Kreta!

Jag kan verkligen inte fatta det, jag och älskling har beställt en resa till Kreta den 7:e maj! Fyfan va roligt! Så fort vi får in pengar ska vi betala den så det är gjort. Inga undanflykter, Kreta här kommer vi! Wiiiiie.
Jag är redan grymt nervös, har aldrig flygit förut och har aldrig varit utomlands, desamma med älskling.
Det känns så skönt att ha något att se fram emot. :)
Jag och älskling har kommit igång med träningen väldigt bra nu, tränar minst 4 ggr i veckan. Jag har börjat sola också så man ser lite fräschare ut :)
Drömde inatt att vi åkte utomlands och när vi kom hem var jag jättevit, jag var jättearg och besviken för det är mkt det som gör själva resan enligt mig :P
Glömde säga att vi ska åka med Robins kusin och hans tjej, sen fråga jag Hanna också om hon ville följa med och hon skulle kika på det, grymt kul :)

Nu blir det en del att planera, älskling ska komma igång med körkortet också och har lovat oss nu att han ska ha det INNAN 1 juli, det har vi tummat på :) Måste även köpa lite nya grejer som bikini och shorts och lite sånt. Måste göra ett pass för det har vi inget nån av oss :) åååh jag är så spänd, det ska bli sååå kul men är grymt nervös för flygningen, får la ta några rackare så man slipper vara rädd :P
Tur att det bara tar några timmar att flyga :) Vi ska bo i någon slags lägenhet så vi ska ta med oss lite smått så vi kan laga lite mat där men vi ska ju även ut och äta också :)

Ne nu ska jag hoppa i säng, är supertrött!

Godnatt
Världens bästa mig och Hanna :) <3


Längtar!

Hallå där,

nu börjar jag längta efter sommar och sol, är trött på kalla vintern, min kropp gör ännu ondare när det är kallt :(
Jag och älskling har börjat spara till en resa som vi tänkt att göra snart.. dock har vi inte bestämt vart ännu men det ska bli gott att komma iväg..

Har som vanligt jobbat 8 dagar på raken och är nu ledig två dagar.. Dom har jag fullbokade också så jag har ingen lugn stund.. Det är väl onödigt :P Ska passa på att träffa lite folk som jag inte träffat på länge som jag saknar sååå mycket.. Ska även passa på att byta lite lampor på bilen och fixa rutan som är paj :(

Idag ska jag ner till stan och fixa min andra chefs julklapp, han har varit bortrest och har nyss kommit hem så nu ska han få sin också.. Ska även träna idag, jag och älsk har kommit igång med träningen igen och det känns jätteskönt.. Det är riktigt kul faktiskt, väntar bara på att bli förkyld som vanligt när man väl kommit igång och får avbryta alltihopa.. Tar det väldigt lugnt med benen eftersom jag fortfarande har ont.. har gjort min sista gång hos sjukgymnasten så nu ska jag vänta 1 månad så ska det vara bra sen säger hon.. Det är bara att hoppas på det bästa!

Nej nu ska vi äta frukost och komma igång här med dagen..
Ha en bra dag allihopa!


Älskade lillasyster <3

Januari 2011

Januari 2011

Va konstigt det känns att skriva 2011 :) Men hoppas på att året blir bra. För mig känns det som att det inte kommer bli så bra p.g.a. min värk. Jag har ju från början ont i magen som jag har haft i många år, som ni redan vet har jag även fått problem med mina höfter som jag har haft några månader tillbaka. Och eftersom det tydligen inte räcker med dessa två problem så har jag även börjat få värk på många fler ställen. Min mamma har något som kallas för "Fibromyalgi" (http://www.fibromyalgi.nu/fms_symptom.asp) <-- här kan ni läsa lite om det, och det fick min mamma i min ålder så därför misstänker vi nu att jag också fått detta. Har ringt och beställt tid idag till vårdcentralen för att prata om detta. Om jag har förstått detta rätt finns det inte så mycket man kan göra åt detta, kommer väl förmodligen gå i pension tidigt vilket jag nog inte kommer kunna acceptera men det är inget som jag kan säga kommer hända.

Nu till något annat:
Det har varit jul och nyår. Julafton var väldigt stressigt men också väldigt mysigt. Underbart med all fin snö! :)
Började dagen med att göra oss iordning såklart, åkte sen och hämta David och Bella och begav oss sen till Vänersborg och Robins mamma. Åt lite mat, bytte julklappar och jag lekte tomte :) Enligt mig själv var jag den bästa tomten någonsin men enligt dom andra var jag en A-lagare ifrån stan :P
Efter det åkte jag hem till storasyster där min fiiina familj var iår. Åt mat och bytte julklappar och hade mysigt! :)
Vid 6 tiden åkte jag tillbaka till Vänersborg och hämta älskling, David och Bella och åkte sedan hem till Robins pappa och hälsade på en sväng. Lämnade lite mat och julklappar till honom och sen vid kl 9 var vi hemma.
Vi plocka upp våra julklappar vi fått och plocka iordning lite och sedan tog vi det bara lugnt. En väldigt mysig och lyckad dag.

Nyårsafton spendera vi hemma hos pappa som numera bor i Skoftebyn. Pappa,mamma,Sandra,Storken,Towe, jag och älskling åt mat och hade de mysigt. Jag drack en halv cider men kunde inte dricka mer för jag hade så himla ont i magen så för mig var det en nykter nyårsafton, jag kunde t.o.m köra bil hem. Måste ju iof sig inte supa sig knack bara för att det är nyårsafton heller. Efter 12 slaget åkte vi hem och somna nästan direkt. En mysig nyårsafton tycker jag :)

Nu ska jag ta och hoppa i säng här strax. Ska med mamma imorgon till morfar.

Natti natti!



Jag och min fina syskonbarn <3

RSS 2.0