Hanna & Prövotid

Hanna har varit hemma idag :) Har umgåtts lite med henne, hon åker till spanien nu imorgon bitti så hon har bara vart hemma snabbt tyvärr :(
Kan säga att jag inte var speciellt glad förut, ringde till en person och fråga om vi kunde byta pass så hon tog mitt pass idag och jag hennes pass, hon fråga om jag kunde kolla med nån annan och det gjorde så ringde jag upp henne och då säger hon att hon kan, sen 5 min senare ringer hon upp och säger - nej jag kan ite jobba! Jag blev förbannad, sen kom jag på att jag glömt fråga en så då fråga jag den andra tjejen då, hon sa att hon kunde om ingen annan kunde, så jag prova kolla runt lite till men ingen kunde, när jag ringer denhär tjejen och säger att jag inte hitta nån annan säger hon OCKSÅ att hon itne kan! Va faaaaan är det för arbetskompisar? Jag är inte arg för att dom inte kunde jobba utan för att dom först sagt ja och sen nej.. så gör man fan inte.. men nu vet jag vilka jag kommer ställa upp för och inte.. Fyfan!!!
Ville ju passa på att träffa Hanna nu när hon var hemma det var därför jag tänkte byta pass, men fyfan va arg jag blir när jag tänker på det! ååååh..

Idag 28 mars går min prövotid ut på mitt körkort :) Redan två år sen jag fick det, helt galet! Minns det som igår :)

Nu när jag kom hem från jobbet kände jag att jag börjar få ont i halsen, tur att jag är ledig två dagar nu..

Ne nu ska jag ta och kolla på High school musical som jag skulle gjort för länge sen..

Ha de bra!

Hudvårdsparty :)

Igår kväll hade jag hudvårdsparty, det var riktigt trevligt :) Som vanligt landade notan på 1000 kr :/ , aja det är ju bra grejer så de måste man väl få unna sig :)

Idag är det full rulle här, nu snart ska vi åka till vbg och hjälpa Robins pappa med grejer som kommit från telia. Sen kl 12 ska jag ha Albin, vi ska bowla tänkte jag :)

Ne nu ska vi åka här, vi hörs!


Nypolerad bil

Ja idag har vi grejat med bilen, jag pappa och älsk..
Jag och älsk gjorde iordning den inuti och pappa polerade den :) så nu så skiner den!! Men jösses va stenskott det kom fram på motorhuven, herrejösses! Måste spara pengar och lacka om den..

Igår var jag och älsk hemma hos min bror <3 i vårgårda och hälsa på en stund.. Det var jättetrevligt, älsk och bror spela Fifa10 på xbox och älsk fick stryk 2 ggr :P
Senare på kvällen kom Anna och Andreas, vi åt varma mackor och våfflor, yam! :)

Imorgon jobbar jag 10-17 med Angelica, Pierre skulle få en extra ledig dag gottegrisen :) Men det behöver han!!
På torsdag ska jag ha hudvårdsparty, får se om jag får ihop några stycken!

Ne nu ska jag ta och kolla på någon film, får se vilken det blir.. lutar åt High school musical :P hade jag varit ledig imorgon hade jag fanemej haft High school musical maraton! Sjukt bra filmer :P

Vi hörs!
Pussokram

Fullt upp!

Jösses vilken vecka! Har haft fullt upp hela dagarna, först jobbat på Sibylla och sen har jag haft Albin och jag har tvättat och grejat! Har inte varit hemma förrän 11 på kvällarna, kommer inte ihåg vad jag har gjort alla dagar mer än att jobba men, känner att jag har varit mer på jobbet än hemma..
Nu har jag ledig helg men har ändå fullt upp, imorgon ska vi ev. hälsa på min bror i vårgårda och sen på söndag ska jag städa bilen och pappa ska polera den, så det är full rulle jämt.. känner att jag måste coola ner mig några hekto.

Idag (fredag) har jag haft min nya Saab i en hel vecka :) kommer upp några lampor ibland om bromsarna men det har något med smuts vid bromsarna att göra enligt pappa och om jag fattat det rätt, annars är bilen perfekt, är suuupernöjd. Så fort jag får lite pengar över ska jag köpa 17-tums fälgar och tona rutorna! Den kommer bli heeeeet :D

Nu är Anna och Andreas påväg hit, jag och Anna ska göra "Sibyllaskolan" som är ett måste och jag ska hjälpa dom att söka lägenhet :) kulkul :)

Nu kom dom så jag måste öppna till dom..


Ha de gott!
Tjingtjong!

Min nya biiiil :D As sketen men det ska vi ändra på på söndag :)

Min bil!

Då fick jag sålt bilen idag, dock för vääldigt mkt mindre än jag tänkt mig, fick bara 19000.. men men håller på att leta efter en ny bil nu.. kollar efter en volvo v70 eller en saab 9-3 eller 9-5.. har hittat en 9-3 tror jag det var, ska ringa på den imorgon.. Får se hur detta slutar..
Känner mig naken utan min bil, den kommer åka runt här i stan utan att jag sitter i den, kommer kännas konstigt!

Har ju börjat jobba med Albin igen, hade han idag, vi har mest åkt runt känner jag, har handlat och grejat med bilen, vi hann spela här hemma en liten stund iaf, annars har jag varit ledig idag och är ledig imorgon..
På lördag är det kalas för Leo kl 12 för Leo så då ska vi dit innan jag börjar jobba, vettefan hur vi kommer dit men vi får väl ta bussen antar jag, usch! Är bortskämd, har haft bil ända sen jag fick mitt körkort för snart 2 år sen :P

Nu ska jag ha lite camsex med Hanna och sen sova..

Vi hörs!

Ont :(

Har så fruktansvärt ont i nacken och huvudet. Jag har haft såhär i flera dagar nu och det hjälper varken med värktablett eller massage. Igår kväll så hade jag så ont i huvudet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Kunde inte sitta, stå eller ligga och så fort jag tog ett steg så dunka de som fan i huvudet..
Får hoppas det blir bättre snart, mamma sa att bebis skulle massera mig några gånger om dagen så kanske det skulle bli bättre..
Imorgon är det jobba på schemat, sen ska jag till Hair and Caire och fixa luggen och sen hälsa på Jenny och Filiph :) Så roligt så!!

Ska ta och lägga mig nu och innan det ska jag få lite massage. Skönt!

Sov gott!

RSS 2.0