antingen kommer det kosta skjortan eller så får han bli avlivad..
Och det vill vi verkligen inte.. Han är värd varenda krona min lilla pissekatt <3

Problem nr 4:

Älskling får inte tag på en Iphone 4, hans liv är katastrof just nu! :P

Ne ska ta och lägga mig här och titta på tv.. är trött igen.. ska nog ta en yoghurt så min mage blir lugn..

Sov gott, natti natti!


Myspys <3

Bingolotto

Idag spela jag och älskling bingolotto, vem vann inte en ny lott och 50 kr om inte lilla jag :) Älsk vann ingenting, jag köpte 4 lotter, dom kosta ju bara 25 kr st så..
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag börjar jobba igen, det ska bli skönt faktiskt, blir lite uttråkad av att bara sitta hemma.. Men det har allt varit en välbehövlig semester kan jag säga.. Underbart!
Snart är det bara 1 år kvar till semestern :P haha

Imorgon ska jag, Anna och Elina åka till överby och kika på lite kläder och så, ska faktiskt unna mig litegrann :) Ska bli kuligt!
På onsdag ska jag spela bilbingo igen, så jäävla kul :D
Inget planerat tors-sön får se vad som händer..

Ne ska ta och kika vidare här lite grann..
Tjing



Sötaste,mysigaste Kurre :)

Kurre :)

Våran nya familjemedlem ska heta Kurre, han kurrar så fort man pratar med han så det passar in så bra på honom :) Lilla sötnos.. Gumman vill väl helst döda honom men det sätter vi stopp för..Han ska allt få leva många år med oss. :)
Idag har jag och älsk varit på Innovatum och åkt Linbanan, har tjatat om det länge att jag vill göra det så nu fick jag äntligen det gjort, jag tyckte nästan bara det var läskigt, fan vilket tråkigt område det är där borta, bara industri..
Annars idag var jag och älsk och kolla efter en väska till mig men hitta ingen som föll mig i smaken.. Efter det åkte vi hem till Marie (Älsks mamma) och såklart så märker vi när vi kommit hem att jag glömt min plånbok där så imorgon blir det ännu en sväng till vbg.
Har en del grejer jag måste göra imorgon, köpa avmaskningsmedel till katterna,framkalla kort som jag ska ha i mina ramar som jag ska ha på hyllan som ska sitta på väggen ovanför soffan:), kolla efter nya krukor då Gumman förstörde den ena i storarummet, lämna in papper till vårdcentralen vid Innovatum, vill inte gå kvar på Granngården, när dom t.o.m. sätter in tolkar då går det för långt känner jag.. Och jag ska även ringa och försäkra lilla Kurre imorgon så han får den bästa försäkringen precis som Gumman :)
Får åka på jakt efter en ny väska i stan, inte för att dom har speciellt mkt där men på Överby har man kollat typ 100 ggr..

Nu tänkte jag kolla på en film.. "Det perfekta livet" heter den, får se om den är något att ha..
Ha de gott,
tjingelingan!


Tänk på vad ni har innan det är försent! <3

Ny familjemedlem :)

Nu har våran familjemedlem kommit till oss :) Har fof inte kommit på något namn, funderar hela tiden men känner inte att det riktigt passar honom, har varit lite inne på Sixten och Grimse men inget som passar min man :P
Får se vad vi kommer fram till, måste komma på snart så vi kan försäkra honom.. Våra katter är värda den bästa försäkringen man kan ha :)
Kan ju säga att vi har en katt här som är pissesur, hoppas att dom vänjer sig snart, lillen (som han kallas tills vi kommit på ett namn) tycker det är jättekul och vill busa men inte Gumman, hon ska bara vara elak. Aja de löser sig nog :)

Här kommer lite bilder på lillen :)






20 redan!

Jösses, det är redan den 20:e Juli.. Tiden går verkligen fortare och fortare.. Nu är det ca 2 veckor kvar av min semester, har inte gjort något speciellt mer än att jag var hos Hanna i början av månaden.. Har varit iväg och fiskat med mamma och pappa, lillasyster och hennes kille för några dagar sen iof. Annars har vi inte gjort nått speciellt.. Prata på att åka till Liseberg på onsdag men jag vet inte hur det blir med det.. Vill så gärna åka till Ullared! Men jag måste ju betala tillbaka på skatten så det får gå före.. Får ta det lite längre fram..

Imorse vakna jag vid 8 och kunde inte somna om.. Gick upp och la mig i soffan och kolla på tv.. Nu har jag slängt in lite tvätt i tvättstugan.. har även diskat, ska ta och rensa lite i skåp och garderober tänkte jag.. Vet inte om vi ska ta och åka till Göteborg eller hur vi ska göra..
Annars idag kommer våran nya kisse till oss :) Har fof inte kommit på något namn till lillen, har ni förslag så skriv gärna :)

Ne ska ta och sätta igång här..
som man säger i Norge
Haaaa deeeeee :P

Jag älskar min man Robin Larsen <3

Dumma förkylning :(

Har fortfarande världens förkylning som inte vill ge sig :( Jag är sååå grymt sugen på att träna så jag funderar på att åka och träna ändå! Blir dum i huvudet snart, det är som alltid när man väl kommer in i träning, då ska man gå och bli sjuk så man kommer ur det igen, Gud vill inte att jag ska gå ner i vikt..

Iaf idag tror jag att jag ska ta mig lite tid till att baka.. Har inte bestämt mig om det blir bullar eller bröd än.. får se.

Ne, ska ta och hoppa in i duschen och sen åka iväg och handla lite kanske.

Tjingeling.

Lite bilder från resan till Hanna :)







Syskonbarn <3

Älskar mina syskonbarn!
Jennifer <3 Patrik


Härlig dag :)

Gud vad underbart det är att bara göra som man vill, inte behöva planera hela dagen för att jag ska jobba.. Idag har jag tvättat och grejat här hemma på morgonen sen åkte jag och älskling iväg till överby och kika lite, fick med mig en tröja och hårfärg hem. Får väl färga håret imorgon kväll eller på söndag. Iaf efter trippen till överby åkte jag hem till Elina, tog en promenad med henne och barnen till stan för att leta efter en bikini överdel. Det tog en bra stund innan Elina bestämde sig för vilken hon skulle ha. Vi gick hem och sen åkte vi till Maxi och handla lite grejer att grilla, blev korv med bröd bara iof, riktigt gott :) Hämtade älskling så han var också med och grilla. När vi hade käkat gick vi in och satt och tjötade lite och innan vi skulle gå hem så var det som alltid, lilla Bella grät och grät och jag kunde inte med att lämna henne idag, nu ligger hon så gott och sover i sängen, ska strax ta och lägga mig bredvid henne och goosa. Så härligt när hon är här, så mysigt på morgonen när man vaknar och ser att hon ligger där bredvid en, även om det inte är änns egna barn så tycker man ju verkligen om henne :)

Imorgon ska jag, älsk, Elina, Bella och Jennifer åka och bada, vart har vi inte riktigt bestämt än får se vart vi hamnar :P Ska bli kul med årets FÖRSTA dopp, dock vääldigt sent men men :P

Min jävla förkylning släpper inte heller, har varit förkyld i två veckor snart! Doktorn säger som vanligt bara: det är inget vi kan göra åt, det hjälper inte med pencillin mot bakterier.

Ne nu ska jag ta och se på "What happens in Vegas" som går på Canal+Series har sett den måånga gånger men den är så rolig :)

Nattinatti.

Härlig bild på Bella full med kalaspuffar :)

Utslagen Bella :)

Hemma från Hanna!

Ja då var man hemma från Hanna och Kristiansand. Har varit där mån-tors (idag). Det var en riktigt jobbig bilresa, det gick allt bra så men det var så jobbigt. Det tog 7 timmar dit och 7-8 timmar hem. Ska aldrig mer gnälla på att det är långt till Göteborg :P T.o.m. Ullared är nära.. haha
På ditvägen körde Stina typ hela vägen för jag var så trött eftersom jag gick upp kl 6 och somna typ vid 3 tiden, och på hemvägen körde vi typ lika mkt. Så nu är jag ganska trött. Men ska ta och kika på nått avsnitt av Lost innan jag lägger mig i min säng bredvid min man! Så skönt att vara hemma!!

Det har bara gått 3 dagar av min semester, 4 snart.. häääärligt värre :D

Tjingtjong!



Semester :D

Idag börjar min semester, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!
Fast egentligen ska den börja imorgon men jag bytte bort min dag med Nisse idag eftersom att jag och Stina åker till Hanna tidigt imorgonbitti. Sen har jag varit sjuk mina två sista dagar jag skulle jobba innan semestern så jag har haft semester sen några dagar tillbaka ändå kan man säga :)
Härligt värre, men det är ju så typiskt att jag skulle bli förkyld nu, hade gärna jobbat dom två sista dagarna så man kände att man kämpa ända in i det sista.. men men vad ska man göra? Börjar gå åt bättringshållet iallafall och det är ju skönt de.

Imorgon då iaf åker jag och Stina till Norge och Kristiansand och hälsar på Hanna i några dagar. Kommer sakna Robin och Gumman så fruktansvärt mycket. Har aldrig varit borta ifrån dom mer än 1 dag. Jag och älskling har varit ifrån varandra 3 dagar som längst på 7 år, det blir det ju nu också iof, men det var flera flera år sen. Har inte sovit utan honom på evigheter, hoppas verkligen detta kommer gå bra nu. Idag ska jag packa färdigt det sista jag ska ha med mig imorgon, sen handla lite så älskling har mat hemma medans jag är borta.
Ni får kika efter honom lite åt mig :)

Nu håller jag på att tvätta lite kläder så jag får med mig det jag ska ha. Som vanligt när man packar något så packar man så sjukt mkt så det blir fööör mkt istället. Aja bättre med för mkt än för lite :P

I måndags kastrera vi Gumman, vi öronmärkte henne, vaccinera henne och klippte hennes klor också. Lika bra att göra allt på en gång. Nu går hon runt med en tratt på huvudet stackarn och ser ut som en parabol. Hon har lugnat sig med lekandet men är så himla mkt gosigare nu. Första dagen då hon kom hem sprang hon ut ur buren direkt när Robin öppna den, hon var helt groggy men skulle ändå busa och leka, det var väl då som smärtstillandet satt i så nu när det är borta så är hon lugnare. Får hjälpa henne att klia henne då och då, hon njuter som attan då :)
Om 4-5 veckor kommer en ny kissekatt till våran familj. Vill så gärna att Gumman ska ha en vän och så blir det inte lika jobbigt att lämna henne ensam. Har inte kommit på nått namn till lillen än, en kille blir det iaf så har ni några tips så skriv gärna :)

Ne nu ska jag hämta tvätten.

Tjingeling.


Mina älsklingar <3

RSS 2.0