V 22+3 <3

Våran älskling i v 22+3, vi längtar efter dig! <3
Tänker varje dag på dagen du känner dig redo att komma till oss. Hur ser du ut? Är du en lite pojke eller en liten flicka? Vem är du mest lik?
Tänk att jag och Robin ska bli föräldrar, har så svårt att förstå!
Men vi är lyckliga <3


4 gången nu!

Inatt drömde jag för 4:e gången sen jag blev gravid att jag har en liten flicka i magen. Har aldrig drömt att jag har en pojke i magen utan bara att det är flickor. Drömde även att jag födde vårat barn och jag var så sjukt rädd. Jag hade panik! Betyder det någonting att drömma om detta?
Hjälp mig!
När vi ändå pratar om kön, vad tror ni att vi får för kön? :)


Pojke eller flicka? <3

V 22 <3

Älskade lilla hjärtat i magen växer och blir stark :) V 22 idag (21+0), tiden går verkligen fort nu. Jag minns i början av grav, veckorna fram till v 12 gick så fruktansvärt långsamt men nu så börjar det sätta fart :)

Flytten närmar sig med stormsteg, inte änns 3 veckor kvar. Längtar så tills allt är klart så man slipper gå runt och stressa för det. Börjar förstå mer och mer nu att vi faktiskt ska flytta, nu när vi inte har något uppsatt på väggarna, inga gardiner och mkt av porslinet är nerplockat så känns det verkligen. Känns väldigt sorgligt eftersom vi har trivts väldigt bra här. Tänk att någon annan ska bo här, någon annan än vi, känns helt sjukt!
Men vårat lilla hjärta ska komma till världen och kommer så småningom behöva ett eget rum och här är det alldeles för litet så vi måste flytta. Nej usch nu låter jag supernegativ, det ska allt bli kul att flytta och få lite nytt också men detta är ju ändå våran första lägenhet ihop som vi har byggt upp tillsammans. Men nu är det dags att dra vidare :)

Idag har vi varit på en tripp till Ullared med Robins bror och hans tjej, åkte kl 6 imorse så nu är jag helt död! Fick köpt lite bebisgrejer, någon body och sängkläder till bebis säng. Har nyss kommit hem från shell, jag och älskling körde lillasyster dit för hon ska jobba så passa vi även på att köpa lite mos med ketchup på, ååh va gott det är :)

Nu känner jag att det är dax att hoppa i säng, det har varit en låång dag idag.

Sov gott my friends!


V 20+6 <3

V 21 <3

Haha jag har ju blivit så fruktansvärt snurrig nu sen jag blev gravid. Blandar ihop vilken vecka jag är i och hur man räknar mm. Alltså går vi in i v 21 idag vilket betyder att vi är halvvägs idag och inte förra veckan! :P
Har känt de första sparkarna, det gjorde jag i v 19+3, helt underbart! Såg verkligen på magen att den gick som en liten "våg" längst ner :) Nu varje kväll när jag lägger mig ligger jag och väntar med spänning på att få känna ännu en spark men det har varit dåligt med det nu. Jag tycker det är dags nu att känna bebis lite oftare och få veta att du faktiskt finns där inne! Det är så svårt att förstå att man faktiskt har ett litet liv inuti sig, tror det blir mer verkligt när man känner av små sparkar :) På måndag ska vi till mvc och få höra bebis, så mysigt :)

Just nu ser det ut som ett bombnedslag här hemma, vi håller på att tapetsera om inför flytten. Längtar så tills det är färdigt!

På söndag blir det kalas för min söta lilla brorsdotter som fyller 1 år. Får nog åka ut idag och leta efter en present till lillan! Jobb ikväll sen ledig hela helgen, men imorgon ska vi fortsätta med tapetsering här och på söndag ska vi iväg så vi har inte tid för vila.

Ha en bra dag allihopa!


Vårat lilla liv i v 6+2 :) Kan ju säga att bebis har växt en del sen dess :) <3

RSS 2.0