November?, Redan?

Hallå, vart tog Oktober vägen? Löjligt!!
På söndag är det en vecka kvar till min födelsedag, alltså jag längtar väl inte så egentligen till att jag fyller, det är mer det att det kommer hem lite folk och det är alltid så himla roligt :) Vi blir en del här hemma :)
Bjuds på smörgåstårta, vanlig tårta och kakor.

Har varit en del jobb nu det sista, förra veckan körde jag lör-fre sen ledig två denna veckan körde jag mån-fre och nu är jag ledig 4 härliga dagar. Har en del inplanerat. Idag ska jag åka till Ikea med mina systrar och min systers två barn och det ska bli grymt roligt. En riktig dag med familjen <3
Imorgon åker jag med lillasyster, hennes kille ev. älskling och Elina till Ullared och det ser jag också verkligen fram emot, ska bli så himla kul. Jag känner att jag mår så bra när jag har nått att se framemot. :)

I torsdags var jag och klippte mig, blev lugg igen, känner att det blir lite mer liv i håret än när jag har den tråkiga sneluggen. Känns bra iaf.

Sen så har jag frågat snälla Martina om hon kan fixa nått fint till min blogg, börjar se så tråkigt ut med denna :)
(Martinas blogg finns på vänster sida)

Börjar känna mig lite trött, vakna kl 7 imorse av att katterna dampa loss, hade egentligen tänkt att gå upp runt kvart över 9 och göra mig iordning men kunde inte sova så jag gick upp och la mig i soffan och kolla på tv. Sen blev det tråkigt så jag gick upp igen och platta håret. Så nu sitter jag här klar att åka, ska åka till storasyster först och hämta henne och barnen sen hämtar vi lillasyster som kanske ligger bakfull efter sexpartyt hon hade igår, kan itne påstå att jag är avundsjuk på henne :P

Ne får ta och dra mig här men vi höres!

Föressten så kommer MIN Hanna hemma på min födelsedag, ååh va glad jag är :)


Jennifer <3



Patrik <3


Snaaart :)

Om 25 dagar fyller jag 21 :) Tog ledigt från jobbet den dagen för tänkte ha lite släktkalas här hemma.. Inget party utan vanligt kalas.. Får se hur många som kommer, ska ha Smörgåstårta och vanlig tårta + bulle och kaka tänkte jag :)

Idag har jag jobbat mellan 10-17, är ledig två dagar nu och sen kör jag ett 7 dagars pass.. Kväll alla dagar, väldigt skönt, hatar att jobba dagtid då tiden går fruktansvärt sakta! Kan vara skönt ibland att köra dag men inte för ofta.

Min höft är fof inte bra, har inte varit hos sjukgymnasten på över 3 veckor, hon är fortfarande sjuk :/ Hoppas hon kommer tillbaka snart så jag får ordning på detta.

Ne ska ta och slänga ihop en kladdkaka till min man här hemma som är sugen på det med lite glass till, låter ju faktiskt grymt gott så jag ska gotta mig med en bit också :)

Ska se på Paradise Hotel sen och så ska jag försöka att inte lägga mig för sent, ska med mamma till morfar imorgon vid halv 10.. Hade tänkt ta sovmorgon men mamma ville att jag skulle åka med så får ta lite sovmorgon på fredag förhoppningsvis!

Ha de bääst :)

Robin Larsen <3

Oktober redan?

Hallå däär,

har det redan gått 3 veckor sen jag skrev sist? Har det redan gått 3 veckor sen jag gjorde gastroskopin? Jösses! Kändes som att det var förra veckan :/ . Och att det redan är Oktober? Vart tar tiden vägen? Jag skriver det i varenda inlägg tycker jag, men jag blir ju rädd när det går så fort.

Aja iaf, gastroskopin gick bra, kommer inte ihåg så värst mkt, fick lugnande så det ända jag kom ihåg var att jag låg på sidan och ulka och så minns jag att dom var nere i magen och pilla, det var lite obehagligt men det gick allt bra.
Kom och tänka på nu att dom skulle höra av sig angående provet dom tog om jag var glutenallergiker eller inte, har inte fått något svar så jag antar att jag inte är det. Eller? ska man ringa till dom? Allt annat såg fint ut, så det känns skönt. Ändå jobbigt att ha ont hela tiden men ändå inte veta vad det är :(

Idag har jag jobbat mellan 10-17, kör min sista dag på mitt 7dagarspass imorgon sen är jag ledig 2 dagar. Ska på kalas på onsdag då Marie (älsks mamma) fyller år och sen på torsdag ska jag och Elina till överby och kika lite..

Min höft är fof inte bättre, har även spridit sig till andra höften nu, har inte varit hos sjukgymnasten på nästan två veckor då jag var sjuk först och sen hon. Ska upp imorgon och ringa henne och sen ska jag till Lernia en sväng innan jobbet.

Nu ska jag ta och hoppa i säng, upp tidigt imorgon.

Natti natti folk.


Bella <3

RSS 2.0