Vi <3

Robin Larsen, jag älskar dig!

Farsdag!

Grattis till min älskade pappa på farsdag, jag älskar dig! Hade aldrig klarat mig utan dig. Tack pappa för att du finns! <3








Idag har jag jobbat 11-18, fick jobba över en timma för det var lite strul med personal. Efter jobbet åkte jag till hemköp för att köpa in nässpray och hostmedicin till min älskling som är sååå himla förkyld, stackarn <3 Köpte även två bingolotter men vi vann inget, hade iof inte räknat med att vinna ändå så..
Tog en sväng förbi hemmakväll också och köpte massa godis! Ev. kommer Anna snart och spelar lite Mario med mig och då blir la halva godisskålen uppäten :P

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen, måste få en ny sjukgymnast då min FORTFARANDE är sjuk! 8 veckor nu!
Kände när jag kom hem från jobbet att jag hade ont i varenda kroppsdel, nu har jag tagit en diklofenak och ett varmt bad så nu har värken lugnat sig lite.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Nu ska jag ta hand om min älskling här <3

Min födelsedag!

Ja då var det den 7:e november och min 21-årsdag. Gick upp vid 10 tiden och bädda sängen och nu har vi fått i oss lite frukost. Ska ta och lägga på det sista på smörgåstårtan och sen duka upp här. Älskling fick i uppdrag av mig att byta i katternas låda och dammsuga så det blir gjort här också.
Förhoppningsvis kommer Anna snart hit så ska vi spela lite Mario innan alla kommer :) Så kul så!
Annars idag tänkte jag och älskling åka till Göteborg ikväll och gå på bio. Due Date heter filmen, den verkar grymt rolig :)

Ne nu får jag ta och fortsätta här så det blir någon ordning.
Ha en bra dag allihopa!


7:e November = min födelsedag!

Om ca 3 timmar är det 7:e november och då är det min födelsedag. Fyller hela 21 år :P Känner mig grymt sugen just nu på att gå ut och parta lite men ska ställa mig och göra tårta tills imorgon.
Körde precis hem svärmor som har gjort smörgåstårta. Tack för hjälpen snälla svärmor :)
Annars idag har jag jobbat mellan 11-17. Älskling har städat här hemma så det är rent och fint imorgon. Ska dammsuga lite imorgon innan alla kommer också.

Känner inte att jag har koncentration att sitta här och skriva så ska börja med tårtan. Blir nog någon bra film och lite godis sen efter duschen.

Ha de bra folks!


Kort från min födelsedag förra året :)

RSS 2.0