Allt möjligt!

Hallå!
Kom hem för 1 och en halv timma sen, har duschat och ätit lite, var och träna med lillasyster på sportlife..
körde step 1 timma, riktigt kul men jobbigt, har ju inte tränat på ett tag så då blir man så seg! Efter det blev det vattenmassage och sen solning, det var bara jag och Sandra kvar, vi var därifrån vid kvart över 9 och dom stänger 9, sjukt pinsamt! haha Det var iaf kul och träna :)

Idag har jag haft albin mellan 1 och 6.. egentligen 5 men det blev lite längre :) Han har hittat en kontaktfamilj som jag tror han kommer trivas hos, det är ju jättebra för han men jag kommer sakna honom, det är ett så enkelt och kul jobb och han är så himla snäll och go :( Kommer bli så ledsen men det är så det är, jag hade i uppdrag att ha han tills han hitta en kontaktfamilj och det visste jag..

Imorgon ska vi till gbg och flasha älsklingens xbox, ska ta och städa här också, det behövs! grejerna från sexpartyt kommer imorgon också.. mitt söta nattlinne :)

Efter jobbet i måndags tror jag det var hämta jag lillasyster so sov här.. vi åkte till donken och köpte lite mat, sen hem och spela wii, sista kolla vi på Alvin och gänget, Sandra somna så vi stängde av efter typ 10-15 min, jag var också trött..
Dagen efter åkte vi ner till stan för jag skulle skriva ett nytt kontrakt om min garageplats, var så trångt vid min gamla så jag fick en ny.. vi kolla på lite kläder också, jag hitta en jätteskön tröja..
Direkt när vi kom hem blev det mos och köttbullar sen var det bråttom till jobbet..

Ne ska ta och lägga mig snart, är helt slut i kroppen efter träningen :P

Ha de göttans, tjingeling!

Fel - Farfar <3

Läste nu att jag skrivit fel i mitt inlägg om farfar, han skulle ha fyllt 68 inte 58.. kan ju vara bra att läsa igenom det man skriver ibland också :P Men nu är det iaf rätt..

Idag har jag jobbat 17-2230.. en hel del att göra.. nu ska jag ta och hoppa i säng, jag är så himla trött!

Natti natti

Jag älskar Robin och våran lilla tissetatt Gumman :) <3

Marknad!

Hallo,
här har jag precis gått upp.. jag väntar på att älsklingen ska gå upp så vi kan åka till marknaden i Vänersborg..

Ikväll ska jag jobba så det blir till att åka till vbg sen hem och laga lite mat och bara ta det lugnt..
Här kommer lite bilder på våran söta tisse :)



Farfar <3

Åh älskade farfar, jag saknar dig! Vill att du ska komma tillbaka! Iallafall för en dag, bara några timmar.. få veta varför du dog, varför du var tvungen att lämna oss.. Vi vet att du hade haft cancer som du övervann! Men du hade även infektioner i kroppen, visste du att du skulle dö? Jag vet iallafall att du fick somna in i din säng, som du alltid sa jag flyttar ingenstans, ska jag ut ur det här huset så får dom bära ut mig! Och det var ju precis det dom gjorde:(
Du skulle bara fylla 58 år, varför?? det är så orättvist! Du hade kunnat leva minst 20 år till!
Farfar jag älskar dig så! Jag saknar dig så det gör ont!
Alla dina roliga citat som tex.
Jag är inte bäst men det finns fan ingen som är bättre!
Eller som när du körde bil, du körde i 70 på 3:ans växel, vi fick säga till dig när du skulle växla för du hörde inte!
Det var alltid dig man ville ringa och berätta för när nått roligt hade hänt för du blev så himla glad..
Och dina barnbarn var det bästa du visste, varje gång vi kom och hälsa på blev du överlycklig, jag minns hur jag,mamma,pappa och sandra kom hem till dig och farmor och vi fick alltid kvällsmat, smörgås..
Du var alltid glad, gick runt och halta lite grann för du hade så ont i dina knän men det visade du inte ändå..
Jag minns den dagen då du försvann, mamma ringde jag var i skolan, jag bara försvann, jag gick hem så fort jag kunde, kändes som att jag aldrig skulle komma fram, väl hemma föll jag ihop, jag bara grät och grät.. grät tills jag tillslut somna.. Vaknade och kände att något fattades, det var du som fattades och jag kunde inte få dig tillbaka :(
Jag klarar fortfarande inte av att gå till din grav, varje gång jag kommer dit gråter jag, jag klarar inte av att se din sten, jag klarar inte av att läsa Reidar Karlsson, det gör så ont i mig! Du ska inte ligga där nere, du ska vara här med oss!
Jag måste sluta nu, tårarna rinner och min mage börjar värka...
Jag hoppas du har det bra älskade Farfar, jag älskar dig och saknar dig <3
Vila i frid Reidar Karlsson

Gumman :D

Hallo allihopa!
Det har nämligen flyttat in en liten sötnos till oss :) En liten tissetatt :D Hon är så söt och helt vild!!
Hon har förstört typ halva mitt hem.. Rivit i soffan, hoppat i gardinerna och rivit sönder mina köksstolar..
Men jag tycker om henne ändå :) Ibland blir jag tokig på henne men det är väl sånt man får räkna med!

Älsk har gått till skolan och jag ska snart till tandläkaren och dra ut en visdomstand.. jag är skit nervös!
Vid 1 tiden ska jag med Robins moster som ska tatuera sig.. Kul.. jag vill med!! Men no money= no tattoo.. så är det!

Nu har jag en gosig tisse här som vill mysa.. får passa på annars vill hon baraleka!

Önska mig lycka till till tandläkaren, HJÄLP!!

Tvättar och ledig

Idag är jag ledig, men håller på att tvätta sen är jag ledig, hehe!
Älsklingen har precis gått till praktiken och han slutar väl inte förrän sent ikväll :( Får se vad jag hittar på sen..
Prata precis med Stini, ska träffas en stund på söndag efter jobbet..
Undra vad man ska äta för middag idag då.. sitter här helt ensam, usch va tråkigt :(

Ne nu ska jag strax gå ner till tvätten..

Tjingtjong

Sjuk?

Tror jag börjar bli sjuk :/ förkyld! Nyser hela tiden typ :/ jobbigt! Ögonen känns svullna och rinner.. Har haft ont i halsen några dagar men nu har jag inte det..  Nått som går..
Är så grymt trött, ska lägga mig snart! Inte senare än 11 iaf!

Ne ska prata klart med mamma sen borsta tänderna..

sov gott!

Mys!

God kväll!
Har haft besök av mamma,pappa och Sandra idag! Jag och älsk bjöd på lite mat.. blev potatisgratäng (dock färdigköpt) men jag krydda och la på ost så lite gjorde jag iaf :P haha, och till det blev det lövbit och lite sallad :) Till efterrätt blev det äpplepaj med vaniljsås, yammie! När vi hade ätit diska älsklingen lite.. blev ju en del disk nu när vi var så många + att kastruller mm... och efter det blev det lite film.. The Proposal och Bröllopsduellen blev det :) Grymt bra filmer!! Mamma och pappa hade itne sett dom, min pappa gillar tjejfilmer :P haha
Sen var kl redan 9-halv 10 så dom åkte hem.. fick sån hemlängtan när dom åkte, får alltid det :( Jobbigt!
Jag och älskling ställde oss och diska det som var kvar, tog varsin diskborste och ställde fram båda diskställen och diska :) SÅ det gick fort.. Slängde den ena diskborsten sen, klarar inte av att ha samma diskborste för länge, äckligt!

Imorgon blir det upp och jobba kl 9.. kommer varor imorgon så då börjar vi tidigt.. jobbar till kl 5.. Så sega dagar om man inte har nått att göra! Hoppas vi har massa folk så man kommer hem nån gång :P

Ne nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.. är så trött!

Sov gott allihopa!

Älskar min Robin masssoooooooooooooooooooooor

Jobba och sjuk? åh gud!

Tror jag börjar bli sjuk, eller har haft ont i halsen i flera dagar och det bryter inte ut riktigt, nyser massa och är trött hela tiden.. Jobbar en del nu när en person på jobbet är sjukskriven och ena chefen är iväg med Sibylla i Turkiet.. Lite kul eftersom jag bara jobbar dagtid nu, denna veckan alla dagar dagtid och nästa vecka alla dagar dagtid, vi har ju börjat stänga 10 nu så nu skadar det inte om man jobbar lite kväll också.. ibland kan det nästan vara skönare att jobba kväll för då går klockan mkt fortare än på dagen men man kommer ju hem i tid och så och det är ju skönt.. Det som jag tycker är riktigt kul är på måndagar och fredagar när det kommer varor, tycker det är kul att plocka in allt men jag är trött sen kan jag lova :P Inte speciellt tränad om man säger så :P hehe..

Imorgon är jag ledig sen jobbar jag mån-tors ledig fre jobbar lör-sön som jag kommer ihåg mer :P
Mamma,pappa och Sandra kommer hit imorgon till oss och ska äta lite mat, potatisgratäng, lövbit, sallad och till efterrätt äpplepaj med vaniljssås :) Mums!!
Ska ta och plocka in lite tvätt och dammsuga lite och så innan dom kommer imorgon, dom kommer vid 15 tiden!

Jonathan (Robins kusin) är här och ska sova här inatt, han älskar ju att spela :P Jag spela lite Fifa 10 och NHL 09 med han förut, vann typ 1 gång eller nått :P Är inte speciellt bra på det..

Åh gud vad trött jag är.. ska sova nu! Har borstat nötterna som min pappa alltid säger :)

Natti natti gott folk! Sov gott.

Älsk!!

Saknar min älskling! Har pratat 5 min med han på typ hela dan, jag börja jobba 10 imorse och sluta 5, älsk börja praktiken halv 1 och slutar halv 10.. Ska nog slänga ihop lite oxpytt och ägg till honom så är det bara för han att smaska i sig, duscha och lägga sig, tror han är ganska trött när han kommer hem.. min lilla älskling!
Är så jobbigt när man inte pratat nått på typ hela dan!! Vi brukar prata typ 1000 ggr om dan annars..
Nu är det bara 35 min kvar tills han slutar, han är ju precis här bakom vårat hus typ..
Ska pussa och krama ihjäl honom när han kommer..
Älskar dig mest hjärtat mitt (L)

Ska laga mat till honom nu!

Tjingeling

Tjockisar! :P

Jag och älsk är riktiga tjockisar :) Vi käka pizza idag igen, vi gjorde de en annan dag förra veckan tror jag det var.. jag bara orkade inte laga mat idag och jag var riktigt hungrig så vi köpte varsin, kan ju säga att det var riktigt gott iaf :)

Christer ringde från jobbet för en stund sen och fråga om jag kunde hoppa in på lördag och jobba dag för Jenny är sjukskriven i två veckor.. Har inget spec för mig på lördag ändå så jag kan lika gärna jobba..

Om 3,5 timma börjar Desperate Housewives, funderar på om jag ska åka hem till mamma och pappa och kolla på det men jag vet inte än.. kommer nog vara väldigt trött sen så jag ska nog lägga mig direkt efter det.. Ska ju upp och jobba imorgon kl 10.

Ringde angående en plats i parkeringshuset idag också, det är några idioter som har vart på min bil och skruvat lös mina vindrutetorkare.. sen så är det så skönt på vintern om den står där nere för då slipper jag skrapa rutor och få massa snö på bilen och så :P Bekväm är jag allt :) hehe.. men det kosta bara 103 eller 104 i måanden och det är värt varenda krona..

Ska spela buzz med Daniel när älskling har spelat klart det spel han spelar just nu :P
Jag fryser som attan men jag är så glass sugen så jag ska ta mig en glass :) Muums!

Ha de gott!

Ledig!

Idag har jag jobbat dagtid, lite ovanligt eftersom det är vardag, cheferna jobbar alltid vardag dag annars men dom har börjat trappa ner lite på tiderna båda två, Christer är ju i lite äldre dagar och Pierre är ju nybliven pappa och dom är ju chefer så dom kan göra precis som dom vill, men jag klagar absolut inte!!
Börja 9 imorse, vanligtvis brukar jag börja jobba kl halv 11 då vi öppnar 11 varje vardag, men som sagt imorse fick jag börja kl 9 för att hjälpa till med varorna.. Christer och Maggan brukar annars hjälpa till med det när dom är lediga men idag ville dom nog vara helt lediga.. Jag tyckte det var skit kul att plocka in massa varor :) Tror jag kommer ha träningsvärk imorgon :P
Jobba iaf till kl 17, vi hade massa att göra, jag var riktigt seg de sista 2 timmarna, hade jobbat kväll innan, somna nog inte förrän 2-3 och börja 9 imorse då..

När jag sluta jobbet åkte jag hem till mamma och pappa en sväng, mamma hade beställt shes the man till mig som min storasyster hade förstört så jag hämta den, mamma hade även köpt chips med bearnaise smak och en dip med bearnaisesmak, ska göra iordning lite sånt strax och smaka på..
Hjälpte mamma att ge Gizmo medicin också, den lilla stackarn går runt med en tratt på huvudet, han var hos veterinären igår för han har en bula på ryggen, antagligen ett kattbett som blivit infekterat och så har det blivit en svullnad med massa var under så dom har änna fått göra hål och satt igenom en liten slang så varet ska kunna rinna ur, och det ska man tvätta hela tiden så det rinner ut massa äckel, stackars lilla gubben, lider så med honom, han är verkligen jätteledsen med den på sig.. Han ska ha den ända till på måndag också lilla gubben! Om det ser bra ut blir han av med tratten annars får han ha den några dagar till.. Lilla sötnosen!!

Iaf efter besöket hos mamma och pappa åkte jag hem och gick raka vägen in i duschen, gud va skönt det är att duscha efter man har jobbat, då vet man att man snart luktar gott :P Sen fick jag ringa jouren för vårat element hade läckt (?)  vatten så han fick komma och kolla på det, när han väl kom så var det inte blött längre, såklart!! Men vi skulle hålla koll om de börja rinna igen för då skulle han komma tillbaka..
Vi åkte och köpte varsin pizza innan han från jouren kom, jag köpte inbakad med köttfärs och älskling köpte kebabpizza.. Det var riktigt gott, efter maten var jag helt slut, fick gå in och lägga mig och sova, sov 1,5 timma, missa hela Idol men får kolla på tv4.se när det kommer upp..

Nu är jag ledig i 4 underbara dagar, ska njuta!!! Gud va skönt!

Får sluta tjata nu :P

Ha de så bra så höres vi!

Köss!

RSS 2.0