Ullared :D

Ska ÄNTLIGEN få åka till Ullared, ska bli så kuuuul att komma iväg. Hoppas dock på att få med någon mer med körkort då jag får väääärldens resfeber och sover typ 3 timmar på hela natten, grymt jobbigt att köra dit + hem och sen gå runt där nere i flera timmar. Så därför är det bra om någon mer med körkort kan åka med. Pratar på att Anna och Andreas ska åka med och Andreas har ju körkort men det är lite oklart om Anna får ledigt från jobbet på lördag. Hoppas verkligen det.

Happ, imorgon börjar man jobba igen, enligt min doktor sa hon att jag skulle vara sjukskriven i 10 dagar men hade bara skrivit 7 dagar på intyget så det är bara att köra på! Ska bli lite gott att komma tillbaka men det är rätt gött att gå hemma också. Men pengarna rullar ju inte in genom att gå hemma här hos oss.

Idag har jag annars varit och gjort lite ärenden i stan, lämnat in lite papper här och var och sen vart på överby 2 ggr. Första gången med Anna, hon skulle ha nya skor och jag hitta en ny plånbok som jag känner mig nöjd med ända ner i tårna och den kosta bara 60 kr, alltså ett riktigt fynd :D sen så köpte jag typ ett linne som jag var riktigt nöjd med också :) Hitta ett par skor för 349 som jag ville ha också men pengarna tillåter inte det just nu, sen ska jag ha pengar till Ullared också :)
Andra gången var jag där med älskling en snabbis, han skulle byta in två spel och boka Fifa 10 så det tog bara några minuter.

Annars idag har vi tvättat också. Hade en hel del tvätt idag då vi bytte sängkläder häromdan. Känns alltid lika skönt att ha tvättat. Nästa gång vi byter sängkläder ska jag passa på att tvätta kuddar och täcken också, det är nog bland det äckligaste jag vet när kuddarna och täcket luktar illa, usch!

Imorgon bitti kl 8 ska jag till sjukgymnasten, får se hur det går. Måste nog åka och kolla efter andra skor till jobbet också, kan inte jobba i  foppatofflor längre, min höft accepterar inte riktigt det.
Nu ska jag spela lite på facebook och sen sova.

Sov gott allihopa.




Mina älsklingar <3

Höften fof inte bättre!

Har gått 6 dagar sen jag blev sjukskriven och det är fortfarande inte bättre. Jag kommer säkert få en kortisonspruta i höften. Är det någon som vet hur det går till? Kan man börja jobba direkt efter det eller måste man vara sjukskriven längre? Har aldrig varit sjukskriven förut och har aldrig tagit kortisonspruta heller.
Man måste prova på allt :/

Igår var jag och älskling på överby för att kolla efter en sånhär värmekudde som man värmer i micron, vi var på stadium, rusta, intersport, sportex, teknikmagasinet och ingen av dom hade men sen fick vi ett tips av en som jobba på intersport att dom kan ha sånt på Life så vi gick dit och där fanns den :P Vi sprang runt som attan och leta, var ute och sprang i pissvädret och blev dyngsyra. Aja vi fick ju tillslut tag på en så.
Efter det körde vi hem Marie för hon hade handlat, hjälpte Emma att baka bullar som blev något bättre än förra gången då vi glömde lägga i socker i degen, lyckat? NOOOOT! Men dessa blev iaf ätbara :P

Idag fyller Emma (Robins lillasyster) 17 år så vi ska hem till dom sen och äta tårta och grilla lite. Det regnar men det är bara att stå under tak :) Grattis till Emma på sin födelsedag.

Nu har vi grejat lite här hemma, bytt sängkläder och plockat undan lite. Skulle behöva dammsuga då det ligger kattsand överallt, mina katter tar det inte lugnt när dom är på toa, dom kör räser i och räser ut. Dom är la för härliga :) Just nu ligger dom och sover, det är då det är så lugnt här hemma :P
ÅÅh mina katter <3

Ne nu ska jag strax ta och hoppa i duschen och göra iordning mig.
Tjing



Bild från min och älsklings 7-årsdag <3

Som vanligt cpar sig älskling när han ska vara med på kort :/
Aja jag älskar han ändå <3

Diskmaskin :)))

Åh va härligt det är med diskmaskin :) Fick den för ca 3 veckor sen men har haft igång den i ca 1,5 vecka.. Det är ju skönt som helst att bara ställa ner allting så ser det riktigt fräscht och fint ut.. Går inte in så mycket som det gör i en stor naturligtvis men det räcker gott och väl till oss. Är supernöjd och den var värd varenda krona!!

Har haft en jobbig vecka, var på vårdcentralen i onsdags och tog prover, allting såg bra ut men ändå mår jag dåligt? Fattar inte dedär riktigt.. Sen på torsdagen var jag på kirurgen på näl, ska få en remiss för en gastroskopi som jag ska göra vaken, känner mig väldigt nervös för detta men jag ska iaf försöka.. Har gjort det en gång tidigare men då sovandes. Får hoppas dom hittar något nu för jag har såå himla ont i magen. Äter 4 omeprazol om dagen för magkatarr..

Imorse var jag på vårdcentralen igen, denna gången för ont i höften.. Jag fattar inte hur jag kan ha så ont i kroppen, har fanemej ont någonstans jämt! Har fått en inflammation i höften, får gå på sjukgymnast och äta Diclofenac(?) och är sjukskriven 10 dagar. Är det inte bättre om 10 dagar får jag ta en kortisonspruta i höften.. Får se hur detta slutar..
Nu äter jag 4 omeprazol, 1 ppiller, 1 antideprisiva och 1-3 Diclofenac(?) om dagen, jag vill inte leva såhär.. Jag äter mer tabletter än en gammal tant. :(
Kommer sluta med att jag äter en tablett för jag äter den tabletten och den tabletten gör att jag måste äta en annan tablett för det.. Kan inte bara allt lösa sig!

Förlåt att jag bara klagar :( Men mår inte så bra.

Till något lite roligt fast ändå inte, var på Ikea häromdan.. Den dagen var hemsk, fick bensinstopp på e:6an, stod där i ca 2 timmar, Anna glömde plånboken, när vi kom hem var en av grejerna jag köpte borta, sen när jag skulle jobba fick jag köra Pierre (chefen) till jouren för han hade bränt upp foten och sist men inte minst på kvällen när jag skulle hem hitta jag bilnyckeln sittandes i bildörren där den suttit i 5-6 timmar.. Alltså en hopplös dag..
Jo till det bra då, fick köpt mig en ny sånhär bokhylla eller vad jag ska kalla det och har fått upp den, ska ta och köpa lite dekorationer och sätta där på, har lite tavlor på våra pissekatter i den också.
Lägger in en bild på vårat köp, den kostade 200 kr egentligen, men den blev ju dubbelt så dyr då den andra försvann spårlöst :(

Imorgon är det sista gången jag har Albin, tror inte jag har berättat att jag har sagt upp mig, känner att det räcker med ett jobb så imorgon är det somsagt då sista gången. Ska även hem till Sandra och Storken en sväng, Storken fyller år så det blir lite tårta och så..
På lördag fyller Emma (Robins lillasyster) år, får se vad jag ska hitta på att köpa till henne.. Svårt dedär..

Ne nu ska jag ta och hoppa i säng här, ska upp till sjukgymnasten imorgon..

Godnatt gott folk!

Våran nya byrå :)



1 vecka

Det har redan gått en vecka sen jag börja jobba efter semestern.. Jösses! Kändes som att jag började igår..
Har fortfarande inte vant mig riktigt med det här att stå och gå hela dagarna.. Jag är trött och skakig i bena efter några timmar.. Och när det är mycket att göra kan man inte bara sätta sig heller så det är bara att bita ihop, kroppen vänjer sig snart, förhoppningsvis..

Förra lördagen var jag,älsk,Anna,Andreas och Mattias ute på Olearys, vi hade verkligen jättekul.. var ett tag sen man var ute sist, (ärligt talat minns jag inte om jag nämnt det i tidigare inlägg då jag aldrig brukar gå tillbaka och läsa mina inlägg) men den kvällen är värd att nämna mer än en gång :) Och på tal om lördag och ute, var ute med älsk, Anna och Mickis nu i lördags, var i Vbg på festivalen men som alltid kom vi ner så himla sent.. Sån tur var iof. behövde vi inte betala för att komma in i öltälten för att alla band hade redan spelat, Amanda Jensen körde 3-4 låtar till efter vi kom.. jag tycker hon är rätt bra, iaf.. vi satt där och tjöta och drack lite cider.. Anna träffade en del kompisar och jag träffade inga jag kände :P Känner inte så många från vbg..
När öltältena hade stängt hade även karusellerna stängt, jag var så besviken för jag ville verkligen åka men sån tur var kom jag på en bra lösning, dom hade inte stängt igen radiobilarna utan dom stod kvar så jag hoppa in i en och Anna putta.. Vi kom inte så långt för sen kom en polack och jaga iväg oss..
Aja vi hade iaf kul :)

Nu ska jag strax sova, jobbar kväll imorgon och sen är jag ledig ons-tors förutom att jag har Albin på onsdag..
Vettefan om jag och Anna skulle hitta på nått kul på torsdag eftersom båda är lediga för en gångs skull men får se vad som händer..

Godnatt

Jag och Hanna , saknar henne så!!!


Gumman fyller år :)

Idag (lördag 7/8) fyller våran lilla/stora kissekatt 1 år.. Lilla Gumman är så stoor nu..
Hon ska få massa gott och vi ska skämma (?) bort henne :)
Massor med grattis till min älskade katt <3

Snart är första veckan efter semestern slut.. Jobba mån och tis, var ledig ons och tors och nu jobbar jag massa dagar på raken.. Imorgon jobbar jag dag med Anna :) Och sen på kvällen ska vi ut.. Vet inte om det blir Vänersborg eller Olearys.. Får se imorgon :) Var ute förra veckan också med Anna, älsk, Annas kille och en kompis till dom.. Vi hade jättekul :) Dansa och hade oss.. Hoppas det blir lika lyckat som förra gången iaf :)

Nu väntar jag på Anna som ska hämta sin alkohol så hon får in det i kylen så det är kallt och gottigt tills imorgon :) Hon är seeeeeg, :P

Ne ska göra mig klar för sängen här.. gott och lägga sig i en nybäddad säng :)
Nattinatti..


Gumman <3

Första dagen på jobbet..

Ja då var man igång med jobbandet igen, första dagen idag efter semestern.. Har varit en del att göra så tiden gick som vanligt fort, jobba ju iof med Jenny och då går tiden alltid fort :)
Min rygg har ju såklart börjat krångla nu, det räcker lixom inte med magkatarren.. Så jävla typiskt.. Jag kommer få leva på värktabletter.. Jaja vad ska man göra? Finns dom som har det värre :/

Nu jobbar jag imorgon och sen är jag ledig två dagar, ska klippa mig på onsdag och träna Zumba på torsdag.. Måste verkligen komma igång med träningen nu igen, har slarvat som attan, har haft sån magkatarr så jag har inte haft ork heller.. Hoppas magkatarren är på bättringsväg nu.. Känner speciellt på morgonen att jag har riktigt ont men det blir bättre när jag har ätit..

Nu ska jag strax gå och sova, är jättetrött!

Sov gott.


Gumman, inte alls gammal <3

RSS 2.0